Factcool online shop
Pozzz.zanima me ce je kdo kupoval prek factcool trgovine.jaz sem namrec narocila 3 puloverje ki pa so bili preveliki.na njihovi spletni strani pise kako je z vracilom oz.zamenjavo.tocno tako sem tudi naredila.nakar dobim mail da morajo vrnjeno robo poslati na slovasko da jo pregledajo in odobrijo zamenjavo potem pa se novo robo za zamenjavo narociti iz anglije itd….sem cist znorela saj niti priblizno ne omenjajo postopka za zamenjavo.sedaj sem stornirala zamenjavo in zahtevala kupnino nazaj.me zanima kaj bo zdaj.mogoce bojo mogli v pakistan poslan mojo zahtevo al kam ze…razocarana v piko.poleg tega obljubjajo dostavo od 7-9dni dobila sem po 3 tednih.poden.kvaliteta puloverjev pa tudi slaba material raztegnjen…uh sem jezna..lp
Najprej naj pohvalim About you, hitra dostava 4cdni, če vrneš, ti vrnejo denar v tednu dni. Vse korektno.
Tale Factcool ni pa čist nič po defaktu cool, še manj vsaj cool.
14 dni traja, da oni iz tujine sploh pošljejo. Potem 3 dni traja, da pride do Slo.
Dobim 6.8. obvestilo Pošte, da so sprejeli paket. Do danes ne sluha ne duha o paketu. Poklicala sem in še napisala, naj dajo Poizvednico na Pošto. Do danes od njih ne duha ne sluha. Glede na to, da čakam že več kot 3 tedne, sem zahtevala kupnino nazaj. Ne duha ne sluha.
Voluharji.
Forum je zaprt za komentiranje.