Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdravnica Nina Lipar

Zdravnica Nina Lipar

Zdravo,

Iz ZD sem dobila poziv, da bo potrebno zamenjati zdravnika, saj je hci postala prvosolka in da je edina moznost pri zdravnici Nini Lipar. Zanimajo me vase izkusnje in ali gre za starejso (pred upokojitvijo) ali mlajso osebo? Kaj se zgodi, ce se ne opredelim za njo ali kaksnega zdravnika iz drugega ZD? Ostane hci brez zdravnika? Pri pediatrinji, kjer je sedaj, smo zadovoljni z obravnavami, mlajsi otrok pa bo pri tej isti zdravnici vsaj se 3 leta in mi je tes tezko mnenjati, ce ze, pa moram vedeti da mu lahko zaupam in komu zaupam otrok. Hvala mnenja.

Tudi mene zanima mnenje o tej zdravnici.

Pri nas enako, pediatrinja nas je prosila, da hčerko prestavimo k tej zdravnici, da se ji sprosti kako mesto za predšolske otroke. Je pa to edina zdravnica v ZD Vič, ki jemlje nove paciente, tako da nimate kaj veliko pomišljati, da ne bo prepozno in ne bo že ‘polna’. Jaz sem urejala pred tremi meseci in so mi rekli, da je že skoraj na zgornji meji opredeljenih pacientov. Izkušenj z njo še nimam, predvsem sem v trenutni situaciji vesela, da sem sploh uspela najti zdravnico za hčer. Sama sem recimo trenutno brez osebnega zdravnika, ker je ‘moja’ šla privat in v ZD še niso uspeli najti novega, ki bi prevzel njene paciente, tako da samo upam, da ne zbolim, preden kdo pride..

pa pojdi na Dobrovo, isti šmorn, v zd vič moraš it v laboratorij, Jablanova je super, zelo podobna pokojni Trčičevi….. sem pa tud jaz prestavla tamalo k Liparjevi iz zgoraj omenjenih razlogov, enkrat sem jo morala celo peljati tja v tem obdobju, ker je šlo za nekajdnevno višjo vročino. Za razliko od pediatrije, je ni pregledala tako kot pediatrinja, stehtala itd (tam je to praktično vedno bila stalnica) vse skupaj je bilo izredno hitro opravljeno in tudi manj vprašanj je postavljala itd….upam da je v redu in da je ne bo potrebno pogosto obiskovati, naj bo zdravja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close