Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spletna stran "modna dama"

Spletna stran "modna dama"

V upanju,da ne bi doziveli taksne izkusnje vam pisem,kaj se mi je zgodilo pri omenjeni nakupu na omenjeni spletni strani.
Kupila sem 2 artikla.Placala po predracunu takoj ob narocilu,celoten znesek.
Izdelka sem dobila po 10 dneh,kar se mi za posiljko iz Slovenije zdi predolgo.
Ker mi oba izdelka nista ustrezala,sem ju na prilozenih obrazcih za vracilo,na lastne stroske vrnila.
Ko je minilo 3 tedne od vracila izdelkov sem jim pisala mail,da kdaj lahko pricakujem vracilo kupnine.
Odgovorili so mi,da so zadevo zalozili in da bodo uredili.
Ko je minil teden dni,zneska se vedno nimam na racunu.
Poklicala sem jih po telefonu in moja vljudnost in potrpezljivost sta izgubili svoj sijaj.
Svoj denar sem zahtevala nazaj se isti dan. Sogovornica mi je b zelo pokroviteljskem tonu odvrnila,da bodo zadevo uredili.Seveda je pozabila omeniti kdaj.
Podjetje je po Zakonu o varstvu potrosnikov v prekrsku,vendar jih to niti malo ne moti in razpolagajo z mojim denarjem.
Ker nakazila se vedno ni,jih jutri prijavim na Trzni inspektorat in posljem jim prijavo v vednost.
Pazite se te spletne strani!

Ampak inspektorat ma uradne ure za stranke ob pond in sredah dopoldne.

Ampak mail dela 24/7.

Sama pa imam zelo dobre izkušnje s to spletno stranjo. Naročila en izdelek, in ker nisem bila prepričana o velikosti mi je gospa poslala še tri artikle, različne modele in velikosti, naj se odločim in kar mi ne bo ustrezalo pošljem nazaj, brezplačno. Naslednjič ko pa sem artikel vrnila, sem brez problema dobila vrnjen denar, sicer ne vem koliko časa so rabili, samo prav dolgo ne. Gospa pa je zelo prijazna odzivna na mail in po telefonu, tko da res ne vem kje se je zataknilo pri vas.

Ja in? A zagovarjaš krajo in goljufijo?

Jaz sem pri njih že parkrat naročila po več artikov pa ni bilo nikoli nobenih problemov. Je res, da se artikle vedno čaka cca 1 teden ampak kaj češ. Oni te artikle dobijo iz Poljske in zato verjetno tako dolgo traja. Če veš kakšen stil ti pristaja, se znaš pravilno izmeriti,…ti poptem artikov sploh vračati ni treba.

Sem šla vreč oko. A ni to nekam drago za en sam poliester?

Koncno sem uspela dobiti gospo na telefon,ker se mi na moje klice enostavno ni oglasala.
Pojasnila mi je,da denarja za vracilo nima!!😱
Brez komentarja…

Zakaj sploh naročite preko spleta, če nimate občutka kaj vam bo prav??? Pojdite raje v fizično trgovini!
Od dveh artiklov oba vrnila??? To s tabo nekaj ni ok, ne pa z oblačili.

Ene ste pa res prave modne!

Sem šla gledat in vidim, da je to stran za debeluške…
Ja itak, da ti nič ne paše.
Denar, ki ga daš za prevelike kolicine hrane in oblačila za močnejše nameni raje za šport in rekreacijo!

Ne naročam prek te strani, ampak direkt v angleških spletnih trgovinah. Zakaj? Ker modrcev in kopalk ne morem kupiti pri nas. Imam 75g in tega pri nas ni. Ti bo zdaj bolj jasno? Ali še vedno ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close