Prekomerno težki ljudje na plaži 2019
Pozor!!!!!!!!!!!!!! Popolnoma sem ogorčena in zgrožena nad povečanim številom prekomerno težkih ljudi na plaži.
Prosim, da prekomerno težki ljudje, prenehate s provociranjem fit ljudi z vašo neurejeno postavo na plaži! Vlada Republike Slovenije bi morala z zakonom zagotoviti vsem tistim, ki imamo idealno telesno težo in super manekensko postavo, zasebno plažo na katero prekomerno težki ljudje nimajo vstopa. Hkrati pa apeliram na vlado Republike Slovenije, da takoj ustavijo prodajo nezdrave hrane in zdravju škodljive pijače.
Nezdrav način življenja in premalo gibanja vodi v grob!
…ok, je v nekaj v nezdravi hrani, še bolj pa je problem, da ljudje enostavno prevec jedo. Nimajo mere, pa cetudi posegajo po zdravi hrano. Kalorije se nabirajo v vsakem primeru. Hja, eni zivijo zato, da je do, drugi pa jemo zato, da zivimo ☺..
P.s.: zanimivo, da folk tud v vrocini enormno je – meni v vrocem vremeni ne paše veliko …
Oh kakšni problemi. Naj se futrajo, saj oni nosijo kg. Vodi v grob….. Kam pa misliš, da vodi tvoja pot? V indijo koromandijo? In navsezadnje, hodiš na morje uživat, ali gledat druge? Ker če niti tako enostavna zabava kot uživanje na plaži zate predstavlja tak grozen problem, potem imaš kljub svoji manekenski postavi zelo žalostno življenje.
In me prav zanima, kolk je ta tvoja postava res manekenska. Ker če si zgolj vitka, še ne pomeni, da si tudi lepo oblikovana.
btw, sem ravno prebrala sestavek Vedrane Rudan, ki se je v želji po lepi postavi in hujšanju lotila prehrane po vzoru Novaka Djokovića. Jasno, Nole se 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zdravo prehranjuje!
No, njen rezultat je bil povečanje teže. Od same zdrave prehrane!
Drugače pa, đabe tebi zdrava prehrana, če je tvoja glava popolnoma nezdrava!
Ljudje, ki se ukvarjajo z drugimi ljudmi, niso zdravi v glavo.
Kmalu boš itak imela celo plažo samo zase, ker bodo vsi pobegniliod tebe.
Verjetno si sama prekomerno težka in se zavedaš svoje neprivlačnosti, namesto, da svoj obup stresaš nad osebami z idealno telesno težo, se raje vpiši v fitnes, kjer boš pod nadzorom osebnega trenerja izgubila odvečne kilograme in izklesala svoje telo.
Nimate nobene vzgoje in kulture, če bi imeli pravo vzgojo in kulturo, ne bi posiljevali drugih z vašimi neestetskimi telesi.
Imam zavidanja vredno postavo, ki sem jo pridobila z rednim obiskovanjem znamenitega fitnesa v Ljubljani, prav tako vse moje prijateljice. Tvoja nesramna ugibanja o moji postavi me ne prizadenejo. Fejki in fejkice, preden se odpravite na plažo oblečeni v pretesne bikini svimke, se poglejte v zrcalo. Vaše prekomerno rejene, celulitaste okončine ne izgledajo estetsko, prav tako ne vaše preobilne strijaste prsi! Prosim, da prenehate z obiskovanjem obljudenih plaž, ker z vašo obilno mastno pojavo vzbujate nelagodje pri fit ljudeh.
A tvoja ugibanja o moji postavi pa niso nesramna? Nimam ne odvečnih kg, se strij, ne celulita, ker sem športnica. A hkrati imam tudi nekaj soli v glavi, za razliko od tebe. In predvsem imam, spet za razliko od tebe, življenje. Imam ljudi, ki jih imam rada, stvari, ki jih rada počnem, delo, ki mi daje smisel, ….. lepa postava je samo pika na i. Pri tebi pa je očitno postava vse kar imaš. Zato se tudi ukvarjaš z drugimi in te tako motijo. Jaz te potrebe nimam. Zakaj jo imaš pa ti?
Se strinjam, opozarjam pa še na en problem. Zelo neokusno je gledati vegite vseh vrst s tisto presušeno lastno podobo in da o tistih napihnjecih, ki se tlačijo z stereooidi in nevem še kakšnimi idi, katerim so mišična tkiva napihujejo že ob nedolžnem dvigu mobilca . Če bodo tako nadaljevali bodo kmalu v grobu.
Forum je zaprt za komentiranje.