MA DI dobrodelno društvo
Ker ste se tako razpisali v temi o Maji Hausman, sem posebej odprla temo, ki zavzema vse članice tega društva.
Članici društva Maja Hausman in Dijana Branilović brezdelnici ustanovili dobrodelno društvo.
Sprašujem se kje mi živimo? Ženski sta najprej kandidirali za poslanki v parlamentu. Maja Hausman pred leti obtožena zaradi preprodaje kokaina, brezposelna sedaj zbira pomoč.
Vse želim opozoriti da se ne gre za zaupanja vredni osebi. Preden donirate komurkoli karkoli se zelo dobro prepričajte kdo te osebe so in ali so vredne zaupanja glede na svoje pretekle posopke in svoje preteklo življenje, ki ga je nemogoče izbrisati.
To je link od društva
https://www.facebook.com/Ma-Di-od-LJUDI-za-LJUDI-304854893444426/
To je pa dokaz o brezdelnicah, ker kar naprej jamrata kako sta v bolniški. V resnici sta pa brezposelni. Že tu je en velik klicaj, da je delovanje društva vprašljivo. Sploh v čigavo korist, saj je nekako skregano z logiko, da pomoč zbirajo socialno ogroženi osebi, ki prejemata državno socialno pomoč.
Pa ne pozabt da je Iris Mulej oblekla njeni hčerki za valeto. In ne pozabit da Miklavž Majinim otrokom ni nič prinesel.
A ona zbira za revne in uboge. Sama po glav naj mal poštima k je total neuravnovešena. Od total euforije do total podna. Eno samo jamraštvo. Do novga leta prav da bo v bolniški pol gre pa na povno delat.
Sprašujem se kaki bolniški po tej objavi če je pa brezposelna
Danes sta šli z Dijano v Grosuplje v gozd k tistima brezdomnima starčkoma pri katerima sta bili že jeseni.
Društvo bi moralo biti aktivno. Vse bi morali poročati kot sta rekli. Koliko donacij sta dobili, kam bo šel ta denar, vse paketki za otroke, hrana za uboge, pribor, oblačila.
Zakaj si se odločil snemati samo del?
Morda zato ker kaj skrivaš?
Mogoče zato, ker si del vzel sebi?
Vse to je obljubljala Maja še preden so društvo ustanovile 4 članice.
Te sorte društvo lahko ustanovi vsak in začne lupiti naivne ovce. Takih društev je v Sloveniji kar nekaj. Naredijo spletno stran ali FB, napišejo nekaj solzavih (neresničnih) zgodbic in čakajo na denar bedakov. Seveda nikomur nič ne dajo, amak je vse njihovo. Saj je bilo že nekaj afer okoli podobnih “društev”, ki jih je obravnavala policija. In kaj se je zgodilo? Društvo so zaprli, ustanovili novega z novim imenom v drugem kraju in lov za denarjem se nadaljuje. Ni lažjega načina za nabiranje denarja. Najman 5 jih trenutno deluje, nikjer ni pa dokazov, da so komurkoli kaj dali in pomagali, razen sebi. So samo zgodbice o tem, kaj vse so naredili. Dokazov pa nimajo, kao zaradi varstva osebnih pofatkov ne smejo povedati imen dobitnikov pomoči. Punci sta zelo zviti in praktični, ni kaj!
Končno je nekdo razložil kako se ustanovi takšno društvo in zato da narod nasede, se je treba parkrat slikat, objavljat žalostne zgodbice in to pri narodu deluje.
Tile dve sta res zviti, ker jima itak ni treba nič dokazovat. Denar bosta pa oni zase porabili.
Od kje jima sicer denar, če sta obe brezposelni.
Zanimiv video o lažnih humanitarcih
Danes sem ji na poti iz Celja proti Mariboru želela dostaviti nekaj dobrin. Žal se mi zaradi službe ni izšlo.
Med prijatelji jo imam že dolgo časa, nikoli niti pomislila nisem da bi bilo lahko kaj narobe.
Vedno komentiram njene objave in mi je bila všeč, ker je delovala tako no, ljudsko.
Danes mi pa znanec piše, da naj se je pazim in mi prilepi link od člankov in tem po forumih o njej.
To je bil zame res ŠOK 😲😲😲
Če ne bi videla v temah slike, bi mislila da ne gre za isto osebo. Razočarana sem zelo ☹
Niti ne vem kaj bi ji sedaj rekla na vse kar sem o njej izvedela. Hinavsko bi bilo da sem tiho.
Banda frdamana. A osebni stečaj pravte???
Naj gre ona rajš delat pa naj puf plača. Očitno gre za velike pare glede na to da je morala v stečaj.
Kaj si eni privoščijo. In pol bo ona men pamet solila da ji naj dokažem če res rabim pomoč.
Naj mi ona dokaže kdo in kaj je. To je prvo.
Kaj se gre to? Pa kaj a je ves folk neumen da ne pogleda pa zahteva od nje kdo in kaj je.
A je danes res dost sam to da si lep pa padejo vsi na kolena?
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://shrani.si/f/2s/f8/3ur3rJf1/1/maja-stecc-.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/f/2w/P3/2ERh4AWN/mmmm.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/f/1q/sC/1QdfZfl9/madimadi.jpg[/img]