Ženska sem pa mi mož ne dovoli v pričo njega spuščati verove
Dec ima prav. Nimaš kaj prdet.
Če bi moja srala, kot hočeš ti….adijo
[/quote]
A moški nimate riti? Vaša ne smrdi? Joj, takšne moške bi nekam poslala. Midva z možem drug drugemu spuščava vetrove, saj je to naravno kot kolcanje, kihanje, in še kaj drugega. Če moški ne mara da žena prdne, potem je to nasilje nad lastno ženo. Pomislite, kako bi bilo vam, če bi žena vihala nos in vam prepovedala prdet, pa bi vas vse bolelo od zadrževanja črevesne sape. Takoj se ločim, tisti trenutek, ko bi mi mož prepovedal. Kaj naj pazim še, da ne kihnem? Joj, moški, kaj je z vami?
Zahtevaj enako. Če njega moti, zakaj ne bi smelo motiti tudi tebe? Povej mu, da se ti gravža, če prdi. Z nagravžnim smrduhom naj se ti zagravža tudi seks.
Se mi pa zdi, da od njega lahko pričakuješ še večkrat besede, da poberi šila in kopita. Ne delaj si iluzij, da je spuščanje golobčkov vajin edini problem.
Tudi on naj gre drugam prdet…. neke meje dobrega okusa pa morajo obstajat… Al pa naj poskrbi, da bojo tebi med seksom iz nožnice vetrovi uhajali, drugače pa nima prava na glasanju, sej včeraj je bil 8. marec, dan ko naj bi nekak obeležili enakopravnost žensk.
Če on prdi, lahk še ti… (v bistvu ne morem verjet kaj sem lihkar napisal.. 🙂 )
Res si pravo prase.
Ženska si, prdiš in smrdiš kot dihur!
Kakšna si to dama? Halllo.
Si pa gnus babji smrdljivi.
Moja hodi spuščat vetrove na WC in še to diskretno. Kot da bi mačks mijavkala. Mijavvv, frrr, mijav.
Ti pa kar BruuukBruk am Murrrr.
Jaz te isti dan zbrcam in naženem tja od koder si prišla.
To ja maš durh marš poflekane gate! Ti ja vedno kaj vmes vujde.
Prase!☺
Lions, 08.03.2018 ob 20:38
Kot v naslovu.
Kaj vi pravite na to? Kaj bi storili v mojem primeru? On prdne kadar hoče meni pa pravi, da bog ne dsj da bi. Res ne razumem tega. Pravi, da potem lahko poberem šila in kopita.
Kako te ni sploh sram kaj takega spraševati ? In kako si lahko taka prasica ? pred moškimi se be prdi, govorim iz lastnih izkušenj, pustil sem ženo zaradi tega,kerje prdela pred menoj, tako, da prosim vsaj osnovne manire, noben moški, ki da nekaj nase , si ne želi tega.
hASAN aBI, 06.06.2021 ob 23:45
Kako te ni sploh sram kaj takega spraševati ? In kako si lahko taka prasica ? pred moškimi se be prdi, govorim iz lastnih izkušenj, pustil sem ženo zaradi tega,kerje prdela pred menoj, tako, da prosim vsaj osnovne manire, noben moški, ki da nekaj nase , si ne želi tega.
0/(/:6(!=:!), 06.06.2021 ob 20:44
modrival, 06.06.2021 ob 20:36
Kaj so to po novem neke trgovine, tudi ta Autodoc? Imajo vsaj pisarno v Sloveniji?
Naročil sem en parkirni senzor, sem pogledal pri bratu na testerju točno kateri je crknil in res ne bom plačeval menjave, tist odbijač znam pa tudi sam dol vzet in dat nazaj. In plačaš izdelek preko paypal, potem pa pošiljajo to nekje iz Poljske in traja celo večnost. Sploh nimašpojma od kje bodo poslali, dokler ne potrdijo naročila.
Anonimnež,
Anonimnež,
Forum je zaprt za komentiranje.