Šumenje v ušesih
To je tudi posledica, če slabo slišiš. Vsaj tako mi je zdravnica rekla, kjer pač preverjajo ušesa oz sluh ipd (ne vem kako se reče strokovno). V glavnem, slišim dokaj slabo, ampak vsake toliko časa mi kdaj zapiskne v ušesu in včasih slišim neprekinjen pisk tudi par minut. Na srečo prenehajo. Dogaja pa se mi … včasih cel dan nič, včasih pa parkrat na dan po par minut. Niso moteči. Me pa vsakič zamotijo, ko se zasliši pisk. Kdaj pa preneha, pa ne vem, ker začne vedno blažje piskati in potem nekako več ne slišim piska. Je pa trajno, je rekla. Tako, da bom te piske poslušal do konca življenja.
Čisto odvisno je od vzroka za tinnitus. Če je problem visok pritisk ali voda v ušesu po zaužitju soli, ali Meniere, bo pomagalo. Če je tinnitus posledica poškodbe ali zaradi drugih vzrokov, ne bo pomagalo.
[/quote]
Ah ja, tinitus je anomalija lahko ji rečemo tudi bolezen za katero ne vedo vzroka niti NI zdravila, nič ne pomaga razen, da se sprijazniš in odmisliš čeprav je težko, mimogrede tinitus nikoli ni bil posledica poškodbe, pojavi se nenadoma brez nekega razloga in traja in traja se pa včasih zgodi, da enostavno zgine ampak to je zelo redko.
Forum je zaprt za komentiranje.