naročila sem paket iz originalne strani, a ni odziva
Živjo, pred dobrima dvema tednoma sem naročila paket iz Anglije v Slo, a še ni prišel. Na mail mi prav tako že 6 dni niso odgovorili, kljub temu, da so poslali potrditveni mail da odgovorijo v 24 urah, oz najkasneje do 72ur. (od tega je že 6 dni, in nisem prejela nič). Na njihovi strani si računa nisem ustvarila, naročilo je bilo plačano samo preko paypalla, in račun imam tudi na mailu.
Je v takem primeru šansa, da me nategnejo ? 😀 kljub temu da naj bi bil pay pal varen??
če se sploh ne odzivajo – beri!
naj napiše za katero spletno stran gre
Veliko jih je navideznih, samo poberejo denar
si poslala mail s podatki naročila sem:
Stvari iz UK pogosto rabijo ca 14 dni+, ce so poslane z navadno posto. Jaz zaenkrat ne bi pretirano panicarila, sicer pa imas na uradni strani tudi telefonsko stevilko.
Na paypal pa lahko odpres “dispute”, ce blaga ne prejmes v roku 1 meseca (ali nekaj takega) – meni se je enkrat zgodilo, da je sla nemska firma v stecaj in mi je paypal denar vrnil, kljub temu da so Nemci trdili, da je to zdaj del stecajne mase.
A junk mail si preverila?
Jaz veliko kupujem preko spleta in mi kdaj pa kdaj kaj pade med junk. Vsaka firma ima support mail locen od maila, ki ga dobis kot potrditev narocila, zato je lah mail iz popolnoma drugacnega naslova romal v junk. Se zgodi.
Sicer pa na FB wall. Tam vse resne firme takoj odgovorijo.
prednisone coupon prednisone 5 mg brand name prednisone brand name in india
https://prednisonet.com prednisone 5mg coupon
prednisone prescription online average cost of generic prednisone prednisone
Forum je zaprt za komentiranje.