Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kaj si mislite o invaziji šiptarjev v Slovenijo?

Kaj si mislite o invaziji šiptarjev v Slovenijo?

Stanje postaja nevzdržno. Se množijo preko vseh meja. Obnašajo pa kot neandertalci 🙁

dej ti kaj povej prvi haha

Hja, to ni normalno. Problem je, ker se lepijo na socialne transferje in je njihova kultura čisto drugačna od srednjeevropske Slovenske. SIcer je pa to dolgo časa že plan elit, da zamenja bolj napredne nacije z ostalimi manj naprednimi nacijami z namenom, da je čimveč glupih potrošnikov.

Vaš linkhttps://www.youtube.com/watch?v=bkRpLXs5c3s]

Brščić ima marsikaj prav, sicer je po poreklu hrvat ali Srb, njegov oče je Anđelko Brščić https://www.had.si/blog/2018/12/19/bernard-brscic-je-v-bistvu-bernard-brscic-in-ima-oceta-andela-brscica-kje-je-tukaj-tes6/

Brščić so Srbi in Hrvati https://www.facebook.com/brscic

a jih je res veliko celo v Izoli ??

P o s l a t i j i h j e t r e b a d o m o v .

Zanima me, ali lahko šiptarji pridejo brez vizuma v Slovenijo bivat za stalno? Ok, če lahko pridejo turisti brez vizuma, ampak bivat za stalno??? No comment.

Seveda lahko. Meni so oni podljudje. Že tako so videti, suhi, shirani, koščene face, majhni… pač porazno slab genetski material. Babnce pa zavaljene svije, ki so tko zaostale, da rabjo 10 let, da se naučijo 1 slovensko besedo. Tem degenom bi morali prepovedati vstop v zahodno civilizacijo. Okol šiptarlandije pa bi morali zgraditi velik zid in jih obravnavati kot nerazvito pleme, ki nima prav veliko skupnega s homosapiensom. Nekoliko tok kot ima šimpanz.
[/quote]

Vidjeti ćeš, šefe, vidjet svuj usud.

Seveda lahko. Meni so oni podljudje. Že tako so videti, suhi, shirani, koščene face, majhni… pač porazno slab genetski material. Babnce pa zavaljene svije, ki so tko zaostale, da rabjo 10 let, da se naučijo 1 slovensko besedo. Tem degenom bi morali prepovedati vstop v zahodno civilizacijo. Okol šiptarlandije pa bi morali zgraditi velik zid in jih obravnavati kot nerazvito pleme, ki nima prav veliko skupnega s homosapiensom. Nekoliko tok kot ima šimpanz.
[/quote]

Ha ha ha ha , pa ja ne da so začeli levičarsko srenjo motiti s svojimi predpotopnimi pojavami, navadami, še malo se namnožijo pa bo kot na kosovu leta 82, dol so vpili kosova republik, tu bo pa velenje, kranj islamsko mesto, prav vam je kaj jim pa prodajate nepremičnine, to isto napako so naredili srbi po vojni, pa poglejmo kaj je danes kosovo, nič srbsko, srbi živijo v enklavah, enako čaka tudi vas!

albanska nataliteta je hitrejša in večja od naše krščanske ( slovanske)

Zgodovina se ponavlja. Pojav Slovanov tu, kjer so npr. v Puli plenili in kradli, preden so se naselili.
Ali pa Slovenija. Del Nemčije, zahodnega cesarstva, neke vrste evropske unije. Starodavne. Potem pa leta 1918 z nekdanjimi Turki v isto državo. Ščuvanje in hujskanje proti Nemcem in vsem naprednejšim in bogatejšim – da so jih lahko kradli in plenili, da se ve. In potem le 27 let po izhodu iz Avstro Ogrske, totalen genocid nad vsem starosleci .- Nemci in ostalimi plemeni, ter seveda premožnimi in inteligentnimi Slovenci.

Sedaj veš, kaj bodo šiptarji z nami naredili, ko bodo v večini? Enako, kot smo mi z Nemci n domobranci in ostalimi plemeni. Ideje pa itak z juga.

prihajajo na povabilo slovenk
saj vemo kakšen je slogan slovenk:

sam da ni slovenc

Maver in ti trdiš, da ne piješ alkohola?
Al si pa zadet od travce.

Mene pa čudi, da sploh prihajajo gor. Ok, služba in zaslužek.
Ampak; sem obredla celo Albanijo, od S do J, hribi, morje, narava, gozdovi, life totalka v izi – Slovenija se lahko skrije pred njo. Da imam normalno službo, se preselim dol.

Ni vse tako kot se zdi. 🙂

V tem je point. Ni služb.

Ni vse tako kot se zdi. 🙂
[/quote]

Kaj, točno?

Kaj, točno?
[/quote]
Odnosi, korupcija….. Služba, če je, je plača zanič.

Maver in ti trdiš, da ne piješ alkohola?
Al si pa zadet od travce.
[/quote]

moje poslanstvo je varovat slovence pred slovenkami
vsi vemo kakšne so slovenke

Odnosi, korupcija….. Služba, če je, je plača zanič.
[/quote]

Ker, v Sloveniji ni korupcije in odnosi so fantastični. In službe so krasne. In plače na splošno fenomenalne.

Ker, v Sloveniji ni korupcije in odnosi so fantastični. In službe so krasne. In plače na splošno fenomenalne.
[/quote]
Ti poznaš samo črno belo?

Podprli ste jih na Kosovu. Lahko je s tujim mahati po koprivah. Podprite jih tudi v Sloveniji. Odstopite potomcem Ilirov Velenje, Jesenice in Ljubljano.

Fajonka jih podpira…močno dvomim, da je to brezplačno.

Tvoj prvi problem nerazumevanja tega pojava je, da ne razlikuješ med Abanijo in Kosovom.
Večina migrantov je namreč s Kosova. Le-to pa je tezka vukojebina, zato pa odhajajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close