Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali ste včeraj kaj občutili prazno luno in sončev mrk?

Ali ste včeraj kaj občutili prazno luno in sončev mrk?

Jaz zelo. Čudno počutje, nerazpoložena, vse mi je šlo narobe.
Verjamete v to, da imajo polna ali prazna luna, ter sončev ali lunin mrk vpliv na nas, na naše počutje?

Jaz verjamem da je luna umetni satelit s katerim so prišli vesoljci ki skrivaj kontrolirajo svet že 3000 let.

Soncni mrk je nemogoč nenaraven pojav, ki obredno simulira Temno Luč ki jo častijo hudičevi priskledniki.

Zakaj vedno vidimo samo eno stran Lune? Zadnjo stran Lune ne vidimo nikoli.
Sem zadnjič gledala video na to temo, zelo zanimiv.
Le kaj je na zadnji strani lune?

Bi morala kaj občutit? Včerajšnji dan se mi je zdel čisto o.k., povprečen, nič posebnega.
A da je bila prazna luna in sončev mrk?

Pa še to, jaz tudi ne verjamem, da je človek kdaj stopil na območje Lune. V kolikor bi to bilo res bi v 50 letih bili že redni gostje tam gor.
Vpliv Lune?
Plimovanje je najmočnejše v času polne in prazne Lune, ko se vpliva Lune in Sonca seštejeta.
Če Luna lahko premika ogromne vodne mase na Zemlji, potem prav gotovo lahko vpliva tudi na ziva bitja (največ porodov je ob polni luni, nekateri hodijo v spanju …).
Luna tudi na raznolike načine vpliva na vreme in vremenske pojave.
Le od kod ji taka moč?

Plima in oseka sta zemeljska pojava, Luna je široka 1 km, umetni satelit prišlekov ki so uničili nebesa… Noben človek ne more nad sevalne pasove/firmament, Zemlja je središče vesolja, vse drugo je laž.

In ravna plošča z ograjo, da voda dol ne odteče.☺

Včeraj je bil delni sončev mrk nad zahodnim pacifikom. Razloži kako naj bi to vplivalo na Slovenijo.

In ravna plošča z ograjo, da voda dol ne odteče.☺
[/quote]

Mogoče. Nihče ne ve. Slika Zemlje iz vesolja še vedno ne obstaja. Ker nihče ne gre višje od sevalnih pasov, razni sateliti pa izgleda ne slikajo naše hruškaste grde Zemlje, nimajo časa.

Vse slike Zemlje iz vesolja so kompozicije slik iz nizje orbite.. Zato pa je vcasih Amerika večja od polovice sveta. Ker so pri Nasi zanič v Photoshopu.

Včeraj je bil delni sončev mrk nad zahodnim pacifikom. Razloži kako naj bi to vplivalo na Slovenijo.
[/quote]

Res ne vem. V luninem koledarju je pisalo, da je sončev mrk, pa sem sklepala da to velja za Slovenijo.

Mogoče. Nihče ne ve. Slika Zemlje iz vesolja še vedno ne obstaja. Ker nihče ne gre višje od sevalnih pasov, razni sateliti pa izgleda ne slikajo naše hruškaste grde Zemlje, nimajo časa.

Vse slike Zemlje iz vesolja so kompozicije slik iz nizje orbite.. Zato pa je vcasih Amerika večja od polovice sveta. Ker so pri Nasi zanič v Photoshopu.
[/quote]

Huh, zanimivo.

Verjamem da vpliva…vidim pri najstniku: v času polne lune je tečen za vsak kakec:):):)

Splošno znano je, da so ljudje v času polne ali prazne lune bolj zoprni, razdražljivi, preperljivi in izzivajo, tudi v prometu.
Mi je en prodajalec razlagal, da točno ve kdaj je polna luna, ker takrat je dizastr. Ljudje čisto odbiti.

*prepirljivi

Grozno zoprna zadeva! Prazna luna. Vedno isto : 03:33! Ne za=bavam! Zbudi me magari me srat prime! Saj ne da sem celi dan ali skoraj 2 jedla vse zivo (kar skoraj 2 leti nisem) in vec kot bi jedla za 3!  Še Svetloba ki jo oddaja (oz ne oddaja je cudna) pa psi nimajo pojma kam naj tulijo. Polno luno prazna za malo malco pohrusta

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close