Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek radiofrekvenčna ablacija nosnih školjk (mukotomija)

radiofrekvenčna ablacija nosnih školjk (mukotomija)

Lepo pozdravljeni,

čez nekaj časa sem naročena na radiofrekvenčno ablacijo spodnjih nosnih školj.
Ker bo poseg lokalni anesteziji me zanima, ali vas je bolel poseg?
Ali ste po operativnem posegu ostali čez noč v bolnici (poseg bom imela na ORL Ljubljana)?
Ali ste dobili bolniško oz. kdaj ste šli nazaj v službo?

In najpomembnejše vprašanje ali je bilo dihanje čez nos boljše po posegu?

Hvala.

Kaj res nihče ni imel tega posega da bi napisal…

Hvala stokrat

Jaz,nekaj podobnega,so mi brusili in obrezali sluznico,bolelo me ni nič,čutila edino občasno pritisk,ampak me je zdravnik prej opozoril. V glavnem nic hujšega. Doma bil 7 dni,od posega je 2 leti,in diham brez težav.

Pa ste bili v Ljubljani na ORL imeli poseg?

Ste ostali tisto noč po posegu v bolnici ali v istem dnevu domov?
Jaz sem kr občutljiva že pri zobarju me je strah, mi da ponavadi injekcijo.

Hvala
Lep pozdrav

Ostala cez noc,v novem mestu,tudi jaz sem strahopetna,ampak ne se bat,mene so tudi prestrašili da sem skoraj umrla od strahu.

Bila pred kratkim na ORL v Lj.. Poseg v lokalni ni bil boleč, hitro opravljeno, super kirurg. V bolnišnici ostala eno noč. Diham veliko bolje. Kar pogumno.

nekaterim psihotom to naredijo v splošni ansateziji če po pogovoru z njim ocenijo da je psiho problematik, drugače pa v lokalni te nafilajo z nekimi pomirjevali, men je bilo po njih tako slabo, da se še danes po 20 ih letih skoraj zbruham, ko si me sedaj na to spomnila, najbrž dajo to največje doze najslabših pomirjeval, sama zadeva ni boleča, po posegu ti notri nabašejo vate in to je grozno, saj dihat čez nos ne moreš, beda od bede strašno slab občutek, notri ostaneš vsaj en dan, lahko tudi več, men ko so ven potegnil tiste trakce se je rana odprla in ulilo kot iz škafa, nič kaj prijetna zadeva, ne grem nikoli več, raje mal težje diham čez nos. edino ni mi znano kaj pomeni radiofrekvenčna ablacija , men je pisalo mukotomija in so mi odrezali fizično z nožem, mogoče je sedaj kaj drugače

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close