Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Raiven, Lea Sirk in drugi večni indigo otroci

Raiven, Lea Sirk in drugi večni indigo otroci

Saj tidve menda spadata v indigo generacijo, ki naj bi spreminjala svet v paradiž?

Za indigo otroke so se šteli predvsem rojenci po letu 1984. Sicer so se pojavljale tudi neke druge letnice, ampak na internetu so si največkrat složni o sredini osemdesetih let kot prelomu.

Da ponovimo, kaj so pred okoli dvajsetimi lete govorili o kapacitetah indigo sončkov, ki bodo revolucionirali svet, ko odrastejo:

O indigo otrocih na kratko!
Značilnosti zelo nadarjenih otrok so podobne značilnostim indigo otrok:

poudarjeno delovanje des-ne možganske polovice,
vizualni, kreativni, umetniški, naravnani na telesno in prostorsko,
najbolje se učijo s pomočjo rok,
izjemno bistri,
senzibilni,
ne vedo, kam z energijo,
hitro jim postane dolgčas,
težko sedijo pri miru,
močno sočustvujejo.
Različni tipi indigo otrok:

Humanistični tip: zdravniki, odvetniki, učitelji, prodajalci, trgovci in politiki. Hiperaktivni, izredno družabni, kot otroci ne zdržijo ob eni sami igrači …
Idejni tip: inženirji, arhitekti, oblikovalci, astronavti, piloti. Kot otroci so pogosto zelo športni.
Umetniški tip: učitelji in umetniki.

Neverjetno! Nekako tako so nam predstavljali tudi migrante z vzhoda!

Dobili smo pa s temi indigo odraslimi domorodci in uvoženci – kaj?

“Revolucionarni” indigo otroci so danes že ljudje srednjih let, ki zasedajo položaje odločanja. V čem so poboljšali svet?

Lea Sirk in Raiven?

We ain’t done, yet.

Do you have any idea?

Pri petintridesetih visite še pri mamicah in iščete svoj indigo navdih.

Samo majhen del otrok rojenih v indigo času je dejansko indigo (prepoznavni so po modri auri).

A zdaj so pa že redki. Leta nazaj so bili vsi. Vse po letu tem in tem je indigo. Naši sončki bodo spremenili svet. Indigo generacija! Vodnarjeva doba!

A, zdaj, ko se retrohipijem ni uresničilo, zdaj so pa redke aure, hahahaha.

No, je pa novejša fora – kristalni otroci.

Moji trije otroci so vsi rojeni po letu 1984, pa ni nihče indigo.
Tudi Lea Sirk ni indigo .
Mi je bila pa takšna res najbolj simpatična :

https://www.youtube.com/watch?v=uumqtBry3DA

A zdaj so pa že redki. Leta nazaj so bili vsi. Vse po letu tem in tem je indigo. Naši sončki bodo spremenili svet. Indigo generacija! Vodnarjeva doba!

A, zdaj, ko se retrohipijem ni uresničilo, zdaj so pa redke aure, hahahaha.

No, je pa novejša fora – kristalni otroci.
[/quote]
Morda si nepopolno prebral/a kakšen članek o lastnostih in številčnosti teh otrok. Ko omenjaš kristalne in mavrične otroke je situacija podobna kot pri indigo otrokih, maloštevilčni so, ker spreminjajo svet z evolucijo, ne revolucijo. So ljudje med nami, ki samo s svojo prisotnostjo uravnovešajo in zdravijo okolico. Po premisleku bi upal trditi, da vsakdo pozna vsaj enega. Ergo – indigo, mavrični, itd.

Morda si nepopolno prebral/a kakšen članek o lastnostih in številčnosti teh otrok. Ko omenjaš kristalne in mavrične otroke je situacija podobna kot pri indigo otrokih, maloštevilčni so, ker spreminjajo svet z evolucijo, ne revolucijo. So ljudje med nami, ki samo s svojo prisotnostjo uravnovešajo in zdravijo okolico. Po premisleku bi upal trditi, da vsakdo pozna vsaj enega. Ergo – indigo, mavrični, itd.
[/quote]

Ne ne, ne moreš me manipulirat s temi fintami. Nič popolno/nepopolno in podobne vaše insinuacije. Vse je še na netu, kar ste zatrjevali pred petnajstimi leti. Verjamem pa, da boste ven prišli s tezo, da določene zlobne avtoritete za svoje cilje spreminjajo internetne zapise.

Ma dej, Indiji, pa roza pa vijoli, lih karkoli nam časopisi dajo na pladnju to pojemo. Po statistiki, nobena generacija v zadnjih 100 letih bistveno ne izstopa od povprečja tako IQ, kot neki ustvarjalnosti, tako da ta neka poimenovanja so brez veze. Noben ne bo sveta rešil…

Zanimivo, kako nobena danes več nima indigo otroka. Včasih so bili masovni. So vse pozabile na svoje revolucionarje.

Ah, kaj ne vidite, da to pišejo razni “ventilatorji”, razni psihologi, sociologi, da imajo sploh kaj delat? V 90-ih letih so bili indigo, po letu 2000 milenijci. Sami izgovori, da je zato to, da so tako nemirni, neposlušni itd. itd. blabla bla bla…
Danes so pa ” s posebnimi potrebami”.
Ma ne me basat! Vsak izgovor je dober. Samo da se popušča in spreminja šolski sisitem, ki je bil v 90-ih zelo dober.

Kolikor jaz vem – kolikor sem brala iz različnih virov, med katerimi je najpogostejši Google, za katerega vemo, da ve vse mogoče pa, če je res ali ne, se mi zdi, da psihološko – sociološka stroka imenuje različne generacije ljudi z imeni npr. X, Y, Z. Pa ne vem, ce je sedaj že kaj novega. Jaz sem recimo X. Šlo pa naj bi se po letnicah, oziroma obdobju rojstva. Za X vem, da so mlajši od 1980, po nekaterih virih 86.
Pred nami so y, katerih lastnosti so mi bližje. Za nami pa z, pol pa več ne vem.
Alternativa čiračara pa govori o otrocih z različnimi barvami avre. In tako naj bi se indigom okrog glave svetilo vijola. Enim pa pač kristalno in ti so kristalni.
Glavna lastnost pa naj bi bila moralnost ib visok intelekt.
Pač jaz ne verjamem, sem pa za foro rešila test prav zdajle in rezultat je, da sem indigo. Ha, ha, ha… Sveta zagotovo ne bom spremenila, pravzaprav bi z veseljem živela na majhnem otočku in futrala kure.

ja Lea je imela pred to preobrazbo v elktropo prav luštne pesmice na svoji prvi plošči, tale preprosta a zelo lepa : https://www.youtube.com/watch?v=dEzhNvGY1n4&t=73s

Kaj pa jaz vem… Jaz sem iz 90ih, pa smo takim rekli, da so malo pahnjeni, ampak se ne smemo norca delat iz njih. Ker ce se ne bo nam, se bo pa nasim otrokom vrnilo. Indigo papir so pa nase mame imele za racune izdajat v trgovinah. Ne zajebavam se. 91 letnik sem. Kaki indigo? To so pahjene kokoske, ki drugace ne znajo dobiti pozornosti, kot si glavo ofarbat na tako barvo, da mimoidoce epilepticni napad trofi.

Moji trije otroci so vsi rojeni po letu 1984, pa ni nihče indigo.
Tudi Lea Sirk ni indigo .
Mi je bila pa takšna res najbolj simpatična :

https://www.youtube.com/watch?v=uumqtBry3DA
[/quote]

Majda Sepe ravno ni. Brez čustvenosti in prehiter tempo. Bolj po taborniško.

Od kdaj sta nadutost in zagledanost vase lastnosti indigo osebe?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close