Pohvale vredna reakcija na mimovrste
Danes sem dobila takšno elektronsko pošto, ker sem paket sprejela zadnji popoldan pred prazniki.
Spoštovani kupec,
zavedamo se, da imate kupci, glede na pretekle izkušnje z našo spletno trgovino, visoka pričakovanja o realizaciji rokov dostave. Realizacija dostavnih rokov je vedno bila in vedno bo naša prioriteta, a na žalost nam v predprazničnem času, ob izjemnem povečanju naročil, ni uspelo v čisto vseh primerih realizirati. Za nastalo situacijo se vam iskreno opravičujemo.
Pošiljamo vam kodo za naslednji nakup v znesku stroška (2 €), ki ste ga plačali ob izbiri konkretnega datuma dostave. Kodo najdete desno spodaj v nadaljevanju tega sporočila.
Kodo za popust vnesete v 3. koraku spletnega naročila (Način dostave in plačila), veljavna pa je do 31. 3. 2019. Število dovoljenih kod za posamično unovčenje je omejeno na število artiklov, ki jih imate v košarici (na primer: ob naročilu 4 artiklov lahko sočasno unovčite največ 4 različne kode bonusa za popust.).
Hvala vam za razumevanje.
Srečen in uspešen začetek novega leta vam želi
mimovrste=)
V bistvu si doplačala dostavo na točno določen dan, oni ti na tisti dan niso uspeli dostaviti, zdaj pa so ti plačilo za neizvedeno storitev vrnili v obliki dobropisa, ki ga moraš koristiti pri njih. Dobro so se znašli, ni kaj. Ti pa si jim še hvaležna:)
Ti pa zagotavljam, da težava z dostavo naročenega ni posledica ogromnih naročil pred prazniki, ker je situacija zdaj po praznikih popolnoma enaka. Prejšnji teden sem naročila artikel, za katerega so obljubljali prevzem na včerajšnji dan, včeraj pa sem dobila obvestilo, da artikel še ni pripravljen in da me bodo enkrat v prihodnosti obvestili, kdaj bo pripravljen. In to za artikel, za katerega oglašujejo, da je na zalogi pri dobavitelju, ki je iz Slovenije. V zadnjih par mesecih je bila še za vsako moje naročilo ista situacija. Saj ni panike, naročam pač stvari, za katere mi ni življenjsko nujno, na kateri dan jih dobim. Ker so pri njih cenejše kot drugje. je pa res, da sem v tem času že tri večje stvari kupila drugje, pa čeprav so bile na mimovrste cenejše. Ker sem jih rabila ob določenem času.
Njihov način poslovanja v zadnjem času mi ni všeč in menim, da se jim na dolgi rok ne bo obrestoval.
Tole je pa res totalni nateg. Da ti dajo dobropis za denar, ki si ga plačala, storitve pa ni bilo.
Jaz bi pa vseeno povedala dobro zgodbo s strani mimovrste.
Naročila sem izdelek, ki je bil daleč od tega, da bi ok deloval. Sem ga vrnila, denar brez vprašanj takoj nakazan. Prav presenečena sem bila. Pa sem kar mečkala z vračilom. Sem se pa držala rokov (14 dni, da daš vlogo in potem še en mesec, da vrneš izdelek). Tako, da tu se držijo obljub.
Tudi sama sem po praznikih naročila nekaj igračk in oblačil, ki so bila mišljena, kot darilo za rojstni dan. Dobila sem odgovor, da se bo naročeno poslalo v 3 paketih in časovno komaj v času po 15.1. Naročala sem 7.1. Bila se razočarana, ker sem iz lastnih izkušenj iz preteklih let vedno naročeno dobila naslednji dan. Naročilo sem stornirala, ker nisem bila prepričana, da bom dobila do željenega datuma. Res škoda.
Meni se to zdi poceni marketinški nateg. Namesto da bi ti gladko vrnili denar, ki so ga neupravičeno zaračunali za neopravljeno storitev, se delajo lepe z minimalnim dobropisom, s katerim bodo očitno nekaj kupcev, ki se jim to zdi pohvale vredna reakcija, nategnili, da bodo še enkrat v treh mesecih zapravljali pri njih.
Če ni že uvodnega prispevka napisal kar kdo iz mimovrste, seveda.
Primer boljše prakse. Asos. Naročila sem izdelek, ki bi bil darilo za rojstni dan, vendar so poslali napačen izdelek. Vračila so sicer brezplačna in glede tega ni težav, ampak jaz bi seveda rada pravočasno imela darilo v rokah, časa pa ni bilo več dovolj. Kratek pogovor z njihovo službo za stranke na live chatu in so poslali pravi izdelek z ekspresno pošto na njihov račun, ne da bi čakali na moje vračilo. In izdelek je prišel pravočasno.
Mah, naše trgovine so adijo pamet. Naročim izdelek iz tujine, ga dobim. Čez dva tedna dobim pošto, če sem zadovoljna z njim. Eh, malo drag je bil za tako slabo kvaliteto. Ni problema. Hočete dobropis ali vračilo? Dobila vračilo celotne kupnine! Izdelek sem lahko obdržala. Primer iz Slovenije: Dobim škart robo in sem jo morala vračat na lastne stroške, ki mi jih ni nihče povrnil. Namignjeno je bilo celo, da sem lahko srečna, da ga bodo sploh vzeli nazaj, poštnine pa itak nihče ne vrača. Tako sem bila še v minusu in brez izdelka.
s to mimovrsto trgovino mam pa jaz (in kar nekaj sogovornikov) zadnje čase slabe izkušnje
naročim hladilnik, kao na zalogi, še 10 kosov, še pet, še 2..14 dni ga ni…kličem, kaj se dogaja, pride čez dva dni (če ne bi klicala, kdaj bi bil?)
prideš tja, so vsi neki slabe volje, za blagajno neke mlade frkelce, obraz kot bi ji nekdo kol vtaknil v rit…jest ji nisem kriva, če more delat, sej se ne pretegne, saj je vse avtomatizirano, da ne govorimo, da se jih pase 6 do 8 tam, od tega jih 6 stoji okol tiste, ki je za pultom…
naročim blago, plačam…piše, da bo na razpolago čez dva dni…nato vsak dan prestavijo datum…po 10 dneh popizdim in spet kličem in kao lahko pridem jutri
zgodbe, ki se ponavljajo in vsi mi isto razlagajo, očitno imajo preveč dela, ali pa neorganiziranost??? ne vem
ko so bili še na jesenicah, imeli mini skladišče, je vse klapalo, sedaj pa ljubljana, kranj, maribor, ljubljana, še enkrat ljubljana…po mojem je preveč vsega (stranke so si pa nabrale, ni kej)
Forum je zaprt za komentiranje.