Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek delo na MOL bencinskih servisih

delo na MOL bencinskih servisih

Zanimam se za delo na enem od bencinskih servisov MOL. Ker gre za tujo družbo, me zanima kakšni so pogoji, odnosi, plača itd. Če kdo tam dela ali pozna koga, bom hvaležen za vsako izkušnjo. Hvala vnaprej.

Placa goli minimalec,seveda z dodatkom do minimalca. Kolektiv je odvisn v kiro enoto gres. Nekje so boljsi odnosi nekje slabsi. Delas vse. Se pravi peces roglicke, kuhas kavo, kasiras gorivo. Ce ti stranka ne pove da je tankala ti pa nisi opazil da je, je to tvoj minus ki ga placas. To se ne steje za pobeg ce stranka stopi v trgovinski del.

Plača je minimalc, s tem da nadure niso plačane. Večinoma imajo probleme s kadrom ker vsi obupajo po nekaj mesecih. Sicer je odvisno od MOLa ampak tam kjer sem delala najemnika BSja prelagata vse njuno delo na zaposlene, izvajata mobing itd. Delaš res čisto vse, vse minuse pokrivaš sam. Na delo moraš priti vsaj 30-45min prej da vse pripraviš (ni plačano), odideš pa vsaj pol ure po končani izmeni (tudi ni plačano). Tako da sprejmi samo če res nujno rabiš službo. Sama se ne bi nikoli vrnila.

Pri nas iscejo studente za delo na njihovem benc. servisu pa jih ne morejo dobiti, tako da ocitno ni ne vem kaj tam.

Pa kaj na MOL bencinskih ne delajo ljudje zaposleni v MOL? A dajejo njihove pumpe v najem in potem v bistvu delaš pri kakšnem zasebniku? Če majo pa prav oni (MOL) razpis? Ve kdo?

V našem kraju imajo vse pumpe v najemu privatniki, torej delaš pri njemu, ne pa pri MOL-u. Mislim da je drugje enako.

Dober biznis za privatniške voluharje. Zaposlijo delavce za minimalca, ki iz svojega žepa pokrivajo izgubo zaradi kraje goriva, za katero niso krivi, potem pa poslušaš, kako je podjetništvo tvegano in koliko reskirajo privatniki …

Kako minus ? A toliko kradejo? Čemu so pa potem videokamere?

Tam je Orban glavni. imam kaj več šans za dobit službo če rečem da sem za janšo in SDS?

Čaki malo. Uslužbenci niso odgovorni, če nekdo drugi krade ali odpelje brez plačat. A ni poslovalnica zavarovana za take primere??? Vsaj morala bi biti. Zaposleni pravno gledano niso dolžni plačevati iz svojega žepa za kriminalna dejanja nekoga drugega ! Se pikliče policijo, zapisnik, zavarovalnica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close