Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cool foter in Oopsi

Cool foter in Oopsi

A se dejansko da živet od tega,kar ti ljudje počnejo?Ravnokar sem gledala njihov live..a to se sproti snemajo,po poti?Dobri so,da so se odločili za tak način življenja.Kako vi gledate na to?Bojo otroci hvaležni za tako javno otroštvo?

Kako lahko od tega živijo? To tudi mene zanima. Glede na to, da ima Teja s.p., bi morala cool fotr familija imeti recimo 2500 € mesečnega prihodka, da bi jim šlo skozi. To, da dobiš v uporabo ali last izdelek ti ne plača prispevkov, položnic (najemnine, če jo imajo), vrtca, stroškov z avtom in hrane. Frizerje in fitnese dobita plačane, ampak vse našteto stane ful. Delavnic in praznovanj za otroke mislim, da ne prirejata več. Ne vem kako pridejo skozi.

Pri oopsi pa ima mislim da en pravo službo in se verjetno večinoma financirata od tam.

Javno otroštvo? Časi so se s pojavom socialnih omrežjih tako spremenili, da na koncu mislim, da jim ne bo hudega, razkazujejo in javno živijo že itak vsi, stari in mladi.

in jih ne spremljam. Je pa bolano kot pravite in glede njihovih otrok tudi in oni se mi zelo smilijo ker so izpostavljeni povsod. Bolani starci.

Pa se kako se da živeti z bloganjem. Vsak nas všeček je njihov zasluzek😉…ne dobesedno pa vendar…promet podjetja je javen podatek… oopsi oz. dtbfa d.o.o. ima na leto tudi 45.000 € prometa…stroškov pa si predstavljam, da niti ne toliko.. zdaj pa računajte 😉

Za moje pojme gre za prodajanje lastne zasebnosti. Ugotovili so , da je človeški firbec dober biznis.

Vsi smo kurbe/irji samo nema investitora. Vsak ima svojo cenk za katero se proda. Vseeno jaz osebno svoji zasebnost cenim mnogo bolj kot Vlogerji. Zakaj? Ker zaslužim več kot dovolj in medijsko izpostavljenost dojemam kot pekel brez izhoda.

Coolfotrovca bota rekla da ne onedva pa res ne zvita od tega. My ass. Me ne zanima kok dobita, vidi se da se da,drgac tega ne bi pocela, ZAVAJANJA ne prenesem in ko sem na fb brala njune zapise kok je folk nesramn k misl d nc ne delata in d na tak nacin nic onedva v bistvu ne zasluzta… ma sej nismo vsi ovce. Ve se kako grejo stvari,kaj prnese prepoznavnost itd. Drgac je kul vidt da nis edini v tem druzindkem zosu, samo res ne maram d ma kdo golk za neumno. Ne vem… ce jim gre bolj slabo, potem ne vem od kje jim dnar za tak dopust. K sem si nardila izracun za svojo familijo v tem hotelu k so zdj me je na rit vrglo … so pa taki vlogi fajn k vids tud kako ksne stvari realno zgledajo, dobis idejo za kak izlet itd…

Zo služi sam zato, da se lahko ljudje primerjajo z nekom. Nevretenčarji pač.

https://socialblade.com/youtube/channel/UCXaFEkn1fLMbFBOfVGFGxTw
https://socialblade.com/youtube/user/inaajjaani

v denarju mogoče res ne dobita.dobita pa ostale stvari.kar firmam reklamirata.v zaeno za zastonj reklamo dobita stvari.

v denarju mogoče res ne dobita.dobita pa ostale stvari.kar firmam reklamirata.v zaeno za zastonj reklamo dobita stvari.
[/quote]

Tako je, v robi…..

Kolikor vem nihce od njiju ne dela, koliko let bosta se zanimiva, mogoce 2, 3 leta. Kaj bosta pa potem?

teja na na porodniški,on pa niti ni razbrati kaj dela.najbolj mi je blo smešno ko je naredil sirove štruklje iz KUPLJENEGA vlečenega testa.pa tak kuhar.

dobljeno robo je treba pač ponucat, ne?

Objava čaka odobritev

Odgovor na objavo uporabnika
obogateli glih ne bodo, 14.07.2018 ob 04:51

https://socialblade.com/youtube/channel/UCXaFEkn1fLMbFBOfVGFGxTw
https://socialblade.com/youtube/user/inaajjaani

Tole je samo od reklam ki se vrtijo na njihovih posnetkih. V to niso zajeti sponzorji, kar je v večini levji delež zaslužka vlogerjev/blogerjev. Te izdeljke, ki jih predstavljajo ni da dobijo samo v dar stvar. So plačani za to. Ali v določenem znesku, ali pa v procentih od prodanih izdeljkov preko njihovega linka če ga dajo (affiliate). Blog recimo si plačan če imaš na njem reklamo (pasico), lahko napišeš “reklamni članek” in si zanj plačaš, lahko imaš linke do spletnih trgovin in si procentualno na prodano plačan…..te reklame na posnetkih so še najmanj. In ja če imaš dovolj ogledov in ljudi, ki kupijo preko tebe se da od tega živeti. Je pa tako da od 1000 ogledov mogoče eden kupi. Ni da ravno obogatiš, sploh na slovenskih tleh. Nas je premalo, pa premajhno kupno moč imamo za to da bi nek slovenec (ki v slovenščini deluje) obogatel od tega. V tujini pa seveda so tudi miljonarji ratali. Ker imajo večji doseg zaradi jezika.

A to je ta, ki v vrtcu svojega mladiča zganja cirkus in hoče, da starši dajo po 200 EUR/otroka za darilo za vzgojitelje na koncu vrtca? Ja, počeno v glavo totalno.

kaj pa vemo sploh

Meni je bolj kot to, da se onadva prodajata za denar, zanimivo dejstvo da jih toliko ljudi spremlja. To mi je res nepredstavljivo. Kaj za boga je tako zanimivega pri reklamah?

Pa hcerko bo treba pocasi na dieto Jani in Teja! Tole je dobronamerno.

Odgovor na objavo uporabnika
Oh ja ja, 22.05.2021 ob 19:09

Meni je bolj kot to, da se onadva prodajata za denar, zanimivo dejstvo da jih toliko ljudi spremlja. To mi je res nepredstavljivo. Kaj za boga je tako zanimivega pri reklamah?

Pa hcerko bo treba pocasi na dieto Jani in Teja! Tole je dobronamerno.

Res ti je nepredstavljivo? Najbolj gledani so “resničnostni” šovi. Najbolj brane slovenske novice. Najboljša knjiga večine unih 50 sivih al kaj :). Najljubši pogovori slovencev so obrekovanje sosedov, sodelavcev, tašč, svakinj…. Za hec sem šla googlat te ljudi. Tej opsi na članke take osladne stvari pišejo odrasle MAME da ti sladkor rukne v višave. Huje kot najstnice. Ti si pa presenečena :). Jaz sem presenečena da si ti presenečena 🙂

Teja je imela 2020 97.000 eur prihodkov. Nekaj je. Verjwtno je to brez daril

Očitno se tudi pri nas da živeti dokaj dobro. Debilno pa je tisto s preseravanjem glede daril vzgojiteljem. Pa saj niti ne smejo sprejeti več. Moraš biti pa res totalno vase zagledan, da ne vidiš, da človeka s tem spraviš v neprijeten položaj. Kot da se bi rad pa sedaj odkupil za vso s.ranje, ki ga je mulec delal celo leto. Sori, ne gre.

teh dveh ne spremljam, ker je bila par let nazaj taka poplava z njima po FB in podobnem, da sem ju dala na block in ne vidim, kaj počneta

imam pa potaganih nekaj drugih influencerjev, ker se pač ukvarjajo s stvarmi, ki so mi (trenutno) bolj blizu in ja, vidim, da jih je kar nekaj, ki so zmožni s tem preživet. in ja, svoje objave dobijo plačane, ne samo z darili v naravi, plačano dobijo tudi provizijo, ko kdorkoli kupi proizvod, ki ga oni linkajo v svojih storijih na IG ali FB. zato imajo trenutno influencerji take poplave “kod s popustom”

če kupiš preko njihovega linka in še uporabiš njihovo kodo za popust, oni dobijo provizijo, pa še ti si dobil do 15% popust na nabavljeno robo. tako da potem vidiš, koliko je dejansko roba po trgovinah po rednih cenah PRECENJENA.

XEvil-najboljše orodje za reševanje captcha z neomejenim številom raztopin, brez omejitev števila niti in največje natančnosti!
XEvil 5.0 podpora za več kot 12.000 vrst slik-captcha, vključeni ReCaptcha, Google captcha, Yandex captcha, Microsoft captcha, Pare captcha, SolveMedia, ReCaptcha-2 in (JA!!!) Ponovno ulovite-3.

1.) Gibljivo: lahko prilagodite logiko za unstandard captchas
2.) Počasi.: samo Zaženi XEvil, pritisnite 1 gumb-in samodejno bo sprejel captchas iz vašega programa ali skripta
3.) Hitro: 0,01 sekunde za preproste captchas, približno 20..40 sekund za ponovni ulov-2 in približno 5…8 sekund za ponovno ulovljeno-3

Lahko uporabite XEvil s katero koli programsko opremo SEO/SMM, katero koli razčlenjevalko gesel, katero koli aplikacijo analitikov ali poljubno skripto:
Podpora za zdravilo XEvil večina dobro znanih storitev proti captcha API: 2Captcha, RuCaptcha, AntiGate.com (Anti-Captcha), DeathByCaptcha, etc.

Te zanima? Išči v Googlu “XEvil” za več informacij
Če to prebereš, bo delovalo! 😉

XEvil.Net

Glede, LolitaFrops5102

Приватные мобильные прокси для Instagram [/url] ротационные, динамические

https://kinoteatrzarya.ru/

Tema je zaprta za komentiranje.

New Report

Close