Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razlaga sanj ukraden avto

Razlaga sanj ukraden avto

Tukaj je veliko ljudi, mogoče se kdo spozna na razlago sanj, saj so včasih prav zanimivi odgovori. Namreč ponoči sem sanjala, da se peljem po avtocesti in da mi nenadoma zmanjka bencina in se avto ustavi in ne gre naprej. Mi je čudno, saj ponavadi imaš še rezerve, tokrat pa avto ne gre naprej. Hočem nekoga poklicati na pomoč, na kar ugotovim, da imam izpraznjeno baterijo na mobitelu. Ugasnem avto, ključ dam na sovoznikov sedež in grem ven iz avta. Vidim, da ima neka oseba roko na blatniku avta in ga prosim, da jo umakne. Sama grem naprej in iščem bencinsko črpalko. nakar se obrnem nazaj in vidim, da avta ni več. Iščem ga in hodim naprej ter razmišljam kdo bi ga ukradel in kako, saj ni bencina, le kako se je odpeljal. Avta nisem našla, nakar sem se zbudila iz sanj in mi je bilo tesno pri srcu in sem imela kepo v želodcu. Nisem namreč vedela ali so ga res ukradli, šele kasneje se zavem, da so to bile samo neprijetne sanje. Prav oddahnila sem si. Kakšna razlaga in kaj pomenijo te sanje?

To razlago sem našla na spletu. Avtomobil predstavlja naš »jaz«, ki v sanjskih situacijah nazorno prikazuje vse naše spretnosti, komunikacijske sposobnosti in miselne funkcije, pa tudi medsebojne odnose. Zato je toliko bolj pomembno kako ga vozimo, saj prav način vožnje pokaže kako smo pripravljeni na spremembe in kako se jih znamo prilagajati.

Če sanjate, da vam ne dela telefon ali da se vam je pokvaril avto, to največkrat pomeni, da je treba nekaj v vašem življenju popraviti ali pa nekemu vidiku nameniti posebno pozornost.
Morda je čas, da upočasnite korak in se posvetite tistemu področju življenja, na katerega se nanašajo vaše sanje.
Če na primer sanjate, da vam ne dela telefon, premislite, kako trenutno komunicirate z drugimi. Je minilo že dalj časa, odkar ste bili z nekom v stiku? Se ne trudite dovolj, da bi nekomu pozitivno povedali svoje mnenje?
Če se vam v sanjah sredi ceste pokvari avto, vam sanje sporočajo, da ste morda sprejeli napačno odločitev ali pa da se morate ustaviti in premisliti, kako naprej.

To pomeni, da se lahko tudi brez bencina voziš… ????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close