Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek O intimnem okusu žensk

O intimnem okusu žensk

Pozdrav vsem.

Pišem v zvezi z dokaj intimno temo in upam, da je na tem forumu sprejemljiva. Ker sem nekaj podobnih že našel, upam, da bo v redu. Gre za odnos moje punce do mojih intimnih predelov, konkretno testisov. Nisva še zelo dolgo skupaj, a že dovolj, da sva že izvajala različne oblike seksa in podobnega. Zadnjič sva se prvič malo pogovarjala o najinih telesih. Pa sem jo (moška nečimrnost morda) vprašal, kaj meni o mojem “kompletu”. Rekla je, da je s korenjakom zelo zadovoljna. Da pa jo malo motijo kroglice, ker so preveč napete in viseče. Pravi, da se jih ne dotika najraje, ker se ji zdijo kot iz gume in da ia včasih občutek, da bojo počile.

Meni zaradi tega ni povsem vseeno, saj so zame tudi moda erogena cona. Punca sicer trdi, da pri drugih moških niso in da sem malo čuden, če bi rad, da se ukvarja še z njimi. Pravi, da ženske zanima predvsem njihov sosed. Ker lahko z njim kaj konkretnega počnejo.

Zanima pa me predvsem, kako ženske gledate na moda? Se vam res zdijo odbijajoča? Ali res z njimi nimate kaj početi med seksom ali ljubkovanjem? Oziroma, če počnete, kaj lahko z njimi počnete? (Upam, da vprašanje ni preveč osebno, a punci bi rad morda dal kako sugestijo.) Pa morda še eno vprašanje: kakšna moda so vam všeč? (Če so vam sploh?)

Moda so, kakršna so. Imela nekaj spolnih partnerje, pa niti dva nista imela niti podobnih. Od gromozanskih do miniaturnih. Všeč ali ne, me niso in me nikoli ne bodo zanimala. Grda so itak vsa, a ker so del osebe, ki jo ljubim, me ne odbijajo. Z njimi počnem? Nič kaj dosti. Med aktom se z njimi rada malo poigram, ker vidim, da mu je to všeč. Zahteval ali ekstra izrazil želje po “obdelovanju” mi ni pa nikoli nihče.

sokakršnaso: Če mi prosim ne zameriš, bi te vprašal, zakaj se ti zdijo grda? Kaj na njih te moti? Po svoje je namreč nenavadno, da bi bila spolovila drugemu spolu grda. (Nikakor ne sodim tvojega odgovora, samo rad bi vas ženske bolje razumel.)

Nimam specifičnega odgovora in nimam odklonilnega odnosa, še manj nespoštljivega. Mi enostavno spolovila ne predstavljajo nekega estetskega presežka. In ja, lepa pač niso, res pa se efekt lepote močno poveča, ko penis postane falus v vsej svoji veličini.

Drugače pa velja slednje za večino žensk (ne vse, da ne bo skakanja v luft) in lepo ponazori razliko med žensko in moškim v dojemanju golega telesa … ko/če moškemu vstopi v sobo gola ženska in se mu ponudi, se vzburi … ko se to zgodi ženski in zagleda golega moškega, ki ji ga ponuja, se zasmeje …

Se pridružujem zgornji sogovornici: testisi niso nič posebnega. Me ne rajcajo (razen ob dobrem nabijanju, ko zraven povzročijo še dodatne dražljaje – pa še to le tisti srednji ravno prav veliki testisti, mali se skrčijo, veliki pa samo visijo in so bv). Lepi res niso, in kosmati mi tudi niso všeč.
Najslabši so pobriti (in vse ostalo tudi), ker so tisti mozolčki naravnost grdi in dlake ki zrastejo so tudi trde in z obrazom ne bom prišla blizu ne k tvojemu junaku, še manj pa kaj drugega.
Če je partnerju več da šarim po testisih ok, bom kdaj pa kdaj to naredila, sama pa ne bom segla po njih. Razen v kompletu.
Če želiš, da oba uživava v spolnosti, me ne sili v nekaj kar mi ni všeč – ker me mine še kaj drugega potem početi. In bolj ko boš silil, manj boš seksal.

Tudi jaz jim nisem nikoli posvečala veliko pozornosti, ker mi ravno niso pomembni pri samem seksu. Tu pa tam sem jih pobožala med samim aktom, drugače pa ti odkrito povem, da me ni nikoli mikalo, da bi jih posebno raziskovala in pri nekaj partnerjih niti ne vem kakšni so bili.

Bolj je pomembna ta duhovna nota in povezava med dvema, ostalo je vse postranska stvar.

Nisi ciljal na to, vendar ti povem, da na “okus” deklet resnično vpliva tako okus, še bolj vonj kože. Ne gre za higieno, ampak enostavno za telesni vonj. Tvoja moda lahko oddajajo tvoji punci vonj, ki za njo ni mošus in je enostavno ne pritegne, kateri drugi bi se mešalo. Spolni partnerji si morajo med seboj dišati, to povzroča tisto več, kar vse preveč ljudi zanemari. Ko naletiš na pravega, enostavno veš. Vonj nosiš v nosnicah, tudi ko nista skupaj. Meni se meša in potem z lahkoto preko mod naprej in nazaj dražim izbranca do nezavesti.

Mojemu tud zelo paše, če ga božam, ližem po jajčkih in mene to rajca, ko vidim, kakšne užitke mu to nudi. Nimam nobenih zadržkov, težko pa bi rekla, da so moda nekaj, kar bi pri moškemu takoj opazila. S spolno kilometrino se dva spoznavata, odkrivata, kaj komu paše; jaz se pri prejšnjih tudi nisem pretirano ukvarjala z njimi, s sedanjim pa nama obema sede. Sploh se mi zdi, če sta dva zrajcana, je vse mogoče.

Ker vem, da mu paše. Ko ae greva oralca, se polek korenjaka, dotikam tudi jajčk. Božam, ližem….zakaj pa ne? Saj če imaš partnerja rad in če je čist in ti pove kaj bi rad, mu ustrežeš. Ravno tako se on meni posveti v polni meri. Se mu ne gabim in mi vse konkretno poliže 🙂

Moda niso ravno visek lepote pri moskemu, ampak zato ker pridejo v kompletu s celim moskim, je pac to nekaj kar sprejmes, ne glede na to kako zgledajo. Mislim, da je pri moskih enako, ko pride npr. do sramnih ustnic.
Verjamem, da zna kaksno zensko odbijat, ker ene tudi oralnega seksa ne prakticirajo, ampak meni je vsec, ker imam partnerja rada in hocem, da uziva tako kot jaz. Tudi nekomu omogocit uzitek, je uzitek zame. Tako, da mislim da je bolj odvisno od tega koliko je oseba fundamentalno sebicna in kako dalec bi oseba sla za ugodje drugih. Eni se pac glede spolnosti ne najdejo skupaj, zato pa imamo moznost najt take, ki na to gledajo enako. Torej, ce se njej to gabi, tebi pa je v velik uzitek, znata imeti tezave. Mozno pa je tudi, da jo je le sram, tudi mene je bilo ko sem bila mlajsa in sem rabila nekaj casa, da sem se sprostila potem s pravo osebo. Marsikatera zenska ne upa ali ne zna potegnit iz sebe hudicka in bit poredna, ter si vzet moskega tako da je obema fajn.
Svetujem ti, da glede tega ne silis v njo, ji pa veckrat povej, da so tvoja moda erogena cona, mogoce si bo enkrat upala pogledat tja. 😉

Moška spolovila so v bistvu grda, če govorimo odkrito. Ženska je med nogami gotovo lepša, ker nima vsega “zunaj”, na pogled.

Moda so neka različno nagubana vrečka, niso za gledat, še manj za šlatat. Odbijajoča na pogled, qrac malo manj, ampak tudi ni nek lepotni presežek.

Moško mednožje ni ravno prijetno na pogled.

Uh hudoooo: Zanimivo mi zveni, kar si povedala. Zdi se, kot da ste ženske pri seksu prisiljene imeti opravka z nečim grdim. Kak občutek je to? Ali nič ne omaje vašega (domnevnega) užitka ob seksu?

Bi se tudi druge strinjale s povedanim?

Meni se na ženskem telesu prav nič ne zdi grdo. Tudi sramne ustne ne (čeprav imajo presenetljivo negativno ime). Zato mi je to, kar ste povedale, zanimivo. Nikoli še nisem poskusil razmišljati z vaše perspektive.

Sicer pa: svoje punce v nič ne silim. Pogrešam pa včasih pozornosti namenjene svojim kroglicam. Prav zato mi bo zelo zanimivo slišati, kaj v splošnem ste ženske z njimi pripravljene početi (seveda z osebo, ki jo imate rade oziroma ki se ji v spolnem smislu prepuščate).

Meni moda niso ravno tista s katerim imam rada spolnost. Ženska načeloma nima nič od njih. Če pa bi moj partner želel več pozornosti tudi dam, me to ne bi odbilo, bi mu ustregla, saj ga imam zelo rada. Prav tako je v obratni situaciji.
Mogoče premisli, če je ona prava?

“povedala. Zdi se, kot da ste ženske pri seksu prisiljene imeti opravka z nečim grdim. Kak občutek je to? Ali nič ne omaje vašega (domnevnega) užitka ob seksu? “

pač toliko časa da nas oplodi, da si ustvarimo družino in se dobro ugnezdimo da se pocutimo varne. potem ga itak odstavimo od svoje pi… to je pač nijno zlo, žrtev za višje cilje.

Tvoja draga nima pojma. Pa ne obremenjuj se z njimi, imas kakrsna imas, enjoy.

malo potrpimo: Resnično upam, da se tukaj šališ. Ker če se ne, potem ste ženske očitno najbolj nesrečna bitja na svetu …

Ne, v nič nisem nikoli prisiljena, še manj se v kaj silim. Zato tudi užitek ni nič manjši. Počnem tisto, kar mi je povsem ok in nikoli le zato, da zadovoljim partnerja. Enako ne bi od njega pričakovala kaj drugega. Ampak to, da mi moško spolovilo ni lepo, še ne pomeni, da mi je gnusno in odbijajoče, le moja meja je drugačna, kot od katere druge. Vsekakor pa seksat z nečim, kar se mi gabi ne bi bila sploh zmožna.

Si mirkocun, te je prijela za moda in te poškodovala, ker ji niso všeč?

So edini del pri odraslemu moškemu, ki izgledajo stara, ne glede starost lastnika. Izgedajo kot gola mačka, podgana, s tem da ne gladka, ampak oskubljena, nagubana. In ko se moški vzburi, naredijo svoje še hormoni, kida ga moški ne vohate, ker z glavo niste dovolj blizu.
Jaz se z modi svojega partnerja ukvarjam izključno iz njegovega užitka. Neprimerljivo boljši orgazem doživi, če ga v njegovem začetku še malo primem za moda in se z njimi poigram. In ok, to tudi meni prinese užitek, zadovoljstvo.
Penis, po drugi strani, je pa lahko zelo lep del moškega telesa. Nežen kot žamet, trd, dišeč, mmm.

Če boš spraševal ženske o modih, boš kmalu brez.

polis polis: Poanta je ravno v tem, da me noče prijeti. 🙂 Seveda pa ne bi rad bil poškodovan. Se mi zdi, da si katera ženska morda tudi zaradi strahu pred poškodbo ne upa ukvarjati z njimi …

Moška moda: hvala za izvirno primerjavo … morda bi moral biti prizadet, a se mi zdi prav duhovita. 🙂 Mi je pa po svoje zanimivo, da vidiš tako razliko med njimi in njihovim sosedom. Je res tako velika? Sam so vsi del enega “paketa”.

Razloži ji, da je ne boš poškodoval, če se bo ukvarjala z njimi, pa bo:-))

Nehaj teži. Ženske nismo slepe. In vemo kaj je kje.
Če ne želi prijeti, ji že ne paše. Nehaj siliti. Še tako boječe dekle se bo dotaknilo, ko bo samo čutilo to željo. Če je ne, je pač ne. In bolj ko boš silil in namigoval, dlje bo. Nazadnje boš v wcju sam masturbiral.

No, za moda sem iskala najbližjo primerjavo. Je bila v malem šala. Dobro, da si razumel.
Sicer pa v mojih očeh je res velika razlika. Ne vem. Visijo, ohlapna so … In redkeje jih vidimo kot kaj drugega na moškem in se nimamo možnosti privaditi. Hah. Kot stari joški, ki so dali čez veliko otrok in sonca. Pa ti joški tudi ne dišijo lepo. Penis so pa ravno prav veliki, pokončni, lepi joški. Ki dišijo.
Ženski moda služijo le za razplod, haha. In da vidi užitek v očeh moškega, ki ga ljubi.

na, pa sem mokra 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close