program edukacije o kronični bolečini – izkušnje
Pozdravljeni, v programu rehabilitacije na URI Soča me v kratkem čaka dvodnevni program edukacije o kronični bolečini.
Zanima me ali ima kdo od vas izkušnjo in se je le-tega programa udeležil ter če ne prosim preveč kakšen je program. Vem le to, da traja oba dneva od cca 9.00 do 14.00 ure…
Hvala že vnaprej za mnenja.
P.s. Ali se je kdo od vas udeležil 5 tedenskega programa? Lep pozdrav
Jaz sem se ga udelezila lani februarja. Kljub temu, da res ogromno vem, mi je bil ta 2-dnevni program zanimiv in koristen. Izmenjujejo se zdravnica fiziatrinja, fizioterapevtka, delovna terapevtka in psihologinja.
No, negativno mnenje imam za psihologinjo in delovno terapevtko saj sta nas obravnavali kot da smo psihicno moteni. Pa to ni bil samo moj obcutek… Delovna terapevtke je na koncu vsakega stavka dodala “Ok?”. Kot da smo ene budale, ki v glavi ne moremo sprocesirati tistega kar je povedala… prav ponizujoce…
Psihologinja, mlada, zaljubljena sama vase… Vec ali manj je brala iz napravljene ppt predstavitve, vmes pa kar naprej pitje vode iz steklenice. Pa me ne moti pitje vode kot taksno ampak to, da je stala pred nami kot skupino, bila obrnjena proti nam in pila, vrtela tisto svojo 1 litrsko steklenico po rokah. Namesto, da bi jo imela na mizici pri racunalniku desno v prostoru, ko pije, pa lahko to naredi na malo manj vpadljiv nacin. Lahko bi pila npr. iz kozarca ali manjse steklenicke… ne, iz 1-litrske, ki je res bila ogromna… Ne vem, ampak po 1 letu mi je od njenega predavanja ostalo samo to, kako je nagibala tisto svojo steklenico…. Zalostno, da je psihologinja…. meni zal ni delovala niti strokovno….
Vse pohvale pa fiziatrinji in fizioterapevtki – predavali zanimivo, dinamicno, s primeri… Res, pravi za to. Bi ju clovek kar poslusal in poslusal.
Baje ima svoje predavanje tudi socialna delavka samo takrat je bila odsotna in predavanja s tega podrocja nismo imeli.
Na 5-tedenskem programu pa nisem bila.
Ce te se kaj zanima, pa vprasaj.
Forum je zaprt za komentiranje.