Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek igrala za najmlajše – ljubljana

igrala za najmlajše – ljubljana

Zanima me, kje v Ljubljani so kaka fina igrala za mačke do dveh let. Seveda iščemo taka, ki so v zaprtih prostorih. Ali pa kaki drugiprostori, kjer se bi lahko malčki v teh dneh igrali, mamice pa spile kako kavo.

Pojdite v Namo. Imajo luškano igralnic + slaščičarno, kjer je prepovedano kajenje. Je res zelo fajn. Sem bila včeraj popoldne tam in ni bilo nobene gužve.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

A res? To pa nisem vedela. A an vrhu? Pa je gužva ali lahko sediš in vidiš otročke?

Ja čisto na vrhu. Gužve ni bilo. Zasedene so bile samo 3 mize, pa samo 2 otroka sta se igrala. Otročke se lepo vidi. So mize tudi čisto blizu igral.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Nama na vrhu – zakon.

Nama – kavarna Maček Muri (ocena 5/5)

Kolosej – kavarna z blazinami (ocena 5/5), zelo primerna za najmlajše (jih imaš skoz na očeh in ni treba vstajat, velik prostor)

City Park – igralnica pri kavarni Pod Vodo (ocena 3/5, skoz moraš biti zraven, ne moreš v miru sedeti zraven)

Leclerc – igralnica na sredini preprostorsa ob kavarni (ocena 3/5, mala hišica, malo prostora, sicer ljubka, manj primerna za majhne)

(vse velja za Ljubljano)

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Nama in Kolosej (edino tam je meni zoprno to, da so vrata dokaj blizu- noteh prihajajo ljudje, malček pa se mimogrede znajde med kakšnimi nogami. Sicer mi je super ker je prostor velik in nenatrpan in je veliko možnosti za skakanje in tekanje)

Hvala za ideje – najbrž bo Nama ali pa Kolosej.

Včeraj sem bila prijetno presenečena, ko sva z mojo malo Tinco v Cityparku opazili, da so v krasno prenovljeni slaščičarni Ulla uredili tudi lično otroško igralnico. Medtem ko se je Tinca igrala, sem lahko v miru uživala ob tortici in kavi. Res fino, priporočam! 🙂

LJUBLJANA
SLAŠČIČARNA ULLA Citypark

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close