Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako tale Igor Ogorevc iz Planet zdravja naklada

Kako tale Igor Ogorevc iz Planet zdravja naklada

Tako da sam sebi verjame.

In kaj je povedal?
Kakšen link, da se prepričamo o nakladanciji!
Ne smemo nekoga obsojati, preden ne slišimo.

ker NIMAŠ POJMA.
Meni in mojemu otroku je pomagal in rešil problem, tako, da bodi tiho in se brigaj zase, ker res nimaš nobenega pojma. Nisem ti kriva, če imaš piščančje možgane. Jasno

Kar verjemite takšnim šarlatanom. Negovalna in sončna krema nista eno in isto. Ne vem kako lahko nasedate. Za obnovo bariere itd. pomaga ze navaden Bepanten plus.

ma serje, da smrdi do Istanbula. Kdo še verjame v njegova oštevilčena olja.

Ljudje so res neumni do amena. Kdor to naroči je največji butelj.

Olja pomagajo.. mami ki ima raka je ful izboljšalo stanje.

Kera butara si ti. v resnici nakladam

A je že kdo uporabil Olje 9 in kakšen je učinek. Hvala.

Meni je pozdravilo razmerje z mojim očetom ko sem ga kupil me je končno izpustil is kleti

Igor Ogorevc je car! Z ženo sta dobila pred kratkim nagrado v Parizu za študijo o boju s kovidom in cepivom za kovid. Končno vam je jezike zavezal. Tudi žena je dobila prestižno nagrado. Brano naši!

In skeptiki naj se v rit vgriznejo.

več kot očino propganda, kdo lahko naseda; ravno gledam tega bedaka

Za kozlat, tako naklada.

Herta Kosmina je vajenka v primerjavi z njim.

In še Janez Hočevar Rifle za slušne aparate. Za bruhat, kaj vse naredijo in kako se ponižajo ljudje za ljubi kruhek.

Odkar uporabljam njegove kapljice 68, nimam več težav s paradontozo. Očitno deluje. Če mu ne verjamete, pač vaš problem. Predlagam, da še naprej jemljete številna zdravila s stranskimi učinki, ker farmacija je pa vsekakor boljša. Predlagam pa, da ne komentirajte več o nečem, o čemer nimate pojma.

A bejž no. Z paradontozo nimaš več težav odkar jemlješ njegovo olje št. 68 ?

Odgovor na objavo uporabnika
nakladaš ti, 12.04.2018 ob 20:39

ker NIMAŠ POJMA.
Meni in mojemu otroku je pomagal in rešil problem, tako, da bodi tiho in se brigaj zase, ker res nimaš nobenega pojma. Nisem ti kriva, če imaš piščančje možgane. Jasno

Kaj resnega že ni moglo biti, če ti je en vaški padar ali šaman pomagal. Ko bo otrok resno bolan vsemu navkljub pojdi k zdravniku.

Zakaj hudiča se tega tipa kazensko ne preganja. Kašno škodo lahko povzročijo ljudem, ki mu nasedajo. Ne gre samo za naivno zapravljen denar. Stroko pa to, kao se ne tiče..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close