Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kontrolni pregled za podaljšanje vozniškega dovoljenja

Kontrolni pregled za podaljšanje vozniškega dovoljenja

Pozdravljeni,

Zanima me, kako poteka obisk psihologa, namreč na kontrolnem pregledu sem “padel” in bil napoten k psihiatru. Predlani sem zamočil in so mi odvzeli v.d. katero sem sicer dobil nazaj, vendar za dobo 1 leta (ponovni pregled). Na prvotnem pregledu sem opravil vse teste, sedaj pa bi jih naj padel, saj naj ne bi opravil psihološki test, pa verjetno tudi kri ni bila v redu. Naj dodam, da mi zdravnik že na prvotnem srečanju ni povedal oz. priporočil abstinenco ali karkoli, na vprašanje, kakšen je naslednji korak oz. kaj vsi testi pomenijo mi je odgovoril: ” Budemo vidjeli, nešto se događa.” Sodišče mi je določilo pogojno kazen oz. nek preizkusni rok, v katerem ne smem narediti nobenih prekrškov itd. vse zahteve sodišča sem spoštoval in tudi uspešno opravil, sedaj pa se mi zdi, da bom izgubil v.d. Če bi kdorkoli imel kakšno izkušnjo glede tega, bi lepo prosil za kak nasvet. Iz finančnega vidika se mi zdi že skoraj nesmiselno, da plačujem obisk zdravnika, sedaj pa še psihiatra?
Za vaše morebitne odgovore se vnaprej zahvaljujem,
lp, Filip

Pojdi k privatniku v Mariboru, pojdi v Sanus Statera, tja jim pošlji zdravstveno kartoteko, naj oni s teboj vse opravijo, ker niso opravili oni v javnem zdravstvu! Ni treba, da te zdravniki pošljejo k psihiatru, saj so psihiatri tam le zato, da ljudem natikajo neresnične diagnoze in lahko V.D. izgubiš. Ne daj se, saj nisi nor, si pač bil alkoholik in nisi več, sicer pa vsaj 3 tedne pred tem zdravniškim pregledom ne popij niti enega piva in ničesar, ali gre? In vsak dan jej zadnji teden veliko zelenjave.

Se ti ne zdi, da nekoga, pri katerem ze na navadnih krvnih testih vidijo, da se nekaj dogaja (ocitno slabi jetrni testi zaradi alkohola) morajo umakniti s ceste, preden pijan povzroci kako tezko prometno nesreco?

Ali nehaj pit ali nehaj vozit, rit sebična. To je vse.

Zresnit se bo treba ane. Nehat pit pa kadit pa vozit zraven pa nebo nobenega problema.

Ne poznaš moje zgodbe, zato ne sodi. Vsakemu se kdaj v življenju pripeti nesreča ali nepremišljeno neumno dejanje, ampak zaradi tega ni potrebno obsojat ali žalit človeka. Alkoholne pijače pijem samo ob vikendu, alkohola ne pijem med tednom niti med delom isto velja za cigarete. Če ga žuram, se ne vsedem v avto niti naslednji dan, ko se streznem. Nikoli nisem storil niti enega prometnega prekrška, sem vzoren voznik, ki se zmeraj drži pravil! Kaj se pa abstinence tiče, ne bo problema, nisem zasvojen z alkoholom, če mi je dana naloga, pa naj bo še tako težka, jo bom naredil. Po tej dragi izkušnji tudi ostale znance oz. kolege prepričujem, da naj ne vozijo, če pijejo, pa naj bo to 1 pivo ali 10, žalostno je samo to, da se “pizdarij” zavemo šele, ko je že prepozno. Ne iščem nobenih bližnjic do v.d. oz. zdravniškega spričevala, le rad bi zaključil enkrat za vselej s to zadevo.

za take primere dr. Stopar. Pri njemu si dobil potrdilo za karkoli si hotel. Sam da si plaču.

Potem pa je tut nega pobralo.

Zapustil je bogastvo eni Beokradčanki.

Kdo pa danes to rihta?

Jaz sem delala psihološke teste za kategorijo B. Nikoli se nisem mislila da bo teško.

Najprej preskus potem pa za res. Torti sem bila 3 ure v učilnici in 10 min v pisarni.

Poskusila bom letos se enkrat pa da vidimo. Čudno mi je ker mi niso dali diagnoze, ničesar. Me pa zanima če opraviš psihološki test, kako izgleda ali če dobiš kakšno potrdilo in potem greš lahko na cpp. Vem pa da če to opraviš ti velja za 5 let. Kar je dobro. Upam da se mi uresniči. Lp Ines

Ne boš imel miru. Dobil boš zdravniškega za eno leto. Potem spet od začetka, dokler gama GT in bilirubin ne bosta v mejah normale, to pa traja. Za bilirubin je en mesec premalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close