Težave na FB
Prijavljena sem na FB izključno za to, ker imam par ‘poznanih’, ki objavljajo res kakšne zanimive pohode, kuharijo….. fotografije z opisi….. kar lahko vidi vsak, ki ima FB.
Nikoli nič ne pišem. Nočem prijateljstev nočem nič, ker tudi o sebi ne bom nič pisala.
Danes se mi pokaže ‘maska’ in kr neki folka, ki bi bili moji frendi. In nikakor ne morem tega zbrisat.
In posledično ne vidim Dodoja, The Chef…..in podobne zanimive filmčke.
Kako naj zbrišem te frende in sprostim pogled? Hvala!
Tale FB bo čez kakšni dve leti itak postal samo še platforma duhov. Meni na kraj pameti ne pade, da bi gor dajal kakšne osebne podatke ali pa slike. Ni mi jasno, kako ste lahko eni tako zaupljivi in jim dajete povrhu vsega še tel. številko in ne vem kaj še vse. A kdo res misli, da je tel. številka za lažjo identifikacijo in verifikacijo? Naivneži.
Namen je zbiranje podatkov, katere potem prodajajo oglaševalcem. Zanimivo kako so vsi naredili štalo okoli Cambridge Analytica, ko so jim vsa ta leta podatke prodajali oglaševalcem in po naročilu tudi varnostnim službam je bilo pa vse v redu.
Ne boš ravno imela mir, ker FB med objavami nonstop opominja in predlaga sezname ljudi, ki so prijatelji tvojih prijateljev in hkrati še niso na tvojem seznamu prijateljev. Tako te bo gotovo še kdo poslal vabilo, ker se boš znašla na tistih seznamih.
Super, le daj FB svojo telefonsko, naloži gor cel kup slik od sebe, familije, otrok, pa po možnosti še zapiši kaj jeste, kam in kdaj greste na dopust in do kdaj vas ne bo.
Pa ne pozabit naložit vse, ampak res vse FB aplikacije na mobilca in imej stalno prižgano “lokacijo”.
Cukrberg prav rabi takšne bebčke, kot si ti.
Super, le daj FB svojo telefonsko, naloži gor cel kup slik od sebe, familije, otrok, pa po možnosti še zapiši kaj jeste, kam in kdaj greste na dopust in do kdaj vas ne bo.
Pa ne pozabit naložit vse, ampak res vse FB aplikacije na mobilca in imej stalno prižgano “lokacijo”.
Cukrberg prav rabi takšne bebčke, kot si ti.
[/quote]
Jamski medved te že čaka. Za ogenj boš pa na žalost moral še počakati do prve nevihte in strele, da udari v kakšno drevo pred jamo in le to zagori. Pa bosta z medvedom imela tudi ogenj v votlini.
Forum je zaprt za komentiranje.