Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Telekom – brezplačno do optičnega omrežja – je to ok?

Telekom – brezplačno do optičnega omrežja – je to ok?

Polagajo nam optični kabel, pa je prišel agent od Telekoma ponujat storitev, ki je brezplačna. Ker se na tehnične zadeve ne spoznam prav dobro, me zanima kako je s tem. Bo nova pogodba? Kaj se pravzaprav spremeni? Povejte, tisti, ki ste to že uredili, prosim.

Ne vem kaj vam je prišel ponujat – a sama optika nudi bistveno hitrejši in zanesljivejši internet.
Kaj pa še dodajo zraven ob priklopu je druga stvar.

Odvisno, kaj ste imeli zdaj. Nam so tudi položili do bajte, pa ne bomo vzeli, ker imajo dražje pakete, kot imamo zdaj trojčka na kabelskem omrežju. Pri telekomovi optiki imam zdaj na izbiro, da dobim trojček z veliko višjo hitrostjo interneta, ki pa je ne rabim, potem pa plačam 15 € več na mesec. Njihov najcenejši paket tudi ima hitrejši internet kot ga imamo zdaj, ampak ima manj TV programov kot zdaj, pa stane 7 € več. Skratka, nimajo nič zanimivega za nas.

Kaj je brezplačno, katera storitev? Paketi gotovo ne.

Po moje je brezplačno samo to, da kabel položijo. Paketi se pa potem plačujejo. Mogoče par mesecev, da bi bilo kaj zastonj ali ceneje, kar skoz pa gotovo ne.

Predlagam se preden karkoli podpišeš, dobro informiraš kakšne vezave, kakšni popusti, za kakšno obdobje, cene….Ker verjemi dandanes NIČ ni zastonj ampak je potrebno vse plačat, kar pa ponujajo kao brezplačno pa se potem izkaže še posebej drago. Zato previdno pri TS.

Čisto preprosto, ponujajo brezplačen priklop, če vzameš vezavo. Saj tega ne skrivajo, ti takoj povedo. Če ne rabiš, ne vzameš, meni je optika pač edina resna opcija.. Kasneje lahko na isti priključek vzameš kateregakoli ponudnika. Lahko pa se že sedaj pozanimas, če te bo kdo drug priklopil. Jasno pa da te be bo nihče na lepe oči..

Priklop je free, jim das pa sluznost na parceli zaradi kablovja. Ni panike. Nam dela ful dobro. Se splaca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close