Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako potegniti film iz Partisa

Kako potegniti film iz Partisa

Pozdravljeni.
Želela sem potegniti film iz Partisa, pa ne znam :-(. Sem registrirana, najdem film, dam “potegni ga”, downloada mi ga na računalnik, potem pa me vpraša Kako želite odpreti to datoteko? Dam BS Player. Potem pa napiše tole: BSPlayer ne more predvajati medijske datoteke.
Lahko, da nimate nameščenega zahtevanega kodeka, ali pa je datoteka pokvarjena ali pa ne vsebuje medijskih podatkov.
Kaj naj naredim? Pri vseh datotekah to napiše, ker sem že več različnih filmov downloadala, pa ne gre.
Hvala
Lp

Ali imate naložen program uTorrent? Najprej morate potegniti dol datoteko s Partisa, jo odpreti v programu Torrent, ta, glede na hitrost interneta, prenese datoteko (traja od 10 min do 1 ure, odvisno od velikosti, kvalitete, hitrosti interneta) in potem, ko se prenese, se šele lahko odpre film v BS playerju, VLCju,…

Vse kar je na partisu – filmi, slike, programi – so torrenti, ki se prenesejo preko programčka npr. utorrent (pogoogli..). Prenešeno se shrani v mapo in potem šele lahko odpreš normalno.

Zakaj ne bi napisala ime datoteke in njeno končnico?

Zato, ker datoeka sploh ni prenesena, če jo ne prenesš s programom za torrente, ne?

Zato, ker datoeka sploh ni prenesena, če jo ne prenesš s programom za torrente, ne?
[/quote]

Preberi tole:
Potem pa napiše tole: BSPlayer ne more predvajati medijske datoteke.
Lahko, da nimate nameščenega zahtevanega kodeka, ali pa je datoteka pokvarjena ali pa ne vsebuje medijskih podatkov.
Kaj naj naredim? Pri vseh datotekah to napiše, ker sem že več različnih filmov downloadala, pa ne gre.

In še enkrat tole:

Preberi tole:
Potem pa napiše tole: BSPlayer ne more predvajati medijske datoteke.

In še enkrat tole:
[/quote]
Ja, nisi razumelo, potegne samo dateko torrent, ne prenaša pa filma, ki se prenašajo po delih od različnih sejalcev. Ne preneseš filma v enem delu, ampak je lahko to od povsod po svetu, ne? Torej za to rabiš enega od programov za torrente, u torrent je najbolj zannih pri nas, pa še v slovenščini je.

Pa vatorica naj ne pozbai sejat 96 ur ali koliko je že, po prenesenem filmu, to pomeni, da ne sme ugasnit programa in računalnika, sicer jo bodo blokirali.

Ja, nisi razumelo, potegne samo dateko torrent, ne prenaša pa filma, ki se prenašajo po delih od različnih sejalcev. Ne preneseš filma v enem delu, ampak je lahko to od povsod po svetu, ne? Torej za to rabiš enega od programov za torrente, u torrent je najbolj zannih pri nas, pa še v slovenščini je.

Pa vatorica naj ne pozbai sejat 96 ur ali koliko je že, po prenesenem filmu, to pomeni, da ne sme ugasnit programa in računalnika, sicer jo bodo blokirali.
[/quote]

Razumelo jaz obe varianti, zato sem pa hotel videti končnico datoteke.
Btw, nemoj ti meni razumelo.

Razumelo jaz obe varianti, zato sem pa hotel videti končnico datoteke.
Btw, nemoj ti meni razumelo.
[/quote]
Razumelo ti en drek.😁

Potrebujes program npr Qbitorrent
Prek njega stegnes film in ga potem odpres z bs ali npr hpc-hc.

da bi mu ga ti vlekla?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close