LPP – moneta ni delovala – prekršek
Danes zjutraj mi moneta pri plačilu LPP ni delovala , o tem sem obvestila šoferja, ta pa je samo skomignil z rameni. Par postaj kasneje pride gor kontrolor in takoj pokliče varnostnika, saj nisem imela dokazila o plačilu. Pojasnila sem jima, da moneta ne dela in še 2x poizkušala. V bistvu jih ni kaj dosti brigalo, da imam očitno težavo s telefonom. Res sta bila ljudska:). Sedaj pričakujem položnico. Je že imel kdo takšne težave? Lahko napišem pritožbo? Jo bodo upoštevali? Na telefonu imam sicer dokazilo, da sem 4 x klicala na 1899, neuspešno.
To, da tebi moneta ne deluje, res ni problem LPP-ja, razen če imajo prav oni kakšno težavo s povezavo, samo potem bi imeli težave tudi drugi potniki ne samo ti.
Tvoja naloga je, da imaš delujočo moneto – ne more zdaj šofer raziskovati ali pa nato kontrolor, zakaj tebi moneta ne dela. Halo? Dejte se malo naučit funkcionirat v odraslem svetu pa kako odgovornost prevzet. A če ti bančna kartica ne dela, tudi pričakuješ od trgovca, da bo ‘ljudski’ in ti ne bo treba plačat?? Če ti Urbana ne dela ali nimaš drobiža za parkirno uro, pričakuješ, da ti ni treba za parking plačat?? In ko dobiš kazen za parkiranje, se boš pritožila in rekla, ‘ups’, urbana ni prijela’? Če ne prime, se pač odpelješ stran in urediš zadevo. Za storitve moraš plačat, sama si pa odgovorna, da poskrbiš, da imaš plačilno sredstvo na voljo.
Delovanje monete je stvar tvoje pogodbe s ponudnikom monete, ki pa ni LPP, ampak ponudnik telefonskih storitev. Sama si dolžna raziskat, zakaj ti moneta ni delovala – lahko da so ti jo izključili, lahko da imaš dolgove, kdo ve kaj. Vsekakor se kontrolor ni dolžan ukvarjat s tem in ugotavljat, zakaj tebi ponudnik noče nuditi te storitve. Če si videla, da moneta ne dela in da plačilo ni sprejeto, bi morala stopiti dol z avtobusa na naslednji postaji in si pač priskrbeti ustrezno plačilno sredstvo.
Ja, se zdi malenkostno – zate. Samo verjemi, da je takih ‘ups, slučajno ne dela’ uporabnikov veliko. Nekaterim moneta ne dela, ker jo je telekom zablokiral zaradi neplačanih računov – ti resno misliš, da se mora kontrolor s tem ubadat? In kontrolor tudi ne more kar na lepe oči nekoga mimo spuščat, ker je tudi sam odgovoren za izvajanje procesa, saj se vse beleži. Pa najbrž še zdaleč nisi edini tak primer, na katerega naleti.
Ponudnik telefonskih storitev ti mora dati razlago, zakaj moneta ni delovala. Samo še vedno je dejstvo, da si se z avtobusom peljala vedoč, da vožnje nisi plačala. Zakaj je nisi plačala, ni bistveno in lpp-ja ne zanima.
Če se boš naslednjič znašla v taki situaciji, med klicanjem na njihovo številko vklopi zvočnik (prostoročno telefoniranje). Že pred leti mi je tako svetoval en šofer. Ne vem zakaj, ampak na ta način je klic večkrat uspešen. Mnogokrat preverjeno v praksi, ko se klic na navaden način ni hotel povezati, z vkopljenim zvočnikom je pa uspelo.
In ? Slišala? Ste poravnali zapadle račune mobilnemu operaterju? Ste? In kaj ima LPP z nedelovanjem vaših plačilnih sredstev. Če na predplačniški Urbani nimam naloženih dovolj sredstev se pač ne morem peljat. Svojat goljufiva ste! Ko bom naslednjič prišla na blagajno s polnim vozičkom robe bom rekla ups ne dela moneta? Pa bodo dovolili, da odpeljem robo brez plačila. Malo morgen!
Dejansko se kdaj tehnika tudi pokvari. Jaz nisem mogla plačati parkirnine z Urbano, denar mi je požrl brez parkirnega listka – najnižje plačilo je 40 centov, časa je bilo 45 minut, rekel je, da je znesek previsok, denarja pa ni vrnil (ker ga ne vrača). Na Urbano je trzal do zadnjega koraka, ko je rekel, da transakcija ni uspela. In sem šla brez listka, na srečo tudi kazni ni bilo.
Na parkomatih tudi ni cifre – vsaj na tem konkretno je ni bilo – kamor bi človek javil okvaro.
In ? Slišala? Ste poravnali zapadle račune mobilnemu operaterju? Ste? In kaj ima LPP z nedelovanjem vaših plačilnih sredstev. Če na predplačniški Urbani nimam naloženih dovolj sredstev se pač ne morem peljat. Svojat goljufiva ste! Ko bom naslednjič prišla na blagajno s polnim vozičkom robe bom rekla ups ne dela moneta? Pa bodo dovolili, da odpeljem robo brez plačila. Malo morgen!
[/quote]
Pa kaj z vami narobe?!? Jaz sem svojo voznjo z avtobusom placala! Od drugih sem pa slisala da jim danes moneta ni delala! Celo sofer me je opozoril da s telefonom mogoce ne bom mogla placati!!
In ja, svoje racune vedno poravnam, ne vem pa za vase!
ok je razlika med tem da tebi ne dela moneta in tem, da LPPju ne dela moneta
večkrat sem bila na busu, ko moneta ni delala (meni in drugim) in sem se furala zastonj. je res, da je bilo to samo 2-3 postajališči do končnega, tako da mi ni bilo preveč tečno. kadar ni delala moneta je tudi šofer to vedel. če je bil problem samo z enim čitalnikom sem šla na drugega, odvisno kaj je rekel šofer.
ko pride kontrolor to preverit, lahko vse njemu plačaš, če na busu ni šlo. tista naprava s katero preverijo plačilo pomoje tudi pobere novo plačilo, če gre.
tko da ne vem zakaj se razburjaš, če očitno pišeš da je problem v TVOJEM telefonu. jeb*at ga. saj si to vedla verjetno predno si na bus stopila.
V takem primeru pokličeš na Urbano. Brezplačno številko imaš na zadnji strani Urbane. In ko preverijo, ti potem javijo in bi dobila povrnjen znesek na Lpp. Tako si krita tudi v primeru, če bi te dobila kontrola.
Pri meni je bilo pa obratno. Ker se vozim izven Lj., Urbana nafilana, sistem navijal, da naj napolnil Urbano. Finala sem na Avtobusni postaji za okencem. Voznik je začel na polnem busu na glas, da bi se vsi radi švercal in take. Spravil je moje dostojanstvo v sramoto. Pokažem tisto potrdilo o stanju. Bentil še naprej. Ker je bilo še 10 min. do odhoda, sem rekla, da je to prvič in zadnjič glede obnašanja in sem ga zvlekla tja do busne za okence, da je videl na lastne oči, da je moja Urbana polna. Da je utihnil. Vse, kar je prav. Obnašanje sem javila naprej. Od takrat noben več ne teži in se raje prepričajo, če imajo spet sistem nekje pod zemljo. In v takem primeru potem tudi voznik lahko potrdi kontroli, da ne gre za mojo malomarnost.
ohslowenci, 07.06.2019 ob 19:07
ne pijem alkoha ker imam travme iz otrostva ko so bili starsi zlobni do mene oba sta pila celo zivljenje ….
spil sem kavo in 2 kozarca vode ! z denarjem ne plačam ker vedno tankam z moneto in niti toliko denarja ne nosim s seboj
hvala za spomin ….
slovenci itaq ….
Sam ste zanimivi ljudeki,vsi samo z enim plačilnim sredstvom pa kar bo pa bo..vednk se lahkk zgodi da kaj ne deluje..si pač čakal, ker nimaš drugega plačilnega sredstva, bravo.
Ja, to so pa prednosti digitalizacije in moderne tehnologije nasploh. Čitalniki, telefoni, monete, kartice … Potem pa ne dela enkrat eno, drugič crkne drugo, sistem v razsulu … Skoraj ni primera v štacuni, ko stojim v vrsti, da bi šlo tisto brezgotovinsko plačevanje gladko. Vedno se komu pred mano nekaj zatakne s tisto kartico. In potem ti še pametnjakoviči rečejo, da imej za vsak slučaj še gotovino pri sebi. V čem je torej smisel super tehnologije, če moraš imeti še vedno kritje v gotovini, ker elektronika ni zanesljiva? Zakaj smo potem sploh šli na njo? Ta elektronika je že kar nekaj desetletij na sceni; ni to neka tehnologija v otroški dobi, da bi se lahko proizvajalci in navdušenci izgovarjali, da gre samo za začetne težave.
Zala1234, 03.05.2018 ob 07:46
Danes zjutraj mi moneta pri plačilu LPP ni delovala , o tem sem obvestila šoferja, ta pa je samo skomignil z rameni. Par postaj kasneje pride gor kontrolor in takoj pokliče varnostnika, saj nisem imela dokazila o plačilu. Pojasnila sem jima, da moneta ne dela in še 2x poizkušala. V bistvu jih ni kaj dosti brigalo, da imam očitno težavo s telefonom. Res sta bila ljudska:). Sedaj pričakujem položnico. Je že imel kdo takšne težave? Lahko napišem pritožbo? Jo bodo upoštevali? Na telefonu imam sicer dokazilo, da sem 4 x klicala na 1899, neuspešno.
Js naprimer nisem mel pojma kaj je moneta, niti nimam pametnega telefona, še tega ki ga mam pa puščam doma ker nemaram da mi ludje težijo pa da moram bit vedno dosegljiv za njih. IN TO JE MOJA PRAVICA. Tko da mam samo Urbano. In grem do avtomata da bi napolnu urbano in je pokvarjen. Vozniku to povem in me prijazno spusti naprej a takoj za tem hinavsko pritlehno pokliče kontrolorja. Čez dve postaje kontlorol pride gor in me proba vržt dol z avtobusa pa mu rečem nj pokliče policijo. Pa me prepriča, da bom mel samo še hujše probleme. In sem šel dol kr bi se polcaji itak vrjetn postavil na njegovo stran. Zunaj dežuje. On gre tud dol. Pa mi reče, da je bil pri unmu avtomatu in da dela. Pa mu rečm da kako je bil tam lahko v tako kratkm času če je že dve postaji naprej vstopu gor. Pa me gleda kot butel in je tiho. Pa mi reče za moneto. Pa mu povem kako je glede telefona in da mam pravico, da nimam ne pametnega ne da ga nosim s sabo. Pa mi reče da nj grem v trafiko napolnt. Pa mu povem da je nedelja in da so zaprte, pa me gleda ko butelj in je tiho. Pa mu rečm nj mi pokaže svojo indifikacijsko številko, da ga bom prjavu pa je baraba obrnu kartico, da jo je skril in pobegnil na nasleden avtobus. Reku mi je nj grem na nek avtomat, ki je bližje, pa sm reku da ne da bom šel kar do unga prevert nazaj če res dela. Itak da ni delu. Sem gas pa fajn napizdu ko je bežu pred mano, da se je folk ki je na postaji vstopu na avtobus režu. So mel že izkušnje z njimi in vejo kok je ura.
To so take barabe lažnive da ni večjih. To je tipična vsakodnevna LPP izkušnja. Ta zgodba, ki sem jo opisal je še zelo mila. Ponavadi se fizično spravlajo na folk, ali pa ogrožajo folk ali pa nad njimi izvajajo psihično nasilje.
Opazil sem predvsem, da so kontrolorji – tujerodni.
Daš ćobanu funkcijo, stanovanje,…., on pa takole!
Je to namerno, da zaposlujejo te primitivce, k iše do tri ne znajo šteti?
A jim ni bilo treba v otroštvu vsaj št. ovc poznati, ko so jih gnali s paše na Saraorcih?
Vesel oče, vesel, da ni odvisen od LPP in podobnih sekretov.
Aja, moram pa pohvaliti SŽ. 99 % strojevodij, serviserjev (Zalog) in sprevodnikov je Slovencev.
Končno pametno kadrovanje. Desetletja smo potniki poslušali pasji jezik in zagledali primitivce, glupe face….
BRAVO SŽ, BRAVO SDS!
Vesel oče
Da bi le kmalu imel zgrajen drugi tir do Kp, pa KP-Trst, pa Kobarid-Čedad, pa Jesenice Trbiž, pa Vižmarje – Laze, Velenje – Dravograd, pa Porečanko, drugi tir Lj – Trbiž, Lj – sp. postaja žičnice na Krvavec s postajami Gamelne, Vodice, Brnik, Center – BTC, pa Kamnik – Logarska dolina – Železna Kapla (tunel!….), Kočevje – Reka (tunel!…), Bohinska Bistrica – Bogatin, pa ..
Vse se da, če se hoče!
zdaj pa zares, 03.05.2018 ob 09:12
To, da tebi moneta ne deluje, res ni problem LPP-ja, razen če imajo prav oni kakšno težavo s povezavo, samo potem bi imeli težave tudi drugi potniki ne samo ti.
Tvoja naloga je, da imaš delujočo moneto – ne more zdaj šofer raziskovati ali pa nato kontrolor, zakaj tebi moneta ne dela. Halo? Dejte se malo naučit funkcionirat v odraslem svetu pa kako odgovornost prevzet. A če ti bančna kartica ne dela, tudi pričakuješ od trgovca, da bo ‘ljudski’ in ti ne bo treba plačat?? Če ti Urbana ne dela ali nimaš drobiža za parkirno uro, pričakuješ, da ti ni treba za parking plačat?? In ko dobiš kazen za parkiranje, se boš pritožila in rekla, ‘ups’, urbana ni prijela’? Če ne prime, se pač odpelješ stran in urediš zadevo. Za storitve moraš plačat, sama si pa odgovorna, da poskrbiš, da imaš plačilno sredstvo na voljo.
Delovanje monete je stvar tvoje pogodbe s ponudnikom monete, ki pa ni LPP, ampak ponudnik telefonskih storitev. Sama si dolžna raziskat, zakaj ti moneta ni delovala – lahko da so ti jo izključili, lahko da imaš dolgove, kdo ve kaj. Vsekakor se kontrolor ni dolžan ukvarjat s tem in ugotavljat, zakaj tebi ponudnik noče nuditi te storitve. Če si videla, da moneta ne dela in da plačilo ni sprejeto, bi morala stopiti dol z avtobusa na naslednji postaji in si pač priskrbeti ustrezno plačilno sredstvo.
Ja, se zdi malenkostno – zate. Samo verjemi, da je takih ‘ups, slučajno ne dela’ uporabnikov veliko. Nekaterim moneta ne dela, ker jo je telekom zablokiral zaradi neplačanih računov – ti resno misliš, da se mora kontrolor s tem ubadat? In kontrolor tudi ne more kar na lepe oči nekoga mimo spuščat, ker je tudi sam odgovoren za izvajanje procesa, saj se vse beleži. Pa najbrž še zdaleč nisi edini tak primer, na katerega naleti.
Ponudnik telefonskih storitev ti mora dati razlago, zakaj moneta ni delovala. Samo še vedno je dejstvo, da si se z avtobusom peljala vedoč, da vožnje nisi plačala. Zakaj je nisi plačala, ni bistveno in lpp-ja ne zanima.
Načeloma se vedno da z gotovino rešiti, če moderna tehnologija odpove. Ampak na LPP-ju to pač ne velja, ne?
Forum je zaprt za komentiranje.