Delo stevardese
Moj sin je imel prijatelja, katerega mama je bila stevardesa. Bila je dosti zdoma, ker po dolocenih urah letenja imajo stevardese pravico do dneva in pol pocitka – tam kjer letalo pristane, in ni nujno, da je to blizu doma. Imeli so najeto stalno varusko – je stanovala pri njih. ….kako so bili odnosi med zakoncema, ne vem – glede tega lahko vsak vklopi fantazijo …
Iz izkušenj ti povem, da je delo stevke super, če še študiraš, če si samska in živiš še pri starših, če te ni strah pred letenjem, če si višja od 175 cm, adria ima mislim 165, če govoriš res dobro vsaj en tuji jezik-angleščina, če si komunikativna, ……. Nas je bilo leta 1996 pri izboru od adrie čez 200 prijavljenih, se mi zdi da so jih takrat na prvem izboru vzeli 20. Ker nisem prišla v ožji izbor sem skoraj obupala, prijavila sem se še enkrat, bolj za brez veze, iz firbca, tokrat k Avstrijski firmi Laudaair in bila izbrana. Tedaj sploh nisem vedela kaj to pomeni, bila sem zmedena, ampak odločena, probam, nimam kaj zgubit. Prepustila sem se toku dogodkov in po treh mesecih sem že letela. Opraviti smo morale zdravniške teste, obisk psihologa, narediti teste in izpite. Reševalo me je relativno dobro znanje nemškega jezika in dobro znanje angleščine. V začetku mi je bilo super, brez pripomb. Vse ekipe s katerimi sem delala so bile super, odnosi odlični, z nekaterimi res dobri, s prav nobenim pa, da rečem slabi. Tudi plača odlična, rada sem delala, se trudila biti s potniki prijazna. Veliko mi je pomenilo, ko nas je kot cabin crew obiskoval Nikholaus Lauda, delil nagrade in komplimente. Ko pa začelo obdobje propadanja, pa se je marsikaj spremenilo. Čeprav je plača zamujala, pojavljali so se problemi na letališčih in v hotelih smo se cabin crew ekipa še vedno dobro razumeli, ni bilo rivalstva in nevoščljivosti. Po Laudaairu sem potem še 4 leta delala v FLYNIKI, kjer pa ni bilo več tako kot v prejšnji firmi. Ne rečem, da je bilo slabo, daleč od tega, urniki so bili bolj natrpani, med sabo so nas bistveno bolj mešali kot prej, plača je bila nižja. Da zaključim, ni mi žal za noben let, nobeno minuto katero sem preživela na letalu in na splošno pri Nikiju. Imam samo lepe spomine na preživetih 14 let kot stevka. Z nekaterimi sodelovkami in sodelovci imamo še danes stike, tudi z Nikijem.
Tako, da punca, če imaš res željo poizkusi, delo ni lahko in enostavno, vendar ni problema, če delaš z nekim elanom in veseljem. Vso srečo ti želim.
Razpisi so stalno. Nekih hudih pogojev ni. Potrebno je znanje angleškega in nemškega jezika, zaželjeno so osnove strežbe, vse kar je več je prednost.
Vidni tatuji niso zaželeni!
Plačane niso več tako zelo dobro, kot so bile včasih, a še vedno zadovoljivo.
Da bi bila dekleta v slabih odnosih nisem opazila. Iz letal prihajajo nasmejana in dobre volje.
Če te veseli delo z ljudmi je to vsekakor zelo lep poklic.
V tujini boš v tujini lažje našla to delo, kot doma.
V angleščini se je izraz za stevardese spremnil in sicer v: “Flight attendant“
Starejše stevardese lahko zaslužio več kot piloti, preprosto zato, ker nimajo enakih omejitev ur dela. Plače pilotov pred prodajo Adrije, nemškemu podjetju 4K* (dela hude začetniške napake), ko so piloti leteli malo (so jih celo posojali drugim kompanijam po svetu) je to bilo 2,8K €, sedaj, ko imajo natrpane urnike (ljudje javljajo burn-out bolniške) je to 5K plus. Samo na te plače ne morete računati kot začetnica.
Plača je odvisna poleg mesečnih ur tudi od tega KJE se zaposlite. Bo to LC – Legacy Carrier ali LCC – Low Cost Carier. Recimo višje omenjeni FlyNiki je bil LCC (zato tudi
nižje plače in slabši pogoji dela).
Pri SWISSu težijo tudi za težo stevardes (ti ponujajo tabletke za hujšanje).
Plus, transocenaski leti niso tako romantični, kot si ljudje domišljajo. Turn-over je dokaj hiter.. morda je čas za pizo in je treba spat, zjutraj že nazaj.
Pri arabskih prevoznikih običajno ni davkov (sicer jih napovedujejo v bližnji prihodnosti), vendar je potrebno iz izplačane plače kupovati zdravstveno, kot pokojninsko (se pravi, če nič ne privarčuješ, na stara leta nič nimaš).
Pri LCC gre za maksimalno ekslplotacijo zaposlenih, tako kot v diskontnikih. Ne varčujejo torej samo na čim nižji ceni prodaje kart (internet), čim manj ground crew-a, odsotnost obrokov, dovoljena le ročna prtljaga točno določenih dimenzij in teže, ostalo seveda vse za doplačilo, vključujoč izbira sedežev itd. Najbolj znani LCC so:
Ryanair (drugi največji prevoznik v EU, tudi lastnik LaudaMotion – ex FlyNIki – s stečajem AirBerlina, ki ga Etihad ni mogel spraviti na zeleno vejo),
EasyJet, zaradi brexita in Švice ločen na tri podjetja, poleg EasyJeta še TopSwiss (Easy Jet s sedežem v Švici), Alpine – EasyJet Europe (s sedežem na Dunaju),
Wizzair (ameriško podjetje Indigo Partneres), ki se je specializiralo bolj za Vzhodno Evropo drugače ima še prevoznike po Amerikah
EuroWings, Germanwings (Lufthansin LCC,)
Vueling, Level (avstrijski Vueling) – oba (Iberia LCC)
Volotea,
Itd.
Glavni trije bloki prevoznikov v Evropi so tako:
IAG – British Airways, Iberia, Air lingus, Vueling, Level in zunanji sodelujoči: Ryanair
Lufthansa Group – še Austrian Airways, Brussels, CityLine, Edelweiss, Swiss, Eurowings, Germanwings, Dolomiti itd.
KLM – AirFrance, še HOP!, Joon, Transavia in zunanji sodelujoči EasyJet
Glede višine je odvisno kakšen tip letala prevoznik uporablja. Za Adrine Regional Jete ne moreš ravno zaposlovati visokorasle gazele.
Zunanji igralci so:
Qatar v Evropi ustanovlja novega LC – Air Italy (ker Italija še sedaj ni uspela prodati Air Italijo – želijo zadržati kontrolni delež 51{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, kar pa je seveda jama brez dna za investitorje ob vsem kaosu italijanske države, za katero je celo Brexit videti, kot “urejen”)
Wizzair (izza katerega stoji ameriški kapital Indigo Partners – naJvečji lastnik ameriška banka JP Morgan.. Indigo Partners pa ima še: ameriški Frontier, mehiški in costariški Volaris, čileanski JetSmart) in trenutno kupuje Voloteo..
Ameriški lasnik TAP Portugal in Aigle Azure-a (ki ima doma še Jet Blue, West Jet in Azul Brazilian Airlines.. ustvarja pa še novo, za ameriško tržišče: Moxy).
Etihad, kot rečeno se je na evropskem tržišču v direktnem spopadu v Nemčiji z Lufthanso preko Air Berlina (in FlyNiki) hudo opekel.. in še liže rane.
Emirates…
Vmešavajo se pa še Turkish, Aeroflot itd.
Po izboru uporabnikov TripAdvisorja pa je 10 najboljših letalskih prevoznikov:
1. Singapure Airlines
2. Qatar Airways
3. EVA Air
4. Emirates
5. JAL – Japan Airlines
6. SouthWest Airlines
7. Azul
8. Air New Zeland
9. Jet2.com
10. ANA – All Nippon Airlines
Glej: https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Airlines-a_Mode.expanded
V angleščini se je izraz za stevardese spremnil in sicer v: “Flight attendant“
Starejše stevardese lahko zaslužio več kot piloti, preprosto zato, ker nimajo enakih omejitev ur dela. Plače pilotov pred prodajo Adrije, nemškemu podjetju 4K* (dela hude začetniške napake), ko so piloti leteli malo (so jih celo posojali drugim kompanijam po svetu) je to bilo 2,8K €, sedaj, ko imajo natrpane urnike (ljudje javljajo burn-out bolniške) je to 5K plus. Samo na te plače ne morete računati kot začetnica.
Plača je odvisna poleg mesečnih ur tudi od tega KJE se zaposlite. Bo to LC – Legacy Carrier ali LCC – Low Cost Carier. Recimo višje omenjeni FlyNiki je bil LCC (zato tudi
nižje plače in slabši pogoji dela).
Pri SWISSu težijo tudi za težo stevardes (ti ponujajo tabletke za hujšanje).
Plus, transocenaski leti niso tako romantični, kot si ljudje domišljajo. Turn-over je dokaj hiter.. morda je čas za pizo in je treba spat, zjutraj že nazaj.
Pri arabskih prevoznikih običajno ni davkov (sicer jih napovedujejo v bližnji prihodnosti), vendar je potrebno iz izplačane plače kupovati zdravstveno, kot pokojninsko (se pravi, če nič ne privarčuješ, na stara leta nič nimaš).
Pri LCC gre za maksimalno ekslplotacijo zaposlenih, tako kot v diskontnikih. Ne varčujejo torej samo na čim nižji ceni prodaje kart (internet), čim manj ground crew-a, odsotnost obrokov, dovoljena le ročna prtljaga točno določenih dimenzij in teže, ostalo seveda vse za doplačilo, vključujoč izbira sedežev itd. Najbolj znani LCC so:
Ryanair (drugi največji prevoznik v EU, tudi lastnik LaudaMotion – ex FlyNIki – s stečajem AirBerlina, ki ga Etihad ni mogel spraviti na zeleno vejo),
EasyJet, zaradi brexita in Švice ločen na tri podjetja, poleg EasyJeta še TopSwiss (Easy Jet s sedežem v Švici), Alpine – EasyJet Europe (s sedežem na Dunaju),
Wizzair (ameriško podjetje Indigo Partneres), ki se je specializiralo bolj za Vzhodno Evropo drugače ima še prevoznike po Amerikah
EuroWings, Germanwings (Lufthansin LCC,)
Vueling, Level (avstrijski Vueling) – oba (Iberia LCC)
Volotea,
Itd.
Glavni trije bloki prevoznikov v Evropi so tako:
IAG – British Airways, Iberia, Air lingus, Vueling, Level in zunanji sodelujoči: Ryanair
Lufthansa Group – še Austrian Airways, Brussels, CityLine, Edelweiss, Swiss, Eurowings, Germanwings, Dolomiti itd.
KLM – AirFrance, še HOP!, Joon, Transavia in zunanji sodelujoči EasyJet
Glede višine je odvisno kakšen tip letala prevoznik uporablja. Za Adrine Regional Jete ne moreš ravno zaposlovati visokorasle gazele.
Zunanji igralci so:
Qatar v Evropi ustanovlja novega LC – Air Italy (ker Italija še sedaj ni uspela prodati Air Italijo – želijo zadržati kontrolni delež 51{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, kar pa je seveda jama brez dna za investitorje ob vsem kaosu italijanske države, za katero je celo Brexit videti, kot “urejen”)
Wizzair (izza katerega stoji ameriški kapital Indigo Partners – naJvečji lastnik ameriška banka JP Morgan.. Indigo Partners pa ima še: ameriški Frontier, mehiški in costariški Volaris, čileanski JetSmart) in trenutno kupuje Voloteo..
Ameriški lasnik TAP Portugal in Aigle Azure-a (ki ima doma še Jet Blue, West Jet in Azul Brazilian Airlines.. ustvarja pa še novo, za ameriško tržišče: Moxy).
Etihad, kot rečeno se je na evropskem tržišču v direktnem spopadu v Nemčiji z Lufthanso preko Air Berlina (in FlyNiki) hudo opekel.. in še liže rane.
Emirates…
Vmešavajo se pa še Turkish, Aeroflot itd.
Po izboru uporabnikov TripAdvisorja pa je 10 najboljših letalskih prevoznikov:
1. Singapure Airlines
2. Qatar Airways
3. EVA Air
4. Emirates
5. JAL – Japan Airlines
6. SouthWest Airlines
7. Azul
8. Air New Zeland
9. Jet2.com
10. ANA – All Nippon Airlines
Glej: https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Airlines-a_Mode.expanded
[/quote]
Predlagam poslovno potniško aviacijo , malo dela in velik zaslužek. Kaki emirati on ostalo sranje. Mala letala, ena stevardesa, dva potnika, kratki leti…
Forum je zaprt za komentiranje.