Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj v trstu – šoping

kaj v trstu – šoping

Jutri se prvič odpravljam v Mirello v Trst malo po nakupih. Ker bom že tam, me zanima, če je v bližini še kaj ugodnega? Trgovina z oblačili in obutvijo, z večjimi številkami? Tako, da je v bližini avtobusne postaje, ker grem z javnim prevozom.

tržnica

Sam rafut..bljak..bila v petek..prvic..zadnjic in nikoli vec.

Okoli postaje so le kitajske trgovine. Roba je taka kot v ljubljanskih butikih, le polovico cenejša.
Tudi oblačila iz Mirele so videna v naših butikih. Kje pa mislite, da naši nabavljajo robo.

Poceni trgovine so zelo podobne našim. Sama klump roba, plastična. Danes se v TS ne izplača hodit. To ceneno lahko dobiš tudi doma.

Saj tudi Italijanke nakupujejo v Mireli. Mogoče boš našla kaj zase in za svojo družinico, če ne, pa uživaj v lepem izletu. Kmalu bo black friday in marsikje imajo že znižane cene. Lepi se imej, jaz sem bila danes v Italiji na šopingu, zadovolja in srečna.

Ja, ampak za vsaj dvojno ceno.

Jaz sem bila v Mireli dvakrat, pa ne grem več.Oblačil iz Mirele še nisem videla v naših butikih.V naših butikih je vseeno lepša in kvalitetnejša roba.
Ko gremo poleti mimo Kopra, se največkrat ustavim kar v Miljah pri Trstu (Muggia).Tam so veliki parkingi, oblačila pa boljša kot v Mireli, pa še gužve ni.

imaš imaš.majhne trgovinice slovenske so polne robe.poglej v halo a v btc…

Katastrofa tale mirella. Ne dojamem, da je o eni luknji 60 kvadratnih metrov toliko govora. Res je ista roba v btc, ampak se jo tudi v lj ne prtaknem.

Se strinjam. Jaz sem nasedla in enkrat sla, sem brskala kot blazna, ker nekaj perfektnega pa moram najti, ce vse tako hvalijo… Ma ja, zastonj ne bi nic ven nesla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close