Mojca Mavec a je noseca?
Ona se mi ne zdi poprvljena.
Druga stvar je Molkova. To je katastrofa. Derenda je tudi precej,a kar nekako zgleda,Miša je že prav groteskna.
[/quote]
Poglej na sliki kakšna je bila pred več kot 10imi leti: https://www.google.com/search?q=mojca+mavec&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwja3vvt_v7eAhWNblAKHdX0BdUQ_AUIDigB#imgrc=7vHz4j15UoFz6M:
in preklopi na oddajo ob petkih zjutraj, ki laufa v živo. Botoks, filerji v usta in po obrazu, nov nos, v glavnem drug obraz. Takrat je izgledala 40, deset let pozneje pa izgleda 30. Da ne hodi k Savini na jogo obraza? Je pa dobra voditeljica in simpatična oseba, to pa. Po moje jih zlomi, da so na očeh javnosti.
Ljuba Pisateljica svoje Usode,
Začuti kako si želiš živeti – spusti svojo pozornost v maternico in začuti kaj v resnici hočeš TI.
To bomo danes ob 21ih, v živo naredile na našem skupnem žarenju, na FB live, na Savina Atai javni strani.
Par dni nazaj, mi je moja Queen Sandra poslala tale ‘življenjepis’, ki ga je napisala Portia Nelson.
V katerem poglavju trenutno živiš?
❤ Poglavje 1
Hodim po cesti.
Ob pločniku je globoka luknja.
Padem vanjo.
Zgubljena sem. Brez upanja sem.
To ni moja krivda.
Celo večnost traja, da zlezem iz luknje.
❤ Poglavje 2
Hodim po isti cesti.
PRETVARJAM SE, da je ne vidim.
Spet padem vanjo.
Ne morem verjeti, da sem spet na istem mestu!
Ampak to NI moja krivda.
Zopet traja dolgo, dolgo, da zlezem ven.
❤ Poglavje 3
Znova hodim po isti cesti.
VIDIM JO!
Spet padem vanjo … očitno je to navada.
Ampak … moje oči so odprte.
Vem, kje sem.
To, da sem tukaj, je MOJA ODGOVORNOST.
Zelo hitro splezam ven.
❤ Poglavje 4
Hodim po isti cesti.
Hodim tako, da grem OKOLI nje.
❤ Poglavje 5
Hodim po DRUGI cesti.
Danes ob 21ih na FB live-love te bom naučila posebne, preproste detoks meditacije, ki ti bo pomagala narediti prostor in ti vrniti razgled in jasnost v tvoje odločitve. Pa botoks opusti.
Zaradi katere boš lahko izbrala DRUGO pot. Svojo pot!
Ne glede na to, v katerem poglavju si si zdaj (z)našla – tvoji OBČUTKI so tisti, ki ti bodo pomagali napisati točno takšno zgodbo, kot si jo želiš. Z meditacijo se boš naučila potopiti vanje.
To, da se vsak dan umirimo in potopimo vase je temelj za VSE, kar delamo in želimo ustvariti, ter doživeti. Če ne hodimo redno vase (z meditacijami, utišanjem), potem ne moremo začutiti kdo smo in kaj želimo.
To meditacijo boš potem lahko izvajala vsak večer, do našega ekskluzivnega dogodka GALA ZLATA ŽENSKA, 23.12. ‘Podmazala’ bo tvoja krila – da jih boš lahko tam popolnoma razprla in potem poletela, VASE. Iz sebe kreirala, živela zase.
Komaj čakam, da se vidiva. Najprej danes, v živo, ob 21ih na FB live, potem pa, na Gala Zlati Ženski.
Rada te imam, pošiljam ti zlate žarke,
Savina
❤
Forum je zaprt za komentiranje.