Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Plutova prijateljica

Plutova prijateljica

Dan,

nič ne zasledim komentarjev o Plutovi prijateljici Nataši. A ni nihče gledal Preverjeno?

zlobna Meta

so vsi gledali piramido, pa ne morejo komentirat

Jaz sem pa kar oboje gledala :-). Ja, no comment za prijateljico. revca je bila tako živčna, je ves čas mižala kot Natasha Krampusch!

Jaz pa mislim, da je nekaj narobe z njenimi očmi, ker zmeraj tako gleda.

Simba, če bi jo pozorneje gledala, bi videla, da ima velike težave z očmi. Mislim, da kakšnega sramu ravno ne občuti, se pa vidi, da duševno ni vse v redu z njo.

Jaz pa mislim, da je bla drogirana…

Ne samo z njenimi očmi, tudi z njeno glavo ni vse o.k.

Že samo njeno obnašanje je čudno, ampak še vseeno bolj kulturno kot Jelinčičevo.

Sej sem htla kako rečt, sam sem mislila, da se je sam meni zdela mal z drugega sveta, lol.

Po drugi strani se mi pa sploh ne zdi neumna. Neumna je edino njena izjava, kako bi ga ona, če bi prišel ven, spremenila na bolje.. In pa, kako se ga nič ne boji, ker se ga nima za kaj, ker mu ni nič naredila. A tista revca iz Srbije mu pa je?

Kaj pa je povedala ta Plutova prijateljica oz. na kakšna tema je sploh bila pri Preverjeno?

Kolokor sem jaz ujela, so jo spraševali o njunem odnosu, zaupanju, prijateljstvu. Kako bo izgledalo njuno prijateljstvo, ko bo ona imela partnerja in otroke ipd. Ona pa, da si itak do nadaljnjega nima namena ustvarit družine,..

Žalostna reč. Poškodovana oseba eksperimentira z idejo, da je nekaj posebnega, če jo “obrajta” taka žival, kot živi v telesu g. Pluta. Hja, v nadzorovanem eksperimentu lahko iluzija celo uspe. Kaj pa ima g. Plut za izgubit? Prav nič. Namesto da bi buljil v strop in se sprehajal po kletki, se – o, nepričakovana sreča – lahko dotika ženske persone ne da bi ta med tem sama od sebe umrla. No ja, vsega človek ne more imet, a ne, če je enkrat zaprt…

Kdor se pa čudi njej…. ma kaj vse imajo ljudje doma po kletkah in akvarijih… Od tarantel, kač, piranh dalje. Pa da človek ne bi imel enega majčkegega Pluta… Še kletke ni treba čistit za njim. Še vode mu ni treba menjat. Še futrat ga ni treba. Saj ni z njim čisto nobenih stroškov.

Ko pa pride……..pa zbežimo. Ampak saj g. Plut ne bo imel kakih obiskov zaradi lepega vedenja? Ali pač? Upam, da ji ne bo treba zapret oči. Forever.

Ej Koka, brrrrrrrrr, me je kar streslo ob tvojem zadnjem, še kako resničnem stavku!!!

Nekaj takšnega ja…

Ali pa je v bistvu zvita lisička in Pluta izkorišča za svoj trenutek slave. Če lahko estradniki prodajajo svoje nosečniške teste, zdravstvene izvide in razno razne brise, da le pridejo v časopis, zakaj pa ne bi ona pograbila priliko (saj Plut nje ne more, ker se gledata samo skozi steklo).

Iz kje je ta punca, govorili so iz Hrastnika, Hrastnikov pa je več, mogoče je cel o moja soseda:)).

Ja, drugače pa punca živi v izluziji. Mislim, da mu pripisuje več, kar on pravzaprav je. Saj veste, kako je, če si zaljubljen. Gleda skozi mavrična očala. Samo kaj, ko ji bo njen dragi Silvo zbil tista očala z nosa… Punca je preveč samozavestna.

Me malo spominja na Ko jagenčki obmolknejo. No, z drugo filmsko zasedbo.

Ma dejte fantazirat!!! Vam lahko povem da ni bila ne drogirana, ne nič. Jo precej dobro poznam osebno, tako da…

LP

Definitivno ni čisto “gladka”.

prednisone 5093 prednisone cost 10mg prednisone 20 mg tablet
https://prednisonet.com 50 mg prednisone canada pharmacy
prednisone 5mg capsules prednisone purchase canada buy prednisone without a prescription

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close