Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek se pride z avtom na Veliko planino, do koč?

se pride z avtom na Veliko planino, do koč?

Je z avtom dostop na Veliko planino, do planšarskega naselja?

Tako kot na triglav. Pa še parkirno hišo imaš zraven.

Itak da ne. Ti je pa najbližje, da se peljete do Ušivca, tam pa parkirate. Naprej je pa kar nekaj hoje, mislim da nekje ena ura hoje.

najbližja varianta http://www.hribi.net/izlet/za_usivcem_kapela_marije_snezne_velika_planina_/3/168/3488

zelo lepa pot!

Pride. Meni je uspelo.

Dej ne izzivi, … za take je un resort spodi.

Ne vem, zakaj ste me tako napadli, saj nisem rekla, da bi šla z avtom gor. Zanima me samo, če se do naselja sploh lahko pripelje z avtom, glede na to, da so bili gor zraven koč ta teden rešilci, ko so prišli na pomoč ponesrečenim ob streli. Do zdaj sem tudi jaz mislila, da ni mogoče…

Izzivam?????

lahko se pride, če je nujno, napadli so te pa zato, ker obstaja kup ljubljanskih frajerjev s terenci, ki mislijo, da je vožnja po planini ok, take bi pa z gajžlo po riti.

Sem bil prejsnji teden in je blo pri kocah cel kup avtomobilov.

zakaj pol sprasujes, ce imas odgovor na dlani?

a mislis da je resilca helikopter gor pripeljal?

Dostop do koč je možen z avtom. To velja za lastnike, najemnike, kmete in seveda intervencijske službe.

Za vse ostale je dostop prepovedan.

Napadli so te zato ker slovenski narisala ma nesramnost v krvi draga ne jemli si k srcu. Ce tebi pase z avtom gor it idi se dobenega ne tiče

https://youtu.be/5uHjMgcylKo

Jaz bi svojo mamo peljala z avtom gor za 85 rojstni dan, ker težko hodi in ima željo videti Veliko planino. Lp

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6398, 09.09.2021 ob 13:44

Jaz bi svojo mamo peljala z avtom gor za 85 rojstni dan, ker težko hodi in ima željo videti Veliko planino. Lp

Vsaka želja se pač ne uresniči. Žal. Če pa je to želja nad željami, pa se poveži s kakim kmetom, lastnikom, lovcem, ki ima dovolilnico in prosi (plačaj za storitev) in morda bo šlo čez.

Saj gre lahko z vzpenjačo gor. Če pa ne bo zmogla tistih par korakov od zgornje postaje sedežnice naprej, pa nima pravzaprav kaj gor počet. Razen če misliš, da jo boš z avtom lahko direkt med zafrane zapeljala.

Odgovor na objavo uporabnika
pasja prehrana, 04.08.2018 ob 19:56

Tako kot na triglav. Pa še parkirno hišo imaš zraven.

Itak da ne. Ti je pa najbližje, da se peljete do Ušivca, tam pa parkirate. Naprej je pa kar nekaj hoje, mislim da nekje ena ura hoje.

??

Da se skoraj do male planine z avtom cca 35 minut se za hodt za starejse je verjetno bolj primerna gondola?

KAJ PA TIIŠČEŠ PO lJUBLJANI

AJAJAA…ČE TI GREDO LJUBLJANČANI NA ŽIVCE ….ti priporočam , ne hodi v mesto….ti gelipterji z 4×4  so iz cele SLO

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close