Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IZKUŠNJE S KREDITOM ADDIKO BANK

IZKUŠNJE S KREDITOM ADDIKO BANK

Ima kdo izkušnje s kreditom pri Addiko bank. Imajo kakšne fore-droben tisk? Ali odplačaš znesek, ki je naveden v pogodbi, ali si potem še kaj izmislijo zraven. Skrbi me zaradi izkušenj pred leti, ko so naši sosedje vzeli kredit nevem kje in so skoraj ostali brez hiše, ker so jim kar nekaj nonstop zraven obračunavali in so komaj odplačali. Jaz bi vzela 2500 eur na 24 mesecev.

Kdo pa tebe plačuje za pisanje takih neumnosti?
Če vzameš kredit, dobiš na vpogled kreditno pogodbo, kjer vse piše, lahko pa jo neseš še h komu, ki ti jo bo razložil.
Plačaš toliko, kot piše v tej pogodbi.

Za ta znesek za to obdobje se nimaš česa bat na nobeni banki, če imaš le namen redno vračat.
Obrestne mere pa le preveri na več njih. Če pa greš na Adiko, ker zraven upoštevajo še malico in prevoz, potem boš zelo tenko piskala, ker te ne bodo kar pri miru pustili, če ne boš vrnila.

Če pa greš na Adiko, ker zraven upoštevajo še malico in prevoz”“”

To pa malo dvomim, da bi na Adiko gledali pri prilivih tudi malico in prevoz. Ne verjamem. Naj nekdo pove še kaj več o tem.

Sigurno bom vrnila. Verjetno še pred rokom. Imam že precej prihranjenega, ampak mi manjka trenutno 2500 eur za nakup nepremičnine. Sicer sem imela namen kupit čez dve leti, ampak je zdaj vletela ta ponudba, ki je nikakor nočem spustiti iz rok. Želim pa nepremičnino kupit z gotovino, ker imam pri tem lep popust. Na banki ne dobim kredita, ker sem že dalj časa v bolniški in se je nakazilo zmanjšalo na minimalca.

mi smo imeli pri njih kredit (hippo), ne priporočam.

Zakaj ne? Lahko kaj več poveste nad čim ste bili razočarani, so vas kakorkoli okrog prinesli?

Dajo kredit brez problema če pa ti malo zagusti pa te potunkajo kjer te lahko…pa ti vzamejo celo plačo niti malo posluha …brezobrazni

Če ne preneseš tja poslovanja, je zgornja meja kredita 1500 evrov.
Na minimalca ti ne morejo dati posojila nikjer, ker ti toliko mora ostati na računu – ti pa ne dobivaš prevoza in malice, če si na bolniški.
Če gre za tako majhen znesek, se skušaj dogovoriti na banki, kjer imaš zdaj račun in predvidevam da solidno poslovanje ter kupnino za stanovanje na računu. Verjetno pa ti lahko odobrijo kvečjemu izredni limit.

Sem že uredila na svoji banki. Uslužbenka mi je zagotovila, da glede na preteklo poslovanje ne bo problem odobritve limita. Do petka bodo me obvestili. Imajo pa baje neko novo ponudbo za višje limite . Jaz bom glede na mesečno nakazilo doplačala 40 eurov na leto kao neko zavarovanje. Rade volje 🙂

Pri Addiku upoštevajo priliv na TRR torej tudi prevoz in malico. Kredit dobiš brez problema, je pa drag. Max znesek je 35.000€.

Naša mati je dobila 6000€ za 9let na penzijo 520€. Una svetovalka je ponujala še več, tm ene 10000 €, sam nisem js pustila. Tko da ma mesečni obrok 79€. Kokr ena mal večja položnica. Zaenkrat je še vse ok. Počakajo, da dobi penzijo in potem ji takoj vzamejo obrok.

lejla12

To zanima tudi mene kako ste prišli do takega kredita namreč tudi jaz sem v penziji in bi rabila cca 5000e za dobo 96 mesecev.

Ja šla je na pogovor s svetovalko in že naslednji dan dobila denar.

Pa kakšen glupi folk no..

Jasno, da če najameš kredit, se zavežeš,da vračaš redno. Podpišš. Tudi banka gre na zaupanje…Nobenega ne briga,pa naj bo to banka, mobilni operater, upravni stroški za stanovanje, kanalizacija, vodarina, če tebi “zagusti” -to ni nobena olajševalna okoliščina za take, ki ne znate ravnati z denarjem.. Si se zavezala, da boš spoštovala plačilne roke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close