Mehka vzmetnica
Nikjer, sploh ne za tako majjen denar. Od septembra jih kupujem mehke in vračam v trgovino. Prodajalce seznanim predhodno, da mora biti mehka kakor je razstavna v salonu, da sem jo ze vrnila, da me boli telo na pretrdi. Ko prispe ležišče k nam domov, je trdo. Jaz nisem več dovolj pametna kako je to mogoče.
Nikjer, sploh ne za tako majhen denar. Od septembra jih kupujem mehke in vračam v trgovino. Prodajalce seznanim predhodno, da mora biti mehka kakor je razstavna v salonu, da sem jo ze vrnila, da me boli telo na pretrdi. Ko prispe ležišče k nam domov, je trdo. Jaz nisem več dovolj pametna kako je to mogoče.
samo stran od teh novodobnih pametnih pen in 7 conskih blazin in oh in sploh ker so bulšit. Na 20 let staremu meblo jogiju z vzmetnicami sem bolje spal, ko na novi penasti blazini. ko sem jo zamenjal za kombinacijo pene in vzmeti je sicer malo bolje, vendar ni isto, ker sem vzel z 7 cm pene ostalo pa so vzmetnice. Moral, bi vzeti samo 2 cm ostalo naj regulirajo žepki z vzmetnicami. Problem 7-ih con je, ker oni predvidevajo, da vsi spimo na hrbtu in potem je nekje pod ritjo malo mehkejše, pod koleni trše in tako naprej. problem nastane ko recimo spiš veliko na trebuhu in te trda pena nabija v stegna in kolena v področju trebuha je mehka, da se pogrezneš notri. V glavnem sranje od sranja te novodobne oh in sploh blazine/vzmetnice…
Smo kupili v Ysku vzmetnice, prave z vzmeti, mislim Meblo ali kaj. Na eni strani je mehka, na drugi trda. Smo zelo zadovoljni. Je pa res, da smo nameravali kupiti tiste, ki se kupijo kar zvite in se dajo v avto. No te v avto niso šle in smo morali naročiti prevoz. Ko so jih pripeljali, pa so jih naslonili na fasado in šli. Smo potem sami morali nositi gor.
Forum je zaprt za komentiranje.