Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek darilo za moškega

darilo za moškega

Punce dajte mi prosim malo povedat kakšna darila kupujete svojim moškim, pa da so jim všeč? In moški kaj najraje dobite za darilo? Jaz sem cist brez idej, ker ima res vse kar rabi, razmišljam, da bi mu kupila uro (čeprav jo ima in jo skos nosi). Zdaj bo imel rojstni dan potem pa bo še božič in novo leto.

Vinjete za 2018 ziher še nima:)
Pri nas so darila v smislu športne opreme oz. oblačil ali elektronskih naprav. Če ima kakšen hobi, poglej če je kakšen pripomoček že v zadnjih vzdilhljajih in mu kupi novega.

Najbolj vesel bo erotičnega perila.
Na tebi. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Bon za prezivet cas skupaj: koncert/predstavo/muzej iluzij/escape room/toplice/kaj drugega

Eh moj ima toliko idej, da s tem ni problem. Začne že tam nekje septembra gledat in mi kazat kaj je novega na trgu v zvezi z njegovim hobijem.

Ima ogromno hobijev, tako da do sedaj ni bilo težko najti idejo.
Za Božička in Novo leto se pa ne obdarujemo in gremo vsako leto v ta namen ali ma kak koncert, gledališče ali na ogled kake prestolnice.

ponavlja kot radio, da vse, kaj si želi so nogavice številka najmanj 48. Kakopak dobiva 45-47.

Za polnoletnost 😉 torej ko je imel 40 okroglo pred leti, sem mu dala 140 jurev in se sam dodal da si je kupil vecje stanovanje v Lj. Ki je samo njegovo in ni skupno. Tako da za rojstne dneve dobi samo flaso dobre pijače in mojo pozornost. Ni daril naslednjih 20 let. Tako sva zmenjena in se ne obremenjujem z darili.

Zdravo .Jaz sem mojemu kupila set orodja v kantinici.uporabno in zanimivo:)na spletni strani Luniks zanimiva darila https://luniks.si/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close