Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katero turistično zavarovanje je najbolj ugodno?

Katero turistično zavarovanje je najbolj ugodno?

razmerje cena-ponudba?

Sava zavarovalnica oziroma prej Zavarovalnica Maribor. Imela par let zase in za partnerja (lani ne, ker nisva šla kam dlje v tujino) in je bilo letno zavarovanje z najvišjim kritjem cca 80 evrov. Kolikor sem primerjala z drugimi zavarovalnicami, so vse bistveno dražje. Koristila hvala bogu nisva nikoli.
Če pa ve kdo za kakšno boljšo varianto, naj se javi, letos bova zavarovanje spet potrebovala.

Pri nas imamo tudi to…

Pri nas imamo tudi to…
[/quote]

Mi tudi,za tri za celo leto 103€

Če greš v tujino občasno, se splača NLB Vita tujina. Sama izbereš zavarovalno vsoto in obdobje. Zadnjič sem šel za par dni v Anglijo in me je prišlo 9 evrov.

sem sklenil na triglavu za celo familijo, plačal 60€ za celo leto, kar bi drugje cca 40 na osebo. vključene vse pomembne postavke v primernih zneskih. Če imaš na triglavu še kaka dodatna zavarovanja, je še ceneje….prideš na familijo tudi na 20, 25 € za letno premijo.

Najbolj primerno je zavarovanje v državi, v katero greš. Če greš npr. v Rusijo, potem si napravi zavarovanje direktno tam in obravnavana boš tistih nekaj dni, kot njihov državljan in ti ne bo treba nič doplačevat. Imaš internet, piši na njihovo zdravstveno zavarovalnico, nakaži vsoto za tiste dneve in to je to. Vse ostalo je za moje pojme nateg. Še vsak je doplačeval ko budala, ne glede kakšno zavarovanje je sklenil. Celo za par šivov so plačevali ne vem kakšne vsote in to na Zlati obali v Bolgariji.
Veš, nimajo vse države enakega zavarovanja kot tvoja matična država. Glej moj primer. Pa živim en pljunek čez mejo. Če grem v Slovenijo moram skoraj vse doplačat, ker imate vi v osnovnem zdravstvenem zavarovanju skoraj nič in se večino krije iz dodatnega zavarovanja. V moji državi, pa dodatnega nimamo, ker je vse iz osnovnega. Džabe je potem meni ta evropska kartica za Slovenijo. Moram v Sloveniji imeti še vaše dodatno zavarovanje.

Evropska kartica obveznega zavarovanja je nekaj drugega kot pa turistično zavarovanje!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close