Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ginekologinja dr. Strah, je bila katera?

Ginekologinja dr. Strah, je bila katera?

Med. sestra, ki dela pri moji ginekologinji, nam je na predavanju priporočila samoplačniške preglede pri dr. Strahovi.

Na netu berem precej negativne kritike na njen račun, vmes pa je tudi nekaj zelo pozitivnih, a imam občutek, kot da jih je sama pisala. (npr. https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=117&t=4743698&start=20)

Lahko katera napiše, če je res tako v redu, da jo ginekologi priporočajo ali so to samo neke veze?

Gledala sem tudi ta video in mi je ženska že na pogled zoprna

Samo enkrat sem bila pri njej, odnos katastrofalen, rabila sem info o nuhalni svetlini in amniocentezi. Nikoli več v življenju nočem imeti opravka z njo.

Pri njej sem bila na NS. Meni se je zdela zelo v redu, odgovorila na vse kar je lahko. Izraz na obrazu ima strog in mogoče malo tudi svoj nastop. Toda saj veš, kako je z nosečnicami. Eno stvar narobe rečeš, pa je panika. Tega pri njej ne doživiš, da bi jo zaneslo, ker se ne pusti sprovocirati. Pri njej zato veš, da si v varnih rokah.

… je na NS nasmejala. Mogoče se mi je zdela na prvo žogo kar malo preveč domača, glede na to, da sem jo videla enkrat in nikoli več. Nisem pa imela slabega občutka, to pa ne.

Zakaj bi pa hodila na samoplacniske preglede? Saj imas svojo gin. ki te bo redno spremljala, ne rabis se dodatnih. Izjema je edino NS, ce tvoja nima licence.

Ne, ni tako z nosečnicami. Tisti njen neprofesionalen odnos je bil kar odraz njene osebnosti, ker sem v istem stanju imela z drugimi čisto v redu izkušnje.

Za nuhalno se mi je zdel dr. Pušenjak kar v redu.

Jaz sem bila pri njej v prvi nosečnosti. Ne bi in tudi nisem več šla (v drugi nosečnosti). Njen odnos mi ni bil všeč. Ne dvomim, da je strokovno super, ampak ko si noseč, ne potrebuješ nekoga, ki ti pove, kaj vse gre lahko narobe in da ona ne more z zagotovostjo potrditi, da ne bo narobe. Od nje sva z možem šla res z grenkim priokusom in strahom slabih scenarijev. Tako da res nikoli več ne bi šla.

Vse dobro,
T.

Nisem bila pri njej, mi pa po teh nastopih ne deluje tako, da bi si želela iti k njej in ji za to še plačati. Tudi cene ima menda precej zasoljene (celo glede na Lj).
Meni so všeč strokovnjaki, ki so sproščeni, nezafnani, ne pa polni sami sebe. Je pa res, da je enim všeč ravno to, da jih bolj prepriča neko afnast kot pa preprost.

Jaz sem bila pri njej dvakrat. Obakrat je bila prijazna strokovna….nevem men je zenska super…nisem imela nobenih slabih izkusenj.

Pred devetimi leti sem bila pri njej na nuhalni (joooj, točno na petek 13.11.2009).
Meni je bila všeč tako strokovno kot osebnostno. Da je fantek, je povedala z opozorilom, da je prepričana 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Tistega dne smo detetu izbrali ime in danes ga res nosi.
Kot zanimivost: zadnji UZ pred (sproženim) porodom, ko je bilo dete dooooosti večje in izrazito oblikovano, je ginekolog rekel, da mora punčka ven.
No, kot rečeno-imamo fantka, kateremu smo ime izbrali takoj po NS.

Bila pri njej na NS 3x. Zadnjič je bilo zaradi ekstremnega odstopa rezultata ukrepati hitro, kar je naredila in za kar sem ji še danes hvaležna. Ni pa naju znala v tisti situaciji pomiriti, kar bi ji lahko zamerila recimo. Pa ji nisem.
Nekaj ur po obisku pri njen sem že bila na obravnavi pri strokovnjakih, ki so komentirali, da bi lahko malenkost bolj realno in izkustveno komentirala rezultat in da ji prav zares ne bi bilo treba izdati tako mastnega računa. Ob slednje sta se spotaknila dva zdravnika, ki sta brala izvide, katerim je bil pripet račun. No, ja … obisk je bil samoplačniški in kaj čmo zdaj.
Izkušnje merim po končnem rezultatu, ki je bil 3x perfekten.

Na zalost sem imela z njo zelo slabo izkusnjo, ze sam pregled me ni preprical, vendar glede na to, da je kazalo, da je z otrokom vse bp, se nisem s tem prevec obremenjevala. Ko je prisel dan D pa sok, ta priznana ginekologinja je bila tako malomarna pri svojem delu, da ni opazila napake ki je bila se kako vidna. Tako da res ne priporocam.

Če nimaš ITM normalen ali podpovprečen, ne hodi k nje, ker zna zasikati kakšno zelo grdo na račun teže tudi pri “ne debelih” puncah. Ima tik na to.

Nikar. Prosim. Tudi meni je v navalu strokovnosti in ne hladnega pregleda, predvsem pa verjetno že z mislimi pri štetju bankovcev, spregledala težavo in zato podala bp rezultat.
Hvalabogu sem bila kasneje bolj kot ne po naključju pri dr.Pušenjaku.
K njej niti blizu ne, da mi plačate, ne.

Ah “hladnega pregleda”

Katastrofa od zdravnika, brez čustev, mogoče je strokovnost na nekem nivoju, samo štetje bankovcev jim dobro gre.

Odgovor na objavo uporabnika
zakaj jo hvalijo, 12.11.2018 ob 12:01

Med. sestra, ki dela pri moji ginekologinji, nam je na predavanju priporočila samoplačniške preglede pri dr. Strahovi.

Na netu berem precej negativne kritike na njen račun, vmes pa je tudi nekaj zelo pozitivnih, a imam občutek, kot da jih je sama pisala. (npr. https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=117&t=4743698&start=20)

Lahko katera napiše, če je res tako v redu, da jo ginekologi priporočajo ali so to samo neke veze?

Gledala sem tudi ta video in mi je ženska že na pogled zoprna

Zakaj medicinska sestra reklamira samoplačniške preglede? Zakaj vzpodbujat privatizacijo zdravstva in pohlep zdravnikov?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close