Bolečine v kolenu
Samo telovadba in nič drugega, če si pretežka je prav da shujšaš, okrepit moraš mišice nad in pod kolenom. Fizična kondicija dela čudeže.
Sama imam iztrgano križno vez, 2X počen meniskus in sem brez operacije brez bolečin, res pa sem že po poškodbi začela s fizioterapoijo in z vadbo.
Nad boleča kolena ne gre drugače, MR ti ni pokazalo poškodb, zato se vzami v roke in začni trenirat.
Veliko je na youtubu posnetkov kaj ob bolečem kolenu.
vprašal bi kako se koristi to olje in minerali. Hvala.
[/quote]
Olje in minerali vse čez kožo. Žveplo, bor, magnezij. DMSO, MSM, mgcl, borax.
Če vemo vzrok, je miniskus, kalcifikacija, vnetje, križne vezi, revma, artritis, zdravi borax!, kombinacija le teh, bomo lahko kar hitro ukrepali in sanirali poškodbo ali bolezen.
Lahko kombiniramo kar vse minerale hkrati, z DMSO bomo prekinili bolečino in povzročili hitro absorbcijo minetalov na pravo mesto.
MSM lahko tudi oralno, za druge je potrebno poznati navodila.
DMSO razredčiti na 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, trije deli vode.
Koleno masiraš najprej z ognjičevo kremo.Jaz sem kupila kar tisto iz Tuševe drogerije .
https://www.apoteka-natura.si/ognjicevo … 250ml.html
http://zdravplanet.blogspot.com/2008/12 … enica.html
Na to podlago pa sem vtirala vsak dan Švedsko grenčico ( za zunanjo uporabo) Tudi po 5-6x dnevno.
Po parih mesecih vztrajnosti je pomagalo.
Od takrat s kolenom nimam nobenih težav več.
Jemlji Glucosamin kapsule in maži 3x na dan koleno s Pernaton gelom, ki hladi. Meni je to pomagalo v enem mesecu, pa me je prej bolelo za znoret, pa še otečeno je bilo. Z zdravnico si ni bilo kaj pomagat, slikanje je bilo brez veze. Potem je bil mir 10 let, nato pa spet malo bolečin. Ponovno sem naredila isto in zdaj je že nekaj let mir, nobenih težav in bolečin.
RTG slikanje ne pokaže skoraj nič. Ti bi morala obvezno na MR slikanje!!
[/quote]
Tudi če MR pokaže poškodbe je edina dobra rešitev telovadba, pa kake maže. In operacija v zadnjem poskusu.
Imam poškodovano prednjo križno vez in počena oba meniskusa in sem brez bolečin dobro gibljivo koleno. če niste pripravljeni nič migat se pripravite na bolečine in težave. Operacije kolen ne prinašajo čudežev brez treningov in vadbe.
Forum je zaprt za komentiranje.