Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kaj se je zgodilo Mateji Svet

Kaj se je zgodilo Mateji Svet

Mateja Svet je bila kar dobra, potem je pa kar izginila. Kam je šla?

Nikamor.

In spi na Dormeju 🙂

zato, da ima mir. Spoštuj

…vedeti resnice o Mateji in njeni karieri!
Taka svinjarija da ni res!

G.Tone Vogrinec & co – glavni akterji!
zato je Mateja lepo zapustila “bele strnine” z ponosno dvignjeno glavi in ni pustila da jo kdorkoli **** v glavo !!!

Tam se baje dobro spi.

ne kar dobra, ona je bila orng dobra..

Ja, tudi mene je zmotil naslov. Ona je bila odlična. Ona je že v rosnih letih dozivljala uspehe. Bila je naravni talent za zmagovanje. Ce bi toliko casa tekmovala kot tina, bi bila 2000 x bolj uspesna. Pa bila je prijetna in simpaticna in nic požrtna na denar. Tina se lahko skrije pred njo.

Mateja Svet je bila vrhunska, o tem ni nobenega dvoma. Škoda, ker je prehitro zaključila kariero.

Tona je od nje z pričakoval hecne gibe.
Ker, mu ni dala… je ratala 3.14zdarija.

Boh ve če je to res … ampak nekaj bo že na tem. Je iz medijev izginu čist

Ja, kariero je končala. Meni se zdi /kolikor se spomnim/ ne grozno zgodaj. Za tiste čase je bila ena najboljših naših. Sedaj mora biti že blizu 50. Pač živi po svoje in prav je tako. No, tista reklama za Dormeo je pa grozna. Kaj tako dolgočasnega in prisiljenega že dolgo ne.

Tina je s strašnimi mukami dosegla kar je, abnormalne napore (finančne, psihične in fizične je vložila, da ji je kot Slovenki sploh uspelo kaj. In sedaj ji komunajzarji zamerite, če izstavlja račune za delanje reklame. Če tega ne bi počela, bi jo vsi imeli za noro, saj vsi športniki poznajo svojo ceno in jo zaračunajo sponzorjem in ostalim, ki imajo korist od njihovega imena. Reklama stane.

Kaj pa praviš na komunista Vogrinca in njegovo “športno” udejtvovanje pri dekletih?

Tina je s strašnimi mukami dosegla kar je, abnormalne napore (finančne, psihične in fizične je vložila, da ji je kot Slovenki sploh uspelo kaj. In sedaj ji komunajzarji zamerite, če izstavlja račune za delanje reklame. Če tega ne bi počela, bi jo vsi imeli za noro, saj vsi športniki poznajo svojo ceno in jo zaračunajo sponzorjem in ostalim, ki imajo korist od njihovega imena. Reklama stane.

Kaj pa praviš na komunista Vogrinca in njegovo “športno” udejtvovanje pri dekletih?
[/quote]

Pa dobro, a lahko vi enoceličarji nehate v vsako temo vleči komuniste? Kje je kakšen komunist? 30 let stare fore ponavljate. Naj ti namignem, da že zdavnaj niso več aktualne. Sploh veš, kaj komunizem je?

Če bi revež imel miljone, bi bil bogataš. Pa ni. ( primerjava Tine in Mateje). Da se razume obe sta bili odlični slovenski smučarki, ampak več je dosegla Tina, je pa Mateja imela dobre potenciale, ampak ni imela za sabo prave ekipe tako kot Tina.

Tina je imela daljši rok, trajanja, in boljše pogoje, prepričan sem, da bi Mateja dosegla več, ob enaki dolžini kariere, in izenačitvi materialnih možnosti.

Pa dobro, a lahko vi enoceličarji nehate v vsako temo vleči komuniste? Kje je kakšen komunist? 30 let stare fore ponavljate. Naj ti namignem, da že zdavnaj niso več aktualne. Sploh veš, kaj komunizem je?
[/quote]

– zatiranje individualnosti
– kaznovanje neposlusnosti
– inzenirstvo cloveskih dus

Kaj poreče on na to ?

Govorilo se je, da je bilo nekaj s tem Vogrincem,pa da ni edina, ki jo je nadlegoval. So tudi smučarke, ki so prišle za njo povedale isto, najbolj naj bi težil Katji Koren. Najbrš ne bomo nikoli vedeli kaj je res bilo. Mateja Svet pa je danes terapevtka na psihiatrični kliniki.

Mateja je nehala 1990,stara 22let…nehala na visku kariere in ja baje je Tona glavni krivec. Mateja nikoli ni hotela povedat razloga

Mateja je nehala 1990,stara 22let…nehala na visku kariere in ja baje je Tona glavni krivec. Mateja nikoli ni hotela povedat razloga
[/quote]

Jaz sem imela v spominu, da je bila tam okrog 30. To je res zgodaj. Glede na to, da je bila zelo dobra, je moral biti res kakšen hud razlog, da je nehala.

Kje je še kakšen komunist? Eden, ki želi imeti vse pod kontrolo, živi v Murglah ( udbovsko ime je imel Plavi), eden (z brki) še vedno jemlje nenormalne marže kliničnemu centru, nekaj pa jih je (Stanovnik, Makarovička) v domu upokojencev v Trnovem. Matilda vabi in kliče…

spet je šla ena prilika mimo, ko bi bil nekdo bolj pameten, če bi bil tiho.

Jah, je v javnost prišla vest, da je Korenova splavila.
Tam, kjer so kocjančičev kurac in vsi, ki jih je nastavil, so bile same enake nečednosti, kot tiste iz garaž. Ti ljudje so sprevrženi že z iniciacijo v njihove kroge pri trinsjstih.
Mene zanima, koliko jih je splavilo zaradi Kocjančiča, od vsepovsod.
Fantje vsaj zanosili niso!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close