Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima kdo kakšen nasvet?

Ima kdo kakšen nasvet?

Potrebujem en hiter nasvet 🙂

Namreč jutri bi podarila eni punci jogi, ker vem da ga potrebuje. Tako sem se sama odločila.
Imam jogi star 3 leta, v enem stanovanju, kjer sem morda 4x prespala na tem jogiju.
Ta vzmetnica je imela 2 rjuhi na elastiko, čisto spodnjo redko kdaj zamenjano, zgornjo kar pogosto.
Jogi je bil večkrat zračen, posesan, vzdrževan.

Sedaj se zatakne. Pod spodnjo modro rjuhu so nastale modre mucke in gredo težko dol.
Rada bi danes to odstranila, pa ne vem kako. Trenutno imam na voljo grobo gobo – neuporabno in čisto za pete, ter lepilni trak.
Ampak gre počasi in nerazumljivo težko dol.

Kako naj te mucke še odstranim, da bo jogi kot se spodobi? 🙂

Hvala.

Pobrij z brivnikom za enkratno uporabo. Ponavadi deluje.

Pobrij z brivnikom za enkratno uporabo. Ponavadi deluje.

mogoče kaj pomaga

https://old.slovenskenovice.si/lifestyle/bivanje/kako-z-oblacil-odstraniti-nadlezne-mucke

https://www.ceneje.si/Izdelek/2463159/modni-dodatki/dodatki-oblacila-obutev/nega-oblacil-obutve/severin-odstranjevalec-volnenih-muck-cs-7976

Hvala, sem preizkusila, je boljša trda goba za pete.
Problem je kar se “poškoduje” – scufa povrhnji del jogija :((

Kot razumem, so mucke nastale zaradi rjuhe. Torej to ni nobena umazanija. Ne se preveč mučiti. Dekletu povej in pokaži, kaj je. Naj jih poskuša sama odstraniti. Ne se zdaj preveč sekirati. Moteče bi bilo, če bi bil jogi umazan in zapackan.
Pravijo, da podarjenemu konju se ne gleda v zobe.

Pa si vprašala to punco, če ji lahko podariš rabljen jogi? Ker podarjati rabljene stvari (sploh jogi, ki je bolj v stiku s telesom) ni glih ‘appetitlich’…pa čeprav so zelo malo rabljene. Jaz za rabljene stvari vedno vprašam, če potrebujejo.
Če sta pa zmenjeni, se zaradi muck ne bi sekirala, saj se verjetno vidi, da so nastale zaradi roba rjuhe oz. prevleke.

Sem se z odstranjevanjem ukvarjala skoraj 2h. Je pa šlo vse dol, z grobo trdo gobo za pete, neuporabljeno seveda.
Sedaj je res kot nov.
Ker je bil skoraj neuporabljen, je prav da ima tak videz.
Tista modra rjuha je letela v smeti 🙂
Tudi zaradi materiala na eni strani jogija in te rjuhe, so se naredile mucke. Kot magnet. Napačna kombinacija.

Po zgornjem celem jogiju je bilo, ne po robu. Torej po celi strani, kjer je bila rjuha. Vse modro. 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close