Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ozdraviti krčne žile

Kako ozdraviti krčne žile

Pred enimi 5, 6 leti so se mi pojavile res grde krčne žile na levi nogi. Kot debele kite, nisem mogla sploh nosit krajših hlač poleti. Kar je zelo zoprno v vročini.

potem mi svetuje bivši ljubimec, tudi moj dober prijatelj, naj spremenim prehrano, tudi zaradi nekaj kil viška. zdaj bo ene 2, 3 mesece, kar sem črtala iz jedilnika vso junk hrano, čipse, smokije, raznorazne biškote kupljene, cuker na minimum….

jem solate, sveže sadje, sire, jogurte, polnozrnat kruh, veliko nesladkanega čaja…

pogledam pred tednom dni slučajno noge, žil skorajda ni več…. skrčile so se več kot 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

to mi je mini čudež, saj operacije nisem želela, zdaj pa samo z drugačno hrano tak rezultat. danes sem šla v shoping in si po mnogih letih kupile sexi jeans kratke hlače, krajše navadne hlače, krilo…

mogoče bo še komu to pomagalo.

Čestitke!
Mogoče bo bivši ljubimec spet bodoči ljubimec…:))

A pri okulistu si se naročila? Z leti postaja človek slaboviden? Katere biškote si imela najraje?

hecno, da sem jaz isto pomislila. Da narobe vidim. Pa sem vprašala domače, pravijo, da so res praktično izginile. Preveč cukra sem jedla, sladolede, kdaj čips, smoki, kupljene sladice, biškote raznorazne…

zdaj pojem od vsega tega skorajda nič. Kot pravim, solate, sadje, sire, jogurte, mineštre, krompir, nesladkane pijače, samo za pikico na i pa košček peciva, ali eno rafaelo kroglico, največ dva majhna koščka sladkega na dan.

Za krčne žile baje velja, da se jih ne da popraviti.

ja, sem brala o tem. Samo operacija, pa še se rado ponovi. Po mojem mišljenju oz. izkušnji so te grde žile povezane s sladkorjem, sploh belim. Saj vsi diabetiki imajo probleme z ožiljem. Meni je pomagalo, da ne jem več te umetne hrane, osebno sem vesela, da sem se rešila te nadloge.

Kaj si pa jemala KT…..

Nisi ozdravljena, samo skrile so se ti, ker si ob spremenjeni prehrani in hujsanju verjetno tudi malo okrepila misice.

Jaz sem shujsala, zacela zdravo jest, pa so mi potem ven butnile krcne zile!
Zdaj, ko delam vaje za noge, je boljse, a bom vseeno morala na operacijo.

ne, skoraj sigurna sem, da je sladkor kriv za pajkaste in krčne žile. Ko sem pogledala po spletu sem videla, da so tudi drugi že doživeli ozdravitev po opuščanju sladkorja. Prevod je sicer bolj slab, a vseeno se da nekaj razumet:

https://translate.google.com/translate?hl=sl&sl=en&u=http://www.paleohacks.com/sugar/no-sugar-no-spider-veins-1820&prev=search

Operirala sem jih pred desetimi leti. Zdaj je spet prišlo do popuščanja.

Res je, pomanjkanje sladkorja je zaslužno za nedelovanje možganov, krčne žile bodo pa kljub temu ostale.

Res je, pomanjkanje sladkorja je zaslužno za nedelovanje možganov, krčne žile bodo pa kljub temu ostale.
[/quote]
Torej si tudi ti v manjku cukra, jasno🙄

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close