Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NLB PAKET

NLB PAKET

Sem na NLB in plačujem 2,6 eura za vodenje računa (imam osnovni račun), zanima me če mi bodo sedaj avtomatsko dali enega izmed paketov ali se moram strinjati s podpisom?

Če kdo ve prosim za odgovor. Na račun dobivam plačo, ki jo dvignem na bankomatu, drugače pa s kartico ne plačujem.

si dobil dopis?
tam piše, kateri paket ti bodo dodelili in kdaj

Ja, najcenejsi novi je 5 eur (paket). Zato grem uredit, da imam osnovni racun.
Pbvestijo te po smsu in po posti.

Ta dopis pošljejo posebej ali skupaj z izpiskom?
Velja ta zamenjava paketov tudi za upokojence, ki imajo račun pri NLB in ne koristijo kartice za bankomat?
Namreč, mama ima račun pri NLB, nič ne ve, da bi dobila kak dopis od njih, bi bilo pa zelo neugodno, če bi ji zdaj naenkrat trgali 10+ eurov za vodenje računa. Naj greva kar na banko in urediva tam, četudi ni dobila nobenega dopisa ali so upokojenci izločeni iz teh novih paketov?

Ta dopis pošljejo posebej ali skupaj z izpiskom?
Velja ta zamenjava paketov tudi za upokojence, ki imajo račun pri NLB in ne koristijo kartice za bankomat?
Namreč, mama ima račun pri NLB, nič ne ve, da bi dobila kak dopis od njih, bi bilo pa zelo neugodno, če bi ji zdaj naenkrat trgali 10+ eurov za vodenje računa. Naj greva kar na banko in urediva tam, četudi ni dobila nobenega dopisa ali so upokojenci izločeni iz teh novih paketov?
[/quote]
vsi komitenti bodo dobili pakete, razen, če ne bodo izrecno zahtevali osnovni račun

sem ravno danes dobila obvestilo, da naj pokličem in povem, kateri paket želim. Lahko pa tudi ostanem na tem osnovnem, ki sem ga imela do sedaj. Morda zato, ker imam nakazano nizko plačo in denar sproti porabim.

O tej temi se je že veliko pisalo:

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11157571

Nisem prejel nobenega dopisa, sem jim pa sporočil po emailu, da ne želim da se karkoli spreminja.

Potem so mi poslali email, da se mi osnovni račun ne bo preoblikoval in vse ostane kot je sedaj. Vse ostale storitve iz ponudbe NLB, pa mi zaračunajo po veljavni tarifi NLB.

Evo, sporocam, da sem uredila osnovni racun. Najcenejsa opcija, kot doslej, 2,60 eur.
Moras pod nujno osebno, drugace te prestavijo na drazjega, meni so ponudili 4,99 eur paket, ki ga ne rabim.

Evo, sporocam, da sem uredila osnovni racun. Najcenejsa opcija, kot doslej, 2,60 eur.
Moras pod nujno osebno, drugace te prestavijo na drazjega, meni so ponudili 4,99 eur paket, ki ga ne rabim.
[/quote]

Kaj ima osnovni paket? Ali ima spletno in mobilno banko?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close