Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Navpična črta na nohtu

Navpična črta na nohtu

Pozdravljeni,
Mi kdo ve povedat,kako se znebiti navpične,izbočene črte po celem nohtu? Ni nič obarvana,enake barve jot noht,vendar je malo navzven,do ro vidna in zatadi nje,ne morem imeti dolgega nohta na tem prstu,ker se tam na koncu noht vedno “razpoči”! Je imel kdo podobno težavo? Hvala vsem za odgovot.

Povem iz lastne izkušnje. Sem jo imela na nožnem nohtu. 3 mesece nazaj. Zaradi neke čisto druge zadeve sem šla do svojega zdravnika, mu spotoma pokazala še noht in takoj dobila napotnico za operacijo, oziroma odstranitev nohta. Sum na melanom, operirana naslednji dan. Pojdi do zdravnika in tudi če ti bo rekel, da ni nič, prosi za napotnico za naprej. Jaz prej niti pomislila nisem na kaj takega, so pa na srečo izvidi pokazali, da ni melanom maligen. Pojdi. Danes. Vso srečo, pa nikakor te ne mislim kakorkoli strašiti. Dobro opravi.

Povem iz lastne izkušnje. Sem jo imela na nožnem nohtu. 3 mesece nazaj. Zaradi neke čisto druge zadeve sem šla do svojega zdravnika, mu spotoma pokazala še noht in takoj dobila napotnico za operacijo, oziroma odstranitev nohta. Sum na melanom, operirana naslednji dan. Pojdi do zdravnika in tudi če ti bo rekel, da ni nič, prosi za napotnico za naprej. Jaz prej niti pomislila nisem na kaj takega, so pa na srečo izvidi pokazali, da ni melanom maligen. Pojdi. Danes. Vso srečo, pa nikakor te ne mislim kakorkoli strašiti. Dobro opravi.
[/quote]

Ne vem če avtorica piše o istem kot govoriš ti, saj ona piše,da ni nič obarvano
http://vizita.si/clanek/bolezni/kdaj-so-spremembe-na-nohtih-nevarne.html

poglej pri starših, starih starših, če imajo enako

Jaz imam to na desni nogi na palcu in na desni roki na palcu,malo levo od sredine nohta. Noht je na vrhu vedno počen in ne morem imeti dolgih nohtov. Nohti so tudi nekoliko razbrazdani, največ palca, zato se to tudi naredi. Imam pa težave s ščitnico, mogoče od tod izvirajo težave z nohti. Tudi jaz nimam nič obarvano spodaj in se mi je zdelo brez veze govorit to zdravnici.

Imam identičen problem zadnjih nekaj let. Skoraj sem že obupala, ko sem si začela na konico nohta lepit selotejp (prozorni medicinski, ne vem kako se reče), da se nisem stalno zatikala z nohtom in zdaj je dva tedna odkar imam končno lep noht. Pa vedno sem imela namazanega s prozornim lakom, ker je zato trši, pa še malo se je zlepil tam, kjer se je začel cepit.

Ne vem zakaj se mi je to zgodilo. Možno, da sem se kdaj udarila v prst in je zaradi tega prišlo do tega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close