Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj žleht ljudje živijo dlje kot dobri ljudje?

Zakaj žleht ljudje živijo dlje kot dobri ljudje?

Zakaj je temu tako? Zakaj ni ravno obratno? 🙁

ker je biti “žleht” naravno ☺ … drug drugemu smo hrana — kdor ne je je pa drugačen – lačen

A potem bom jaz dolgo živel, ker pravijo monklje, da sem precej žleht? 🙂

zlobni končajo težko, slej kot prej, dobri pa mirno spijo.

ŽAL pa so situacije, ko so nedolžni nastradali, ker so bili na napačnem mestu, ob napačnem času, ali drugače povedano imeli so smolo, usoda ni bila naklonjena, tudi to je žal na svetu

Vsaka rit dobi svoje kavbojke ki so ji kot ulite…. vse se vrne na svoj način.

Ma, nič se ne vrne. To je samo trapasta tolažba za ovce. Zlobneži še najbolje skoz pridejo. Sem in tja kakšna izjema samo potrjuje pravilo.

zlobneži ne končajo dobro, že stari rek pravi ” umrl je kakor je živel”

Ma, nič se ne vrne. To je samo trapasta tolažba za ovce. Zlobneži še najbolje skoz pridejo. Sem in tja kakšna izjema samo potrjuje pravilo.
[/quote]

[/quote]

Pa ja, drugi stari rek pa pravi “Dobrota je sirota”.

Ta tret pa
Brez muje se se…

Trpljenje ubija.
Tudi jaz imam izkušnje, da žleht ljudje živijo bolje in dlje. Tudi nobena bolezen jih ne doleti.

Žlehtnoba pomeni imeti v sebi nakopičene emocije jeze, sovraštva! In to niso zdrave emocije! Razjedajo iz znotraj.

Stvar perspektive..
Odvisno kaj je za nekoga žleht in koliko zares nekoga poznaš..
Lahko je nekdo zares žleht javno, doma je pa in od znotraj je pa ful nesrečen..zagrenjen in ve da ga pravzaprav nihče zares ne mara..
Če se ti pa zdi, da je nekdo žleht in brez občutka za kogarkoli in karkoli (torej da se res za nič ne sekira, boli ga če je žleht), je pa itak ali inteligentno zelo nizko (po domače butast) ali pa sociopat..
Zdaj pa razmisli, bi bila rada karkoli od tega, pa četudi na račun, da kao “bolj skoz prideš”..
Btw bolje za koga je to pravzaprav?

Kdor je zloben, ni srečen. Zloba in sreča ne gresta skupaj. Četudi se zlobneži navidez kažejo kot srečne. Za zlobneže je življenje kazen, ker živijo obremenjeni z mislimi o drugih. Nič lepega ni v takšnem življenju. Zlobneži so depresivni in večno nezadovoljni s svetom in sami s seboj.

Tako je bilo pred štirimi leti. Danes 2022 je vse drugace. Umirajo tudi pelcovani.

Odgovor na objavo uporabnika
Ravno obratno, 19.12.2017 ob 13:49

Zakaj je temu tako? Zakaj ni ravno obratno? 🙁

Ker nimajo notranjega konflikta -> stresa.

Saj je enako s tistimi dobrimi, ki ga tudi nimajo – oz. so dobri zaradi sebe.

P.S. Velja še vedno – za stare in nove teme in vprašanja.

????

Da zasigurno zasluzijo???

Pise da jim daje case do dneva ko jim bodo oci ostale odprte…

Pise… A mislite da ce vam z imetjem in sinovi pomagamo da vam hocemo nekaj dobro… Pise naprotiv.

Pise vec stvari vglavnem…

A to mislite Josipa Broza, Kardelja, Stanovnika, Kućana, Jankovića, Franto, Violeto Tomić, Golubović,….?

rok-1, 03.01.2022 ob 13:31

Ker nimajo notranjega konflikta -> stresa.

Saj je enako s tistimi dobrimi, ki ga tudi nimajo – oz. so dobri zaradi sebe.

Bedarija,dober človek ima vedno konflikt v sebi že zato ,ker ne more razumet zlobe v ljudeh.

Tudi sam se sprasujem, zakaj zenske zivijo dlje od moskih.

Ker žleht ljudje ima hladno čustvebnon afiniteto, posledično doživljajo manj stresa, kar manj vpliva na funkcionalnost telesa – čljudje, ki so čustveni, topšli, potešni, se jih psihičnoin čustveno precej dotakne, obremeni, posledično tudi precej kortizola stresnega hormona sprostijo v telo ob takih situacijah, ta hormon je pa 2killer” zdravja;  , stres vpliva na  telo dobrosrčnih  in čustveno zavednih ljudi mnogo bolj, kot pri čustveno otopelih, nedozorelih in takih z namerno potlačenimi čustvi.

zloba ni sreča, 03.01.2022 ob 11:54

Kdor je zloben, ni srečen. Zloba in sreča ne gresta skupaj. Četudi se zlobneži navidez kažejo kot srečne. Za zlobneže je življenje kazen, ker živijo obremenjeni z mislimi o drugih. Nič lepega ni v takšnem življenju. Zlobneži so depresivni in večno nezadovoljni s svetom in sami s seboj.

Je za “zlobne” življenje kazen, ali zlobni to samo prepoznajo in izkoristijo?

Hahajaja, 03.01.2022 ob 17:04

Bedarija,dober človek ima vedno konflikt v sebi že zato ,ker ne more razumet zlobe v ljudeh.

In vidiš… po moje, je pa tvoje pisanje bedarija. Mogoče lahko velja le za kakšnega neumnega dobrega.

Poznam osebo, ki je celo življenje sejala zlobo drugim ljudem, jih izkoriščala. Res hudobna, hudobna oseba, ki jih ni veliko na svetu. Nedolgo nazaj je umrla grozljive smrti. Karma deluje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close