Kaj kupite 3 leta staremu otroku za darilo?
Po moževi strani bo vnuk star 3 leta. Nekaj dni po novem letu bo imel rojstni dan. Pa sva se z možem pogovarjala kaj naj mu kupim (ker vedno jaz urejam kar se trgovin tiče) pa ni imel nobenih konkretnih predlogov nad mojimi pa tudi ni bil navdušen. Jaz bi mu kupila nekaj za obleči, a se on ne strinja češ, da to darilo ne bo namenjeno njemu, ker on od tega ne bo imel nič. On bi mu podaril kakšne igrače, čeprav sama menim, da jih ima že tako preveč (pa še zdaj jih bo v teh dneh dobil). Potem sem prišla na idejo, da mu podarim kinetični pesek ali plastelin pa je pripomnil, da bodo imeli vse umazano od tega. Morda bi mu kupila kakšno skodelico z njegovim imenom notri pa razne sladkarije in lepo zavila, a možu to tudi ni najbolj pogodu. Kaj pa vi svetujete? Za punčko je veliko lažje kupovat kot za fantke (se vidi, da so že od malega veliko bolj zakomplicirani).
Lp, Zinka
Lego kocke so vedno dobra izbira.
Kinestetični pesek je super, če se bojite “nesnage”, pač naj zavarujejo mizo s časopisnim papirjem …
Kakšna lepa odejica (imajo takšne kot spalna vreča in se pri nogicah zaključijo v obliki kakšne živali – ribji rep, pingvin …).
Gugalni konjiček, če ga še nima.
Samokolnica, če so doma v hiši.
Otroški vrtalni stroj, če je tehnični tip.
Vsekakor pa mu želim vse najlepše, vrstniku moje vnukinje! 🙂
Imamo skoraj 3-letnika in bi bil vesel:
– karkoli na kolesih (lahko je za sestavljat)
– lego duplo ( ce so kaksni bagri, kamioni, zerjavi… je sploh zakon)
– sestavljanke (spet, zazeljeno da je motiv kaksno vozilo ali stroj)
– knjige
– globus
Ce bi dobil obleke, posodo, denar.. bi bil razocaran. Barvice… jih ima ze polno . Za kineticni pesek pa ne vem, ker ga nimamo (še). Za fante res ni tezko kupovat – samo da ima kolesa, pa zihr ne falis 🙂
Mi smo se tudi bali da bi naš triletnik s kinetičnim peskom vse zasvinjal pa smo tvegali in mali se ful lepo igra za mizo, sicer je miza res za pobrisat na koncu ampak je užitek gledat kaj in kako mali rad ustvarja. Smo ga pa kupili tukaj http://www.hudecene.net/cena-Kinetični_pesek_-_komplet_2Kg-10022X4511.html (se mi zdi, da je res poceni) glede na cene kinetičnega peska pri drugih ponudnikih.
Forum je zaprt za komentiranje.