rdeči srbeči fleki na obrazu (čelu)
Načeloma ne uporabljam kreme, le pozimi kdaj pa kdaj namažem, sedaj pa imam velik primer.
V decembru so se mi pojavili lišaji in rdečica po čelu, ob levi strani nosu in na bradi (ko sem jemala antibiotik) in dosedaj niso izbinili. Pa sedaj mažem s kremo, pa nič …..rdečica in tudi lišaji so še prisotni. Me pa srbi in praskam, čeprav se trudim, da ne bi.
Razmišljam, da bi se obrnila nekam na pomoč, pa ne vem za kam sem s to težavo.
Hvala, da ste prebrale in upam, da sledi tudi kakšen odgovor.
vidim da nisem edina s tem problemom..tudi meni se naredijo rdeči fleki po obrazu..sem klicala k zdravnici, če imam na kaj alergijo pa je rekla naj si kupim tablete flonidan pa mi pomaga…po 3 tabletkah fleki izginejo…pa obraz si morem obvezno umivat z otroškim milom…aja ap sadne gele za tuširat ne uporabljat ker dražijo kožo..najbolše je uporabljat vso otropko kozmetiko
Meni se je zdaj pojavil na desnem licu rdeč madež( skoraj v obliki kroga). Načeloma se mi to še ni zgodilo.Star sem 16 let.Do zdaj sem se mazal s kremo in rdeč madež še vedno ne izgine. Po nekaj časa pa je madež tudi suh in se mi lušči koža.
Zelo bi bil vesel, če bi mi odgovorili na problem, ki ga imam.
Hvala
Jure886, 01.02.2022 ob 12:56
Meni se je zdaj pojavil na desnem licu rdeč madež( skoraj v obliki kroga). Načeloma se mi to še ni zgodilo.Star sem 16 let.Do zdaj sem se mazal s kremo in rdeč madež še vedno ne izgine. Po nekaj časa pa je madež tudi suh in se mi lušči koža.
Zelo bi bil vesel, če bi mi odgovorili na problem, ki ga imam.
Hvala
Kroga? Kot kolobar? Morda klop?
Forum je zaprt za komentiranje.