Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Beko servis Ljubljana

Beko servis Ljubljana

Mi lahko priporocite kak Beko servis v Ljubljani?
Pralni stroj je star 4 leta, inverter motor in nekaj brenci, nekako cudno ropota, lahko bi bili lezaji po ropotanju ali oa tudi ne, ker ko brenci, ne ropota…
Je se v garanciji, bi bilo fajn ga dat pogledat.

Lažje bo, če napišeš, s katerega konca Slovenije si……

Tukaj imaš pa obrazec, višeš svojo špoštno in ti vrže v tvojem kraju, oziroma tvojemu kraju najbližjega pooblaščenega serviserja….

https://servi.si/beko/?posta=1000

Sem napisala, Ljubljana.
Zanima me v bistvu, katerega priporicate v Ljubljani ali okolici?

kelher jože

Hvala Cveto!
Se ti kaj sanja, kaj bi lahko bilo s strojem?
Zdaj pere normalno, ko pride pred konec programa, pred centrifugo, pa proizvaja razne cudne glasove in ropota, med centrifugo pa niti ne ropota, nekako cudno brenci.

Evo, sem ga rav spremljala, brnet začne, ko neha s pranjem, pred centrifugo, potem malo brni, malo ropoče, pa neha, pred centrifugo spet in po centrifugi za sekundo spet. Zdi se, kot da ga malo črpanje vode heca, bi to bilo to? Mu lahko kako pomagam? Ne pogrešam nobene žice, mogoče zna bit kak kamenček ali kobanček kje zagozden, sam pol je noter v stroju, ker cel stroj brenči in ropota, ne v šlaufih za vodo.

Pozdravljeni

tudi sam imam Beko pralno sušilni stroj in se mi dogaja isto kot vam. Ali ste mogoče našli rešitev kaj bi bilo lahko narobe? Odvodna cev je v redu prav tako odtok.. Pri meni sploh noče končati programa ker ne odvaja vode in posledično ni centrifuge..

Sem imel Beko pralni stroj. Servis neodzivne,s.p. ne dviga telefona. Kupite Gorenje, pomivalni stroj okvara, odziv takoj, popravljeno v 20.minutah. In povrhu še prijazen serviser,prav tako dispečer.

BEKO JE NAJVECJE KURCEVO TURSKO SRANJE. Serviserjev pa u praksi pol itak ne dobis.

Točno tako

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close