Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Muller ali DM – kje kupujete?

Muller ali DM – kje kupujete?

Jaz v Mullerju.
Več izbire.
Roba delana za zahodni trg.
Boljša kvaliteta.
3 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vrnjeno pri nakupu.
Tedenske akcije.

Merkator, najboljši sosed!

V obeh, vendar vedno več v Mullerju, odkar so v DM ukinili stari sistem zbiranja točk.

Muller mi je sicer precej od rok, najbližja dva sta problematična za parkirat, medtem ko grem v DM lahko peš …

V Mullerju dajo 2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nazaj, nič več 3.

Pa velliko robe je delano za vzhod v milerju

DM imam na 3 minute peš, ko kaj potrebujem zdaj in takoj, kupim tam.
Muller imam na 5 minut z avtom, tam kupujem določene izdelke cca 2x na mesec, če je še kaj potrebnega v akciji, pa tudi kupim. Čokolad, Nutel in podobnega pojemo tako zelo malo, da tega sploh ne kupujem, Nutelo če že kupim, potem francosko, praške in mehčalce če so v akciji, Ariel se mi je pokvaril, tudi ta iz Mullerja, gele za tuširanje, zobne paste in ostalo, pa kakor kdaj, kakor kje in kakor so v akciji.

…. verjetno misliš za ZAHOD.

Kjerkoli vidim, kar takrat potrebujem(o).
Lahko v kateremu izmed teh dveh, lahko Mercator, Spar, ali pa kaj tretjega.

V Milirju ne kupujem, ker bi tja morala z avtom.

DM imam pred nosom in zato pač kupujem tam. Če bi mi bil Miler bližje, bi kupovala tam.

v DM nism šli že 100 let. v Muellerju kupim čistilo za kavomat in kuhalnik vode, mama kupuje sveče, eterična olja, nejna sestra Froscha mogoče ab und zu kak del pisarniške galanterije in to je to. Ostalo naabavljamo v Tigoti

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Nisem tako nora, da bi se omejevala in postavljala na stran katerega od trgovcev, ker so vsi enako požrešni. Kupujem, kjer je trenutno praktično ali smiselno. Enkrat v eni, enkrat v drugi.

Kupujem tako, kot v mulleru in dmu. Od kar imam obe trgovini zelo blizu hodim bolj v muller.

V Mulleru kupujem: ličila, parfume, zobne ščetke, paste, čistila, nutello in seveda čokolado milko.

V Dm pa kupujem: vložke, kreme,…

Kupujem na zalogo npr 12 zobnih past, liter mila, zavoj toaletnega papirja, liter šampona. Vse mi preko Amazona dostavijo na dom.

Le barve za lase kupujem v DM.

DM mi je bolj pri roki, v Müllerju zato veliko manj.

Meni je to isto, vse neka Švabarija.

V obeh drogerijah.

Odgovor na objavo uporabnika
Brezplačna dostava, 13.02.2022 ob 12:04

Kupujem na zalogo npr 12 zobnih past, liter mila, zavoj toaletnega papirja, liter šampona. Vse mi preko Amazona dostavijo na dom.

Le barve za lase kupujem v DM.

ali daš link?

Kozmetiko samo se preko spleta, v glavnem Notino. Je bistveno bistveno ceneje.

Odkar ne smem v Muller, za kazen, ker sem ostala zdrava, kupujem samo še v Dm. In sem ugotovila tudi, da je sistem točk čisto fajn, za razliko od Mullerja, ki je z začetkom korona sranja ukinil še tistih par procentov, ki si jih dobil nazaj.

DM, ovinek na poti iz službe 100 m, do Muellerja imam 25 km.

Pa še to samo obcasno, vecino stvari kupim kar mimogrede tam, kjer nabavim ostalo špecerijo.

Svoj čas sem veliko nakupov opravila v M, zdaj v DM ali v privat drogerijah. Odvisno kaj potrebujem.

Odgovor na objavo uporabnika
Enostavno, 13.02.2022 ob 15:09

DM, ovinek na poti iz službe 100 m, do Muellerja imam 25 km.

Pa še to samo obcasno, vecino stvari kupim kar mimogrede tam, kjer nabavim ostalo špecerijo.

Zelo podobno.

Pred corono sem večkrat zavila v M, ki je 10 km stran. Sedaj hodim bolj kot ne,  v 90% v DM, ker je v domačem kraju in se mi žvižga za določene produkte, ki sem jih včasih kupovala striktno v M.

Razmere te res naučijo nečesa. In to je, da ničesar tako nujno ne potrebuješ, kot misliš v tistem trenutku. Zelo hitro najdeš alternativo produkta, ki si jo kupoval samo tam…

zadnje čase bolj v dmju(skret papir, robčki, milo).. ko rabim kaj iz milerja grem tja (lipbalm, šampon..).. mam pa obadva na dveh lokacijah blizu mojega zadrževanja, nikjer niti ne rabim pct.. samo ne da se mi več po trgovinah pa grem res samo takrat tja, ko rabim kaj kar dobim samo tam.. no ja skret papir dobim povsod haha, samo enega imam pač ogledanega kaj čem.. škoda da šarkov tam ne prodajajo da usput še to kupm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close