Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj se ta forum imenuje starševski čvek

Zakaj se ta forum imenuje starševski čvek

če pa se na njem piše vse ostale bedarije in dejansko nič o starševstvu?

tako starsi cvekamo na kavicah.

Ne gre za dobesedbo za ćvek o starševstvu ampak za cvek fiziolosko odraslih oseb o čimerkoli random pac..

Večina tu gor ne bo nikoli odrasla.

Forum je štartal leta 2001. Takrat se je imenoval “Tjavendan”. Naj me kdo popravi, če se motim.
Hvala.

drug drugega programiramo

Večina tu gor ne bo nikoli odrasla.
[/quote]

Kot vids sm napisal fiziolosko, ne psiholosko.

Ni štartal leta 2001 ampak leta 2000 ali 1999.

Nekoč je bil to res starševski čvek, Nato so ga zavzeli samski, ki so med starši iskali potencialne partnerje in ga zminirali. Sedaj je to bolj starčevski čvek, sds trobilo in zbirališče luzerjev.

Ni štartal leta 2001 ampak leta 2000 ali 1999.
[/quote]

Ok. Hvala. Vem pa tudi, da je tukaj še nekaj oseb, ki so praktično od samih začetkov člani tega foruma.

drug drugega programiramo

Kopiram odgovor na tole vprašanje iz leta 2006:

Default avatar
Ariadne
19 Avg 2006 12:11
Najprej je bil forum Starši staršem, na katerem so se zbirale vse teme od tega kako z malimi otroci, do tega kje kupit kaj. Pa vedno več čveka. Potem pa se je forum razdelil v dva dela, na forumu Starši in otroci naj bi bile bolj teme o otrocih, vzgoji, starševski čvek pa je namenjen vsem ostalim temam.
v osnovi bi bilo tako, ker pa je tale forum dosti bolj frekventen, počasi vse teme, ki bi naj bi bile namenjene za forum Starši in otroci, pristajajo tu, ker pač tu hitreje dobiš pravi odgovor.

Starši staršem pa je nastal leta 2000

Forum živi od populacije.

V idealnem svetu bi ljudje na spletu počeli in objavljali pametne stvari pa temu ni tako. Če ni vsebine, ni ljudi. Če ni ljudi ni vsebine, ne odgovorov.

Si vis pacem, para bellum.

Zato, da lahko vprašaš 😂 Zoprni eni do daske. A če se bodo štacune preimenovala, kam boš šla, verjetno po stari naslov menda. 😂 Pa kolk težiti eni ljudje, obup in vas moram še poslušati vse razpi*člane, da od mene vsi odidejo z nasmehom, jest pa čist obremenjena zaradi vseh vaših težav. Včasih so hodili ljudje k dohtarjem, zdej hodijo k meni. Počakajmo, UE se združuje, pestro 🤣😂😂😂😂 In pol mej še zahojeno fat are bitch, ko so vsi vanjo zaljubljeni, give me a break 🤣😂😂😂 A dec jo je pustil, mama ji pravi, da slabo skrbi za otroka, potem pa nas zaposlene buzerira. Give me a break, življenje se hitro lahko spremeni. Neumorno žena, ki bo krono požrla. Hudič babji. Morala sem. Se opravičujem. Hudič babji in še 150 kioski. Zato ne maram debelih ljudi. Just give me a break. Imam rada človeka, pa tudi če ima kaj kil več, namernega je* banja s 150 kil pa ne. Pa hvala za posluh.
In sama sem včasih … zaradi vas, ker ste super zoprne. In vas moram prenašati. Just shut up once in white and make massage on my back. In sten you sit on it 🤣😂😂😂😂

reče se OD pamtiveka , skoncentriraj se no 🙂

Ne imejte za mar moje neslovnično poslovanje. Hvala 😂

[/quote]

🤣😂😂😂😂 Hvala 🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Odgovor na objavo uporabnika
To je sds čvek, 16.01.2020 ob 08:15

Odgovor na objavo uporabnika
Nema logike, 23.07.2019 ob 20:47

če pa se na njem piše vse ostale bedarije in dejansko nič o starševstvu?

Starši smo najboljši pri poslušanju bedarij, zato smo odprti za vse vrste pogovorov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close