Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nadnaravna sposobnost žensk

Nadnaravna sposobnost žensk

Zakaj moški nismo sposobni met grde ženske, tut če je polna denarja?

Takih slik je na tisoče, ne najdem pa nobene obratne.

[img]https://manualdocanalha.files.wordpress.com/2010/05/women_love_money_4.jpg[/img]

He he he…ej samo veš kaj je fora…Kaj misliš, kje bodo monklje našle bodoče zete, o katerih sanjajo, da bodo dovolj dobri za njihove diplomantke neuporabnih faksov, ki bodo, če bodo imele srečo, dobile šihte za 900 -jurja..A misliš, da jih bodo našle med to moderno mladino, ki doma raje poker špila, kot d abi delala karkoli…Drugače bom vprašal, se monklje zavedajo, da njihove hčerke čaka dobesedno prostituiranje z bogatimi starimi tujci, če želijo s svojimi bodočimi plačicami uresničiti lajf, o katerem sanjajo?

Moram bit iskren. Star sem 33 in imam nenormalno stevilo ponudb zensk od 18-22.
Ko sem bil jaz v srednji se rqzmisljal nisem o teh stvareh, zdaj pa tele tamale takole nas stare fukajo za rokav.

[img]https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/x3bp3VOGifRghBTJ54Mo3A–/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9MTAyNDtoPTgxMQ–/http://40.media.tumblr.com/2a6065b851b1e7da287a407b25f42331/tumblr_inline_o5j4c60IXc1sisj8i_1280.jpg[/img]

veliko več je takšnih parčkov 😉

sugarmoms, cougars…ipd.

Trendi se obračajo btw. Vse več žensk ima svoj denar, veliko denarja. Tudi v sloveniji. V bistvu jaz poznam več premožnih žensk kot moških. In ja se jim poujajo mlajši. Veliko mlajši. TOliko kot je ženkih bebk, ki nimajo nič razen svojega telesa s čemer bi služile, toliko je tud pobov. Puhoglavost ni na spol omejena. Vse več butastih ljudi, ki hoče čez noč vse, brez da rit premakne.

Več kot očitno je da zna ta princ na sliki zelo lepo delati s to svojo princesko, zato pa ona zraven njega cveti in sije v svoji lepoti. 🙂

Zdaj si dala 22let porocen par. Tle nima nc dnar.
Jaz govorim zakaj se moski ne morjo za grde ogabne zenske prodat..hlinit…zarad denarja.

Cougarke niso ponavad debele grdobe..zato ne stejejo.

Govora je o tem zakaj lep tip ne more bit z grdo zensko…sam zarad denarja. Ne pa s privlacno.

Hocem primer ko mlad lep tip hodi z grdo debelo zensko.
Samo zarad denarja. Kako je zmozn odmislt njeno ogabeno zunanjost.

Oja, tudi v grdi debeli zenski se še vedno skriva vrhunska mlada sexy lepotica, samo zelo nežno jo je treba prebujati.:)

Oboje je pa malo bolano.

Ker ste plehki in vam je samo lepota pomembna.

Ker ste plehki in vam je samo lepota pomembna.
[/quote]

Zaradi kontrasta. Razlika med lepim in grdim dedcem je veliko manjša, kot med lepo in grdo žensko.

Jaz sem pa po moje kr keš kura.c. jaz si vedno najdem 10 -15 let starejšo, jaz jo jaham, ona pa skrbi zame. Večini se to gabi, meni pa znese.

Jst sem prebral naslov, ki govori o nadnaravni sposobnosti žensk, zato sem takoj v to temo padel. Z naslovom se absolutno strinjam. Tudi če moški ni ne vem kakšen lepotec, je ženskam zelo všeč, da je inteligenten, vsaj nekatere ženske tako pravijo.
Meni osebno je pa zelo všeč, da je ženska elegantna, v gibanju, vedenju, obnašanju…

Pa ne moreš govoriti o nadnaravni sposobnosti, no.
To je preračunljivost. Vse za videz, prave sreče, prstnih čustev in zadovoljstva pa od nikjer.

Veš kok mladih seksi kubancev rihta priletne kanadčanke … One jih pa financirajo. Videno n-krat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close