Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek momax kdo zaposlen

momax kdo zaposlen

Ve kdo kake plače imajo v momax oziroma,če je kdo bil na razgovoru,kako poteka?

Tudi jaz oziroma mene zanima

Za placo ne vem, izvajajo pa mobing nad zaposlenimi, krsijo predpise in premal je prodajalcev. Ni za bit prou dolg tam.

Lahko kdo pove kaj več,kaj res nobeden nič ne ve.

Težka, zelo težka je dobiti zaposlitev pri njih. Izbirajo le najboljše. Imajo pa ogromnih prošenj.

Zakaj ne prideš zdraven? Kaj imajo tako visoke plače ali kaj? ne razumem.prosim razlago?

Kaj res nobeden ni zaposlen pri njih?

Seveda so zaposleni tam, ker na Monu jih pa ni…

Prodajalec bruto 1500.

da imajo take plače,navaden trgovec,skoraj nebi verjel.

Plača je minimalna. Urnik je pa zakon. Zaposlitev pa dobiš če si pozitivno naravnan in prijazen ne pa sitnoba že od začetka 🙂 pa srečno

Ne verjamem da bi trgovec imel tako placo.

Ne vem koliko imajo plače, vem pa, da sem včeraj za nek artikel morala na informacijo čakati več kot pol ure. Torej, so nefleksibilni in zato, kolikor imajo plače jo imajo preveč.

Zapislena sem bila v momax ljubljana, pizitivno je samo to da si ti tam pozitivan, ko neki casa delas nisi ni to vec. Placa je cisto minimalna sef je katasrofa delovce birajo ce si jim usec, tudi ko delas neki casa ce jim ratas usec lahko dolgo delas stem da moras samo kimati po njihovo ce te uzame na piko pol si kar na enkrat visek. Vse kar je tam super so doloceni sodelovci, ostalo bog nedej nobenmu.

S tvojim odnosom ni čudno, da je tako

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close