doplačilo za enoposteljno sobo Dobrna
Po rednem ceniku ( http://www.terme-dobrna.si/ceniki) je doplačilo €19. Če je preko ZZZS kaj drugače žal ne vem, lahko pa pokličite v Dobrno in vprašate.
Običajno je bila cena za ostala (oddaljena) objekta nižja kot za hotel Vita…zato sprašujem.
[/quote]
V hotelu Park ni enoposteljnih sob, vila Higiea pa zaradi premale zasedenosti ne deluje v zimskih mesecih (vila je dostikrat zaprta), saj mora biti hotel park ca. 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaseden (pravila zaradi vlaganj evropskih sredstev pri obnovi leta 2008).
ZZZS plačnikov pa običajno ne nameščajo v hotel Park ali vilo Higieo, temveč so nameščeni v hotelu Vita, kjer je enoposteljnih sob zelo malo, zato so večinoma v dvoposteljnih.
Zato verjetno tudi ni podatka. Pokličite v recepcijo in vprašajte, če sploh lahko dobite sobo v hotelu Park, in če bo vila Higiea v terminu predvidevanega bivanja sploh odprta za obratovanje. Pa lahko tudi direktno dobite pravo informacijo, koliko je doplačilo za posamezni objekt.
Ker dobro poznam Dobrno, naj povem, da je v vseh objektih doplačilo za enoposteljno sobo 19eur, tudi v hotelu Park, kjer je bilo včasih doplačilo nižje. Ker greš preko zdravstva je tako bolje, da si nastaljena v hotelu Vita, tako ti je prihranjena večkratna pot na terapije v Vito. In ni res, da pacientov preko zdravstva ne nameščajo v hotel Park, vse je odvisno od zasedenosti.
Pozdravljeni.
Tudi sam bom imel zdraviliško zdravljenje v Dobrni. Odločbo sem dobil več kot en mesec prej. Žal mi pa ne morejo zagotoviti enoposteljne sobe z doplačilom ki je 22eur.na dan. Tuki pa vidim, da obstajajo tudi drugi hoteli v sklopu term. Meni je čisto vseeno kje sem pa tudi če ni v glavni stavbi, pomembno mi je da imam svojo sobo, vendar jo ne morem dobiti?
Ali obstaja še kakšen hotel v bližini term dobrna, da je na voljo z doplačilom?
Hvala za info.
Lp.
Forum je zaprt za komentiranje.